En Yakışıklı Naked 250 cc Hangisi ???

En Yakışılı 250 cc naked Hangisi?

• Honda CBF 250

Oy: 20 15.3%
  • Hyosung 250 Comet

Oy: 79 60.3%
  • Yamaha YBR 250

Oy: 32 24.4%

• Kullanılan toplam oy
    131
kalite olarak honda dan şaşmam diyenler hyosung a hiç binmeyenlerdir.her yürlü hyosung un honda dan daha uzun ömürlü olduğuna iddaya girerim.benim sattığım hyosung şu an 47000 km de ve o motora yapılan zulum bırak hondayı bmw ya yapılsa biterdi şimdi.

bu laflarından neydeyse bir hyosung bayii olduğun kanısını çıkarıcam...neyse seni fazla tanımadığım için bu konuda kesin bir değerlendirme yapamayacağım...senin verdiğin örneğe istinaden bende bir örnek vereyim istersen...

kafa grenajını taktırdığım esnada içeriye eski motosiklet tamircisi bir usta girdi...altında 2005 model GT250 28.000'mi 18.000 km'demi ne dedi onu tam hatırlamıyorum yalan olmasın...ama motorun haşatı çıkmış...hurda gibi görünüyo...3 tane kuryenin elinden geçmiş...biraz motosiklet üzerine lafladık...2 tane sıfır Twister aldım kullandım çokda zarar etmeden sattım dedi...bende dedim baba herkes comet daha iyi diyo sen tamirci adamsın ne diyosun bu konuda dedim...onu söyleyenler ancak yeni yetme motorcudur benim 2005 model hyonun değişmedik parçası kalmadı motoru komple yeniledim...ama honda'ya bin 100.000 km'ye kadar git eskitemezsin motoru...onun haricindede hyo'nun bir sürü parçasını değiştirdim ama daha fazla katlanamıyacam o yüzden satıyorum dedi...ve ben çıkarken 4.000-4.500 gibi bir rakama ve 1.000 lirası peşin gerisi taksit şeklinde satmak için pazarlık yapıyolardı...buna ne diyosunuz şimdi...

buda sorumu şimdi tabiki hyo canımmm bu arada arkadaşlar orda bide honda var ya bütün oylar yamahayla hyoda kullanılmışşş öksüz kaldı hondacıkkk

hondaa hayat ondaaaa hehehehehehe

bu son sözlerinden marka fanatikliği aklıma geldi...bakıyorumda marka fanatikliğini honda'cılardan daha çok yapıyosunuz...dikkatinizi çekerim mesaj başlığı an yakışıklı 250cc naked hangisi yani burda radikal olmak gerekir...ben honda kullanmama rağmen CBF250 demedim YBR250 dedim bilmem anlatabildimmi...

onun haricindede hyo'nun bir sürü parçasını değiştirdim ama daha fazla katlanamıyacam o yüzden satıyorum dedi...ve ben çıkarken 4.000-4.500 gibi bir rakama ve 1.000 lirası peşin gerisi taksit şeklinde satmak için pazarlık yapıyolardı...buna ne diyosunuz şimdi...[/B]

Dayı biraz sıkmışş :) Ben o fiyatlara bir tane comet gördüm, oda kazalı.Sen bu adamın nasıl kullandığını nereden biliyorsun.

Bir zamanlar başka bir adamın sattıktan sonra bu forumda fazlasıyla kötülediği,kesinlikle kimseye tavsiye etmediği GT250R'ını şuanda kullanan arkadaşımız hyosung fan club'te öve öve bitiremiyor.İstersen seninle irtibata sokarım kendisini.Sen buna ne diyorsun...

Dayı biraz sıkmışş :) Ben o fiyatlara bir tane comet gördüm, oda kazalı.Sen bu adamın nasıl kullandığını nereden biliyorsun.

özer önemli olan nasıl kullandığı değil...kuryeler CBF250'yide dağa taşa vuruyo motorum iflağını kurutuyo ama bişey olmuyo...burda sağlamlık dayalıklılık ön planda...bu konudada hyo honda'nın eline su dökemez bunu tartışmanın bile manası yok...

Bir zamanlar başka bir adamın sattıktan sonra bu forumda fazlasıyla kötülediği,kesinlikle kimseye tavsiye etmediği GT250R'ını şuanda kullanan arkadaşımız hyosung fan club'te öve öve bitiremiyor.İstersen seninle irtibata sokarım kendisini.Sen buna ne diyorsun...

kusura bakma ama bu söylediğin bana biraz fantazi gibi geldi...tanımadığım ve niyetinin ne olduğunu bilmediğim insandan bilgi alsam benim için ne kadar inandırıcı olur...bir kere adamda var bir tuhaflık herkesin kötülediği bir motoru insan niye alır anlamadım doğrusu...tamam tamirciyide tanımıyodum ama adam hyo sahibi ben honda ve lafa hyo'yu överek girdim adam sonrasında bunları söyledi ne çıkarı olabilirki böyle demekle...

neyse bu konunun yeri burası değil konuyu saptırmayalım...:cat:

kusura bakma ama bu söylediğin bana biraz fantazi gibi geldi...tanımadığım ve niyetinin ne olduğunu bilmediğim insandan bilgi alsam benim için ne kadar inandırıcı olur...

tamam tamirciyide tanımıyodum ama adam hyo sahibi ben honda ve lafa hyo'yu överek girdim adam sonrasında bunları söyledi ne çıkarı olabilirki böyle demekle...

Yorum yok :cherry:
.

bu son sözlerinden marka fanatikliği aklıma geldi...bakıyorumda marka fanatikliğini honda'cılardan daha çok yapıyosunuz...dikkatinizi çekerim mesaj başlığı an yakışıklı 250cc naked hangisi yani burda radikal olmak gerekir...ben honda kullanmama rağmen CBF250 demedim YBR250 dedim bilmem anlatabildimmi...

iide usta şimdi görünen köy klavuz istemiyo dimiii şöyle baktığında hyo gerçekten diğerlerinden daha haşmetli duruyo kabul etmek lazımmm hııı marka fanatikliğine gelince honda yamaha bu yakışıklılıkta 250 cc lik ürettide bizmi almadıkkk dimi ama eğer anket görsellikse tabiki hyo bakma sen benim hondaya takıldığıma

tabi kalite uzun kilometre falan dersen anlamam ben çünkü hyonun geçmişi şimdilik ülkemizde yok bilemiyoz

Son düzenleme:
İşte en yakışıklı 250cc motor.Hyosung Comet'in alt sakal,yan grenaj ve farklı model far takılmış hali.Var mı başka böyle 250?:cat:

evet bencede güzel bir far taksa hoş olurdu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
bu kıyaslama adil değil .. cbf ve cometi defalarca yan yana koyduk tükkanın önüne her ikiside siyah ..allah rızası için biride cbf e dönüp bakmadı her gelen cometi ya inceledi yada resmini çekti..ybr 250 cbf ten biraz daha irice olsada yinede cometin kalıbı yanında ufak kalacaktır..kıstas yakışıklılık yani görsel boyutsa bi karşılaştırma dahi yapılamaz..

kıstas güç ve performans ise yine karşılaştırma yapmak anlamsız olur..

dayanıklılık konusuna gelince biraz beklemek lazım cometler bi 50000 km ye gelsin bakalım ne olacak..hoş bende rx 125 hyo var 80000 e dayandı isteyen gelir biner görür..

daha öncede dediğim gibi cometi satma nedenim tamamen duygusal .. yani maddi sıkışıklık.. öküzün altında buzağı aramaya gerek yok..7000 km bindim motora ..hatta uzun yol yaptım 2011 km lik ..yopl boyunca hiç sorun yaratmadı..

ama tek silindirli motorlar elbette daha uzun ömürlü olacaktır buda bir gerçek ...

güzellik yönüne bakacak olursam bana göre, önce ybr 250 , ardından cbf 250, en sonuncu ise gt 250 comet. comet ne kadar iri dursada anlayamadığım bi eksiklik var sanki.iki parçalı selesi olabilirmi; ne dersiniz...

güzellik yönüne bakacak olursam bana göre, önce ybr 250 , ardından cbf 250, en sonuncu ise gt 250 comet. comet ne kadar iri dursada anlayamadığım bi eksiklik var sanki.iki parçalı selesi olabilirmi; ne dersiniz...

Motor görüntüsü sana kötü gelebilir.Görüntü olarak, ne 125cc nede 250cc çift silindir V tipi motor ülkemizde pek yoktu.Bu nedenle gözümüze farklı geliyor.Bu göreceli bir durum, kimisi çok beğenir kimisi beğenmez ama Comet gerçekten farklı bir makine.Hem motoruyla hem görünümüyle...

Eveet, bu güzel konuyu hortlatarak MT deki saygıdeğer üye kardeşlerime şu soruyu sormak istiyorum:
Yakın zamanda 250 cc naked almak istiyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ama lütfen racing yada chopper önerisi ile gelmeyin. Özellikle ninja, cbr gibi makinları hiç mi hiç sevmem. ybr 250, cbf 250, gt250 comet, mr 250 destro, vtr 250 gibi ( başka önerilere de açığım ) sağlam,vibrasyonu az, oturuşu rahat, az yakan, ivmelenmesi iyi, yedek parçası da uygun bir motosiklet arıyorum. boyum 1.85 kilom 90. Açıkçası biraz kalıplı makina olursa rahat ederim. Bütçem ise 10.000 civarı olacak maksimum. Hertürlü ekipmanım var sadece motosiklet içindir bütçe. Şimdiden teşekkürler.

Bazen hortlamalar faydalı oluyor.
Hondanın sadece cg 125 ine uzun bir süre binmiştim ,Hyosung a ise hiç binmedim. 250 lik bu motorlar hakkında tecrübem de yok.
Ama ybr 250 için söyleyeceğim çok şey var.....En iyisi kısa keseyim; çok çok iyi motosiklet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar