- Konu Yazar
17 yaşındaydı daha.Geçen sene nisan ayı gibi tanışmıştık oyunda.Sohbet muhabbet derken bi anda whatsapp da ekli olarak gördüm,aramız çok iyiydi.17 gün önceye kadar tüm dertlerimi mutlu olduğum anları kısaca herseyi paylaşırdık birbirimizle.Ama 17 gün önce arkadaşımın vefat ettiğini öğreniyorsun .Whatsapp a giriyorsun ondan sana gelen bir mesaj yok sen bişeyler yazicaksin ama o göremeyecek.Oyuna giriyorsun nicki orda gözüküyor online olsunda konuşalım diye bekliyorsun ama yok o artık yok.Derdini,hüzününü,mutluluğunu paylaşıcak kimsen yok yok.Fotoğrafına bakıyorsun inanamıyorsun onun öldüğüne inanamiyorsun.Yüzlerce km öte yaşasada o benim tek arkadaşımdı onunda konuştuğum konulari hiçbir arkadaşımla konuşmuyordum,o özeldi.Konuştuğunuz eski mesajlara bakıyorsun,okuyorsun kendini tutamıyorsun gözyaşların akıyor ağlıyorsun ,bitmiyor hep ağlıyorsun.Odanda onunla paylaştığın şeyleri görüyorsun aklına o geliyor,gözlerin doluyor ağlıyorsun.
.Vefat edeli 17 gün oldu ,hergün aklıma geliyor ağlıyorum.
Ya yüzlerce km ötedeki arkadaşımın arkasından bu kadar ağlıyorsam üzülüyorsam ailemden birisi öldüğünde,dedeciğim öldüğünde ne yapıcam peki,o üzüntüyle yaşayabilirmiyim ben tabiki yaşayamam.Hayat bu kadar zormu?
Arkanda bıraktıkların hepsi senin için gözyaşı döküyor,güzel insan bizi bekle yanına geleceğiz.
.Vefat edeli 17 gün oldu ,hergün aklıma geliyor ağlıyorum.
Ya yüzlerce km ötedeki arkadaşımın arkasından bu kadar ağlıyorsam üzülüyorsam ailemden birisi öldüğünde,dedeciğim öldüğünde ne yapıcam peki,o üzüntüyle yaşayabilirmiyim ben tabiki yaşayamam.Hayat bu kadar zormu?
Arkanda bıraktıkların hepsi senin için gözyaşı döküyor,güzel insan bizi bekle yanına geleceğiz.