kalite olarak honda dan şaşmam diyenler hyosung a hiç binmeyenlerdir.her yürlü hyosung un honda dan daha uzun ömürlü olduğuna iddaya girerim.benim sattığım hyosung şu an 47000 km de ve o motora yapılan zulum bırak hondayı bmw ya yapılsa biterdi şimdi.
bu laflarından neydeyse bir hyosung bayii olduğun kanısını çıkarıcam...neyse seni fazla tanımadığım için bu konuda kesin bir değerlendirme yapamayacağım...senin verdiğin örneğe istinaden bende bir örnek vereyim istersen...
kafa grenajını taktırdığım esnada içeriye eski motosiklet tamircisi bir usta girdi...altında 2005 model GT250 28.000'mi 18.000 km'demi ne dedi onu tam hatırlamıyorum yalan olmasın...ama motorun haşatı çıkmış...hurda gibi görünüyo...3 tane kuryenin elinden geçmiş...biraz motosiklet üzerine lafladık...2 tane sıfır Twister aldım kullandım çokda zarar etmeden sattım dedi...bende dedim baba herkes comet daha iyi diyo sen tamirci adamsın ne diyosun bu konuda dedim...onu söyleyenler ancak yeni yetme motorcudur benim 2005 model hyonun değişmedik parçası kalmadı motoru komple yeniledim...ama honda'ya bin 100.000 km'ye kadar git eskitemezsin motoru...onun haricindede hyo'nun bir sürü parçasını değiştirdim ama daha fazla katlanamıyacam o yüzden satıyorum dedi...ve ben çıkarken 4.000-4.500 gibi bir rakama ve 1.000 lirası peşin gerisi taksit şeklinde satmak için pazarlık yapıyolardı...buna ne diyosunuz şimdi...
buda sorumu şimdi tabiki hyo canımmm bu arada arkadaşlar orda bide honda var ya bütün oylar yamahayla hyoda kullanılmışşş öksüz kaldı hondacıkkk
hondaa hayat ondaaaa hehehehehehe
bu son sözlerinden marka fanatikliği aklıma geldi...bakıyorumda marka fanatikliğini honda'cılardan daha çok yapıyosunuz...dikkatinizi çekerim mesaj başlığı an yakışıklı 250cc naked hangisi yani burda radikal olmak gerekir...ben honda kullanmama rağmen CBF250 demedim YBR250 dedim bilmem anlatabildimmi...