En Yeni Moturum Rx KİNG Ve Gaziantep

2 Ay Önce Aldığım 2009 YBRmi sattım ve o akşam GAZİANTEP'e gitmek için otobüs biletimi aldım:)14 saat yolculuktan sonra Öğlene doğru Gaziantepe geldim ve beni Otogardan KİNGCÜNEYT nickli arkadaşımız abim beni oradan aldı ve Satılık Rx king aramaya gittik.motor ararken Gaziantepide Gezmiş görmüş olduk.bi kaç tane motor bulduk ve hoşumuza gitmeyen yerleri çıktı ve vazgeçtik.en son resimlerdeki motorumu aldık:)antalya için biletimi aldık ve koyduk motoru güzelce otobüse:)

KingCüneyt,bana çok iyi baktı evlerinde beni ağırladı.Gaziantepi çok beğendim lüx ve eski yaşam tarzı birarada olan bir il.İnsanı sıcak kanlı hepsi çok yardımcı oldu sağolsunlar..

KİngCüneyt ve ben

15z2gyr.jpg

Burası TURGAY ustanın dükkanı lakabı DELTA,kendisi YAmaha ve cg ayarcısı 125 cc leri 250 ccye yükseltiyor gençlerin mekanı burası otoban fareleri bu dükkandan çıkıyor:)

ibcef5.jpg

29y5s1d.jpg

xdfbio.jpg

34rc6e9.jpg

Soldan 2.kişi Antepin En iyi ustalarından birisi Yusuf abi Kendisi Orjinal Ustasıdır bu ustalar eli öpülecek ustalar işin ehli kişiler antalayada usta yokmuş bu ustaların görünce:queen:

bey4r7.jpg

VE dönüş:)

2rr3xxw.jpg

28jjiv5.jpg

Gaziantep'ten bi kaç foto

2mmfy86.jpg

117raf5.jpg

2w1z4g0.jpg

2w7lqva.jpg

hayırlı uğurslu olsun. kazasız belasız binersin inşallah. 1 sene kullanmıştım en keyifli motorumdu şimdiye kadar. ama bilirsin içer benzini :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun. bekledin bekledin kingine kavuştun sonunda. inşaallah kısa zamanda bundanda sıkılmazsın ybr deki gibi...

valla 5 liralık benzin aldım 30 km gittim :) YBRm le neredeyse aynı yakıyor:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------

dikkat istiyen adrenalin dolu bir makina 130 kmh hıza ne zman geldiğini anlayamıyorsun bile:)

Şu anda Antalya / Korkuteli'nin en Temiz kingi sürdüğüm en keyifli KİNG yakıt konusunda bnm bretondan daha cimri tek kelimeyle mükemmel:cat::cat:

hayırlı olsun... kaça aldın? üstündeki parçalar orjinal mi yan sanayi mi

enes hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan sonunda istediğin motoru aldın inş. seni mutlu eder tekerin düz bassın her daim :cat:

Hayırlı olsun. Umarım Antalya'da motorunuzu inceleme ve sizinle tanışma fırsatı yakalarım. Kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim :)

Evet meşhurdur eskisi kadar artık RX kalmadı pek ortalarda. Hiç farketmez Ben kepez de oturuyorum fakat sık sık Korkuteli'ne gelirim.Korkuteli Anadolu Lisesinde okumuştum :bounce:

Gaziantep İl Temsilcisi
Hayırlı olsun Enes rabbim kaza bela vermesin tekerin düz bassın aldıgın makine süper bir makine dikkat et .....

Buraya kadar gelmişsın tanişma firsatimiz olmadı...

tekrar beklerim enes kardeşim seni :rendeer: Allah kaza bela vermesin dikkatli kullan lütfen..

Hayırlı olsun enes..Enesin motoruda benim arkadaşa aldık..Sattığı gün antepe gitmiş vay arkadaş ya.. :p Ulen sattırıcan bana motoru gidip king alıcam ha :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar