En Yeni Moturum Rx KİNG Ve Gaziantep

antalya bölgesin de gençler tarafından en çok kullanılan motorlardan:)
motorunuz cillop gibi desem yeri var,sanki sıfır gibi gözüküyor:)
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın,tavsiyem bu motoru kullanan gençler çok nadir kask takıyorlar,siz eksit etmeyin:)

x

antalya bölgesin de gençler tarafından en çok kullanılan motorlardan:)
motorunuz cillop gibi desem yeri var,sanki sıfır gibi gözüküyor:)
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın,tavsiyem bu motoru kullanan gençler çok nadir kask takıyorlar,siz eksit etmeyin:)

hocam nerden tanışıyoruz çok tanıdık geldin

balıkçılık formları olabilir mi,yada atıcılık üzerine formlar dan görmüş olabilirsiniz:) bu siteler arasında geçer bütün günüm:) bu 2 hobi benim olmazsa olmazlarım:)
ismim kadir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kazasız belasız keyifli sürüşleriniz olsun

F54

güzel makina fazla da pahalı değil 2t hastalığı başkadır o paraya değer hatta sen çok kelepir almışsın

hayırlı olsun kazasız belasız.en baba rx115 rx135king rxz135 ler Gaziantepten çıkar hem orjinallik bakımından hemde motor modifiyesi bakımından:cat:
ayrıca efsane Honda cg125 çakması olan Çinli motorlarda bizim burada çok iyi ayarlanıp modifiye yapılır şu anda en son 310-320cc motor silindir hacmi yapıldı

Antalya'ya gelince ilk iş soldaki tek aynayı sökmek olmuş(face'den gördüm:))
Hayırlı olsun...

sağolun arkadaşlar. motorum emsallerine göre temizdir.şuanda çok memnunum motorumdan iyiki almışım sizede tavsiye ederim binelecek motor gerçekten

sağolun arkadaşlar. motorum emsallerine göre temizdir.şuanda çok memnunum motorumdan iyiki almışım sizede tavsiye ederim binelecek motor gerçekten

Güzel güzelde dikkatli ol şakaya gelmez..Biliyosun Fazla basma enesim..Özel msj a bi bak nezaman geliyosn antalyaya.

hayırlı olsun gerçekten temiz sıfır gibi motor fiyatıda iyi güle güle kullan allah kaza bela göstermesin

sağolun arkadaşlar amin allah hepimizi kazalardan korusun.böylesi iyi denk geldi gerçekten

slm cüneyt kardeş ben adanadan senden bir isteğim olacaktı yardımcı olursan sevinirim kardeş...

Hayırlı olsun gile gile kullan. Bende bir rx 115 motoru aldım komple. Motor eksoz elektrik tesisatı vsv. vs. Bunu bir cross motor üzerine bindiricem . Nasıl sonuç çıkıcak merak ediyorum :)
Fakat bu rx hiç tanımadığım bir makine bu konuda biraz yardıma ihtiyacım olucak . Bu motoru Komple söküp toplamam lazım. Bana tavsiye edebileceğiniz püf noktaları varmıdır.
Servis maneline de ihtiyacım var nette bulamadım. :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar