en sonunda almış bulunmaktayım!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler arkadaşlar daha iyileri size olur inşallah..

Harbiden de sankı sıfır mış gibi güle güle kullan cok karlı bı alis veriş olmuşş :) Hayırlı olsun kazasız belasız innşş..

hayırlı uğurlu olsun çok temiz duruyor gerçekten bizde aradığımızda umarım temiz bulabiliriz :D

hepinize teşekkür ediyorum...

Ya hayret ediyorum 3 senelik motor nasıl bu kadar temiz kullanılmış heralde kapalı yerlerde sürülmüş lastiği falanda hiç patlamamışş

Yalnız hayırlı olsun bayaa temizmiş

Ya hayret ediyorum 3 senelik motor nasıl bu kadar temiz kullanılmış heralde kapalı yerlerde sürülmüş lastiği falanda hiç patlamamışş

Yalnız hayırlı olsun bayaa temizmiş

ben bakmaya gittiğimde odanın içindeydi!!yani evde boş bi odadaydı yaklaşık bir senedir yattığını söyledi bana..tabi öyle söyledi ne kadar doğru bilemem artık.. fakat lastik meselesinde evet lastiği dahi patlamamış bizzat sordum bunu..:)

ben bakmaya gittiğimde odanın içindeydi!!yani evde boş bi odadaydı yaklaşık bir senedir yattığını söyledi bana..tabi öyle söyledi ne kadar doğru bilemem artık.. fakat lastik meselesinde evet lastiği dahi patlamamış bizzat sordum bunu..:)

Yani ybr ustası olduk sayılır 2 yıldır müdavimiyiz :queen:
1 yıl yattısa aküsünde falan sorun olabilir sadece ama motorun yattıgı belli oluyor gerçekten :mrgreen:

güle güle, kazasız belasız kullanabilmen dileği ile.. kız gibi motosiklet almışsın :)

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim.. şans işte bulduk titiz adamın birini

Süper Moderatör (BBRR)
ya motoru ciddi ciddiinceledim .. bu motor nası 2005 anlamış değilim nasıl o km yi yapmış onuda anlamadım.. bu kadar temiz .. acente aldım desen yedirirsin o kadar yane.. neyse hayırlı olsun

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
valla helal olsun bu motorun o ilk sahibine mağazaya koy sıfır diye sat ayrıca çok iyi fiyata almışsın hayırlı uğurlu olsun

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar