"en son ne zaman" oyunu

SaTo,

9 Temmuz 2005 saat 18 i 25 gece....

En son ne zaman "Karsindaki daha cok uzulmesin diye kendini feda ettin?"

İnsanın kendi mutluluğu herşeyden önemlidir.Eğer karşındakini mutlu edemiyor ve aynı zamanda kendinde mutlu değilsen buna ''kendini feda etmek'' denemez..

En son ne zaman Coldplay In My Place dinlerken öfkeden kudurup ''Bir insan için Gösterdiğin tüm fedakarlıklardan ve çabalardan pişmanlık duyup bir daha asla aynı şeyi bir başkası için bir kez daha yapmamaya tüm ruhunla yemin ettin!?''

4 sene önce ama şimdi başkası ile 2.5 senelik evliyim :)
en son ne zaman kendini gerçekten huzurlu hissettin? problemsiz, tasasız, kaygısız,ve en son hangi cuma friday I'm in love ı dinlerken içini çoşku kapladı.

araba sahile karşı kuzeni beklerken herşeye rağmen mutlu olduğumu hissetdim o an ama 3 senedir hiç bir Cuma aşık oldum diyemedim :salut:
en son ne zaman şok şansız olduğunu hissetdin ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
faturalar kabarıpta cebimde tek kuruş para kalmayıp,gece saat 3.00-3.30 sularına kadar içtiğimde çok pişman oldum :flower: ama hayat herşeye rağmen devam ediyor ve yaşamaya değer. :cat:
en son ne zaman gözyaşlarını kalbine akıtıp,bütün sıkıntılarını kendinle paylaştın?

Hemen hemen her zaman! Zaten biriyle paylasmaya baslarsam gozyaslari da icerden cikar sel mel gotururu dunyayi diye korkuyorum!! :mrgreen:

En son ne zaman " Kendine durust olamadin? "

Hiç bir zaman.. Sonumu getireceğini bilsemde her zaman kendime ve bir başkasına karşı her zaman dürüst olurum.

En son ne zaman '' Kendini tamamen amaçsız hissedip hayattan vazgeçip ölümünü düşündün? ''

Tarihini hatırlamıyorum ama kısa süre önce.Pisman miyim?Kesinlikle degilim.

En son ne zaman '' Neden ve Ne Zaman yaptigin seylerden pismanlik duyguın? ''

.........tarihi (yazmak istemiyorum)Cuma gunu oglen... Yaptigim, ve yapmayi planladigim seylerden bile pisman oldum! Ozellikle haftasonu icin elimde GUNEYE bir ucak bileti rezervasyonu varken ve avuclarim icin icin terlerken!
Bazen insanlar sizi cok iyi anladiklarini zannederler!

En son ne zaman " Birini kaybettigine cook uzuldun ve hayatinda bir daha "o insan" olmayacagini hissettin? "

Kaybettigimden çok.. Kaybedildiğime üzüldüm diyelim.. Ben her zaman yapabileceğimin ''En iyisini '' yapmaya odaklanırım.

En son ne zaman '' İç savaşlarını + tutarsızlığını + korkularını bir yana bırakıp Kaybettiklerini geri kazanmak için çaba sarfettin? ''

asla çaba göstermem gitmişse gitmiştir belirli sebeplerden dolayı gitmiştir uğraşıp geri alırsam aynı sebeplerden tekrar gidecektir....neden geri gelsin?????
en son ne zaman iyi tanımadığın birini öptün?

gecen hafta neredeyse yıyodum ama zor kurtuldum :)) :thumright:

en son ne zaman hıç yanılmadını farkettın? :silent:

hiç farketmedim walla :) her insan gibi hata yaparım .. hiç yanılmayan varmı????
en son ne zaman hiç yanılmadığını farkettin ???? (olumsuz cevap verdiğim için tekrarlıyorum merak ettim tersi varmı diye?)

walla sevgılım olmadıgından ole bı sorunumda yok............

en son ne zaman çok deger verdığın bırının aslında hıç degerlı olmadını anladın?

en son ne zaman çok deger verdığın bırının aslında hıç degerlı olmadını anladın?

Böyle birşey asla olmadı..Olmamalı da bence.Anılarına + Paylaşılanlara + Verdiğin Emeğe Herşeyden önce kendine saygılı olmalı insan.Başlangıcı ve Sonu olan herşey değerlidir..

Soru Sormayı Unutmuşum:

En son ne zaman ''İşim ve Geleceğim Herşeyden Önemli'' diyerek geri kalan herşeyi bir yana bırakıp hayatına odaklandın?

O kadar ufak tefek kaçamaklar olur :)
en son ne zaman ufak ta olsa aldattın ( ufağı büyüğü olmaz ayrı :))

CaBRioLeT,

:salut: :salut:

kucuk kacamaklar?? Guzel giden evliliklerde?? :salut: :salut: :salut: :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar