"en son ne zaman" oyunu

evli olmadığım için daha aldatma safasında değilim galiba (klasik kurtuluş modu :p )
en son ne zaman her şey neden böyle üst üstde kötü gidiyor dedin ?

Zihinden bir başkasını geçirmek te aldatmaktır.2 ay önce sevgilim varken başkasını düşündüm.Yani onu aldatmış oldum...böylece ilişkiyi sonlandırdım ve o düşündüğüm kişi sevgilim oldu.

En son ne zaman gökyüzüne bakıp,yıldızları seyredip "Evren sonsuz sırlarla doluyken,biz ne boş işlerle uğraşıp,saçma sapan koşturmacalar yaşıyoruz...." diye düşündün????

Dun geceyarisi....
Evren ne kadar buyuk ve biz ne kadar kucuguz o yuzden kucuk islerle ugrasiyoruz diye bagladim kendimce... :p

En son ne zaman "Gokyuzune bakip yildiz sectin kendine (ve yanindakine belki? :cherry: "

lise yıllarında kutup yıldızını seçmiştim sevgilimle, kumburgazda eskiden var olan iskelemizde oturup gökyüzüne bakarken.......
en son ne zaman kayan bir yıldız görüp dilek tuttun ve yine olmıyacak ama yinede dileğimi tutim ben dedin.....

Geçen yaz Altınoluk'ta yürürken,saniyelik bir bakış yönü değişikliğiyle,kayan yıldızı gördüm ve "hangisini dilesem acaba?" diye aklıma bir sürü dilek getirmeye çalıştım.Birden içimden geçeni söylemediğim,"hangisini dilesem acaba" hesabını yaptığım için dileğimin gerçekleşmeyeceğini düşündüm.Nitekim gerçekleşmedi.Ve iyi ki de gerçekleşmemiş :mrgreen:

En son ne zaman,sevdiğin halde bırakıp gittin?? "severek ayrılanlar..." misali yani :p

ya benim eşim de buralardadır diye bu oyunu rahat oynıyamıyorum :) bana göre dieğil galiba bu oyun :) yada herşeye zıplamadan bana uygun soruları cevaplamam daha uygun :)

bu arada benimki aldatmak sayılmaz ........ilişkide bulunduğum insanı küçültecek birşey yapmam benimde küçülmemi sağlıyacağından herşey kontrol altında .....

5 sene önce haftasonu için gittiğim ankarada körkütük sarhoştum hayatım boyunca yemediğim kokoreçin tadına bakmak istedim ve 2 çeyrek arka arkaya yedim tadını alamamıştım galiba e o kafayla normal bir daha asla olmadı ve olmıyacak. aynı şey diğer sakatatlar içinde geçerli......
en son ne zaman ....ne sorsam diye monitöre kitlenip kaldın ?? :)

ne sorsam diye monitöre kitlenip kaldın ?

Biraz önce.

En son ne zaman '' Yanlızlığın Kendin için en iyi seçim olduğunu yanlızkende çok mutlu ve huzurlu olabileceğini Anladın? ''

dertlerimi yalnız daha iyi çözdüğümü anladım
en son ne zaman yeter artık dedin çok sinirlenip

Motosikleti
Su Motoru
Yaklaşık 4 senedir aynı şeyleri söyleyip duruyorum.

En son ne zaman, çok sevdiğin bir insan ile özgürlüğün arasında tercih yapmak zorunda kaldın?

Bugün masama oturur oturmaz!

En son ne zaman '' Yeter artik oğlum Motosiklet.net midir nedir git evinde gireceksen gir, kendi web sitenle uğraşmayıda kes! Ben sana web tasarla verdigim isleri yap diye maaş veriyorum bir daha kendi özel işlerinle uğraştığını görmeyeyim diyen patronuna boynu bükük kalıp cevap veremedin! ''

Motosikleti
Su Motoru
Hiçbir zaman :cherry:

En son ne zaman, "en son ne zaman oyununun" bo.. çıktığını farkettiniz :p ...

MeTaL' Alıntı:
Hiçbir zaman :cherry:

En son ne zaman, "en son ne zaman oyununun" bo.. çıktığını farkettiniz :p ...

şimdi farkettim...
en son ne zaman"en son ne zaman" oyununun geyiğin sınırlarını zorladığını farkettiniz?

Motosikleti
Su Motoru
Açıldığını ilk gördüğüm günden beri :cherry:

En son ne zaman, sonun gelmeyeceğini düşündünüz :p ...

her şeyin bir sonu var
en son ne zaman mezarlıklara bakıp bu dünyada benim vaktin ne zaman dolucak acaba dedin ?

Hiçbirzaman. Çünkü ölüm ancak beni bir kez yakalar.

En son ne zaman Çalarsaati kurarken bu saat sabah çalmadan ben ölürsem diye düşündünüz.

hemen hemen her gün
en son ne zaman 'her kontağı açışında acaba bugün başıma kötü bişey gelicek mi?' diye düşündün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar