"en son ne zaman" oyunu

Hiçbirzaman. Aklına neyi sokarsan o gelip seni bulur.

En son ne zaman 'Aldığın nefesin senin için ne kadar büyük bir değer olduğunun farkına vardın'

Motosikleti
Su Motoru
Joker hakkımı kullanmak istiyorum :silent: dayımı arayacağım :p .

En son ne zaman multinetinize normalinin 2 katı para yüklendi ve hiçbir işinize yaramadığını bildiğiniz için abuk sabuk şeyler alıp hepsini harcadığınızda elinizde hiçbirşey olmadığını gördünüz :cherry: ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
genelde her zaman.
en son ne zaman ıkı kız arasında secım yapmak zorunda kaldın???

seçim yapmak mı? neden ikisi birden olmasın....işin şakası tabiki :) lisedeyken sonrasında dediğim gibi seçim yapmadan hepsiyle seçimsiz yaşadım.....

en son ne zaman yanlış anlaşıldığın için sevdiğin ile aran bozuldu?

SU AN!
Ama beni yanlis anliycak kadar tanimiyorsa, ve anlayisli olabilecek kadar buyuk deilse boylesi daha iyi.

En son ne zaman " Biriyle bahse girdin? Bahsin konusu neydi? Sonuc?"

En son 2 ay önce bahse girdim bir iş içindi işi aldım almasına ama zarar ettim :)
elimde 32 sandalye ve 8 masa kaldı... isteyen varsa satabilirim maliyet fiyatlarına :) bir çay firmasına özel tasarladığım ürünlerdi....
en son ne zaman pişman oldun????

Motosikleti
Su Motoru
Ben her zaman yalnız kalkmak istiyorum ama öyle bir yalnızlık ki bu tek başıma değil, sevdiğimle ama iki kişide değil, tek bedende ve yalnız...

En son ne zaman "ne zaman, ne şekilde, neler yaşadıktan sonra, öleceğim" diye düşündün ve neler geldi aklına ve yine en son ne zaman ilerde aynı yatağı ve aynı hayatı paylaşacağın eşini şu an görmek için pek çok şeyden feragat etmeyi göze aldın ?

ölümü hergün aklımdan geçiriyorum ürkütücü ama insanlığımı kaybetmememi sağlıyor..... zincilikuyudaki yazdığı gibi.... Şu anda hayatımı paylaştığım eşim için kendi hayatımdan vazgeçtim.. kendi çapımda da olsa her bakımdan hızlı haraketli ve eğlenceliydi...
en son ne zaman denize girip amele yanıklarını giderdin :p

gidereyim derken daha fazla amele yanığı oldum :pale:
en son ne zaman eski arkadaşlarını aklından geçirdin ve eski günleri hatırlayıp hüzünlendin ?

en son ne zaman eski arkadaşlarını aklından geçirdin ve eski günleri hatırlayıp hüzünlendin ?

Sen bu soruyu sordugun an :) Nerelere gittik.Neler yaptık.Neler gördük.Ne motosikletler sürdük.Ben su an ayri bir sehirdeyim ve sevdigim 3-5 insandan birisin.Senden uzaklastıgım icin üzgünüm ama aklımdan cıkmıyorsun biliyorsun sende..

En son ne zaman '' Bir kaç damlada olsa Aglayabildigin için Mutlu olup kahkahalar atıp yüzünde kocaman bir gülümseye ile bir kaç saat dolaştın? '' (Beni uzun süredir tanıyanlar bilir ben ne aglayabilir ne rüya görürüm. İlginc farkındayım :sunny: )

ayrılıklar bazen bağları güçlendiriyor bunu anladım Adanadan tut Antalyaya her gezimizde şendik çocuklar gibi, gene söylüyorum herkezin önünde özür dilerim hatalarımdan dolayı içimde kalmasın kardeşim, ağlamayı çok istiyorum çok doluyum ama olmuyo hep gözlerim doluyor ama bugünlerde boşaltıcam içimi en son gezide çok mutluydum çünkü hep beraberdik
en son ne zaman sorucak soru bulamadın :cherry: ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecen yaz bı yagmura yakalnmıstım ama ne yagmur.ben sort t-shırt:)
vırajı alırken bı dusmusum akıllara zarar.
holy_diver, sorun vardı burda.

en son ne zaman motora bındıgıne pısman oldun???

hiç bir zaman..!!
en son ne zaman tanımadıgın birine gülümseyip merhaba dedin.?

bilmem hatırlamıyorum,uzun zaman oldu galiba en son ne zaman telafi edemiyeceğin bi hata yaptın?

Motosikleti
Su Motoru
Bundan yaklaşık 3 sene önce "çık git bu evden" demiştim birisine ve çıkıp gitti. Ne yaptım ne ettiysem geri döndüremedim. Hatamıydı yoksa olması gereken birşeymiydi bilemiyorum halen...

En son ne zaman "yeter artık hayatım sabah 8 akşam 6 ve gençliğimi yaşamadan sürekli iş ve ev arasında mı geçecek?" diye düşündün ve tıpış tıpış işe gittin?

her sabah :) üstelik çalışma saatlerim belirli olsa keşke sabahtan gecelere kadar aahhhh....
en son ne zaman mükemmel bir tatil yaptın her yönü ile.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar