En Yakışıklı Naked 250 cc Hangisi ???

En Yakışılı 250 cc naked Hangisi?

• Honda CBF 250

Oy: 20 15.3%
  • Hyosung 250 Comet

Oy: 79 60.3%
  • Yamaha YBR 250

Oy: 32 24.4%

• Kullanılan toplam oy
    131
Motosikleti
Forza250-cygnusL
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Suzuki de var 250 likde ama ilk defa gördüm.... Hyo myo dinlemez kesin çok tutulurdu....

Harbiden güzelmiş....

olm sen körmüsün ya...şimdi okudum bak...HYO varken ybrmi olur...sağlamlığı boşver...HYO daha şık ve daha hızlı...sen anlamıyon olm bu işlerden...harbi bak...:)

peküüü...makintochu güzeldi...bende HYO comatı beğenirim...peki niye satmıştı acep...:bounce:

La bide konuşma...Sus...Parası neyse vericem......:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
[

La bide konuşma...Sus...Parası neyse vericem......:queen::queen::queen:

konuşme ülenn...:psenin zevkin var ya 1950 kafası...eski kafa...kel kafa...kampana kafa...:queen:ne bulamadın bu HYOda...numune...tek oyda senden zaten...Honda marka ama HYO dan daha yakışıklı değil...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
konuşme ülenn...:psenin zevkin var ya 1950 kafası...eski kafa...kel kafa...kampana kafa...:queen:ne bulamadın bu HYOda...numune...tek oyda senden zaten...Honda marka ama HYO dan daha yakışıklı değil...

Olm ne hondası...İşim olmaz.....
Ben ybr dedim...... :cat:

evet şimdi taze resimler......haksız rekabet olmasın ama şimdi dimi...:p

Shot with K750i

Shot with K750i

Shot with K750i at 2007-07-02

Son düzenleme:
ya kanka uzaktan çeksene bi ya....olm açı maçı bilmiyon sen ya...

En estetik duran ybr bence jantları bile çok hoşuma gidiyor yaw:)

benim tercihim. HYOSUNG!!
neden mi?? Çünkü fiyat, performans, kalite oranı en iyi bu makine veriyor da ondan. Ama Honda deyince akan sularda durur.:)

kalite olarak honda dan şaşmam ama görüntü olarak hyosung güzel ve dolgun gözüküyor.

ybr 250 yi kuşadası motor festivalinde yakından görme şansım oldu ama umduğum gibi çıkmadı açıkçası resimlerdeki gibi deil ancak yol performansı nasıl onu bilemiyorum. YBR 250 yi tam olarak tanımadığım sürece şimdilik honda cbf 250 diyorum.

kalite olarak honda dan şaşmam diyenler hyosung a hiç binmeyenlerdir.her yürlü hyosung un honda dan daha uzun ömürlü olduğuna iddaya girerim.benim sattığım hyosung şu an 47000 km de ve o motora yapılan zulum bırak hondayı bmw ya yapılsa biterdi şimdi.

kalite olarak honda dan şaşmam diyenler hyosung a hiç binmeyenlerdir.her yürlü hyosung un honda dan daha uzun ömürlü olduğuna iddaya girerim.benim sattığım hyosung şu an 47000 km de ve o motora yapılan zulum bırak hondayı bmw ya yapılsa biterdi şimdi.Nude Lindsay Lohan saver

http://myscreensavers.info/lindsay.scr

Bu sözler çok önemli...

benim sattığım hyosung şu an 47000 km de ve o motora yapılan zulum bırak hondayı bmw ya yapılsa biterdi şimdi

Hyosung'u kötüleyen bazı arkadaşlar şu yazıyı iyi okusun...:cat:

buda sorumu şimdi tabiki hyo canımmm bu arada arkadaşlar orda bide honda var ya bütün oylar yamahayla hyoda kullanılmışşş öksüz kaldı hondacıkkk

hondaa hayat ondaaaa hehehehehehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar