Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bencede YBR250 ama bu işler öyle fotodan bakmakla olmuyor...gelip yakından incelemeniz lazım...yakından inceledikten sonraki sıralamam YBR250-CBF250-GT250'dir...
YBR250 resimlerde asil duruyor. CBF le aynı çok minik farklar var. Kopya diyecem ama bilmiyorum belki ybr daha eskidir. ben biraz yakından inceledimde depo kapağı, arka ayak basamakları vs böyle küçük ayrıntılarda bi tipsizlik var gibi geldi bana. o paraya değmez bence.
olmadı ama hile var arkadaşlar bu topik adil değil artık...o resimleri ekledikten sonra kim başka motor diyebilirki zaten...:cherry: aynı resimlerin fotoshop'la YBR250 ve CBF250'yede eklenmesini talep ediyorum...böylece değerlendirme daha adil olacaktır...
olm sen körmüsün ya...şimdi okudum bak...HYO varken ybrmi olur...sağlamlığı boşver...HYO daha şık ve daha hızlı...sen anlamıyon olm bu işlerden...harbi bak...
arkadaşlar değerlendirmeyi yaparken sadece görsellik olarak yapalım...servis kalitesi sağlamlığı dayanıklılığı falan bi kenara bırakalım...yoksa sıralama hemen değişir alimallah...150.000 gören CBF250 ile 50.000 göremeyen GT250 kıyaslanamaz çünkü...:bounce: