En sonunda Son aşkım Falconumu aldım

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Benimde hastası olduğum bi motordur nx4 falcon ciddi şekilde 2.el fiyatlarına bakıyorum bu aralar.Allah herkese istediği motoru nasip etsin :)

hayırlı olsun abicim:rendeer:Sen de bendensin Motoru için varını yoğunu satan çılgınlardan:cherry:

hayırlısı olsun.Allah borcunu ödemeyi nasip etsin. güzel yolculuklar yaparsın inşallah. sitede yakında enduro.net olacak wallahi. herkes enduro alıyo. acaba bende mi düşünsem ki ne????:silent::silent::silent::silent:

hayırlı olsun...fazla yakıyo diyorlardı yakıt sarfiyatını söylermisin..yok yok sen biraz bahset motosikletin den:mrgreen:

Valla kardeş o kadar çok yakmıyo benden önceki sahibi arkadaşım

İzmire gitti geldi. 300 gidiş 300 geşil birazda basmış

600 kmde 80 ytl tüketmiş yani

10 ytl benzinle 75 km falan bende eskiden ybr vardı onla
10 ytl benzinle 140 km falandı ama basmadan falconu basmadan düşünürsek
10 ytl benzinle 90 olabilir

bide şöle var depo 45 ytl ye doluyo full depo ile 350 km

bilgi için saol yeniden hayırlı olsun...kazasız belasız..

ha bide performans ı tatmin edicimi son sürat filan:silent:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel vakit geçirmen dileklerimle... ALLAH herkese gönlündekini nasip eylesin.....

HAyırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Falcon'da yakışıklı makina şimdi:cat:

allah kaza bela vermeden binersin inşallah birde bana hyosung gt520r bağışla yarabbim (amin)

hayırlı olsun arkadaşım...NX4 güzel motordur...kazasız belasızs kullanasın inşallah...

hayırlı olsun.kazasız sürüşler. en yakın zamanda fotoları ve test raporunu isteriz.:p:silent:

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:

Falcon güzel motor,sağlamlığını zaten herkes bilir..
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin...

bilgi için saol yeniden hayırlı olsun...kazasız belasız..

ha bide performans ı tatmin edicimi son sürat filan:silent:

motorun bi önceki sahibiyle bende izmire gittim minimum 120kmh yaptık max 160kmh yaptık hava inanılmaz rüzgarlıydı ve ikimizde de artçı vardı. bu arada bora 10 numara bi motor aldın biliyosun bi önceki sahibi motora gözü gibi bakıyodu.

darısı diğer motor tutkunu olupta hayalindeki motoru alamayan arkadaşlara :wiinkk:

bu arada ben izmire gittiğimiz gün net 120 ytl benzin harcadım :cherry:

hayırlı uğurlu olsun.. benimde gözüme takılan var bitane falcon... usta dedi gel takas edelim.. aklımda hiç yokken aklıma soktu.. ama nafile çok para

en güzel aşk zor olandır.
hayırlı uğurlu olsun, Tanrı sizleri ve tüm 2teker seven dostlarımızı kazalardan korusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar