En uygun trafik sigorta önerisine ihtiyacım var

selam arkadaşlar. motorsikletin trafik sigortasını yaptırmak istiyorum. garanti bankasından denedim 172 tl teklif verdiler. motorsiklet 2006 model bianchi falcon fiyatları pek bilmiyorum ama bana sanki biraz pahalı gibi geldi. internet üzerinden sigorta yaptırabileceğim güvenilir ve fiyat olarak daha uygun bir firma varsa önerilerinizi bekliyorum.

DKN

...... sigortayı öneririm. (boşluğu doldurmanız gerekicek reklam olmaması için yazamadım adını)

eek

Ergo geçen sene 93TL idi, bu sene de en uygun onlar verdi ama yine 93 TL anlamadım, yaptırdım :)

eyvallah arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. eğer acele etseydim 172 tl gidecekti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

ergo'ya göz attım internet üzerinden online olarak sigorta işlemi yapılamıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ergo sigorta hesaplı ve güvenilir. tüm araçlarımı ( motosiklettim cipim ve traktörüm )oradan yaptırdım fiyat olarak ta iyiler.

eek

eyvallah arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler. eğer acele etseydim 172 tl gidecekti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

ergo'ya göz attım internet üzerinden online olarak sigorta işlemi yapılamıyor.

www.koalay.com üzerinden deneyin ben kaskoyu da sigortayı da bu site üzerinden yaptırdım.

ziraat bankası müşteri temsilcilerinden fiyat almanızı tavsiye ederim.
En uygun fiyatı ziraat bankası verdi bu gün.

www.koalay.com üzerinden deneyin ben kaskoyu da sigortayı da bu site üzerinden yaptırdım.
bilgilerimi bıraktım sigorta şirketleri içinden en uygun teklifi Allians sigortadan verdiler. 182 tl

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

ziraat bankası müşteri temsilcilerinden fiyat almanızı tavsiye ederim.
En uygun fiyatı ziraat bankası verdi bu gün.

eyvallah yarın ziraat bankasını'da araştırıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar