"en son ne zaman" oyunu

çocukluğumdan beri ciddi bir kavga etmedim!ama o kavgayı anlatmalıyım!9- 10 yaşlarındaydım bi çocuk vardı mahallede!nedenini hatırlamıyorum(bilye yada gazoz kapağı olabilir) bi tutuştuk kavgaya ve hemen yerden bişey bulup karşıdakine fırlatma moduna girdim ben!biraz önce at arabası geçmişti ve at yere ...ıçmıştı!işte o yerdeki halen samanları ayırtedilebilen şeyi aldım(şeyi diyorum çünkü kalıp halindeydi) ve boca ettim elemanın suratına!ama pişmanım galiba şimdi :salut:

bundan 2 ene önce 8 kişi beni dövmeye kalkmıştı.9 ay önce bi tanesini yakaldım denkfeldi yani yanomda teyze oglu vardı ben adama çatarken bir anda 4 kişi oldular ama 4 ünüde hacamat ettik.taşlar kaldırımlar havada uçuşuyordu karşydan 2 yarık kafa teyzoglu göz mor ben saglam sporun faydasını gördüm -amatör olarak kickboks yapmıştım lisedeyken halada antrenman yaparım herşeye hazırlıklı olmak lazım arkadaşlar
AMA KAVGA ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY.
en son ne zaman seviştin

Bu gün saat 18.00 de
4 ay önce adı batsın Avrupa florance nightingale hastanesinde Kalca protez ameliyatı
yapılırken beyin kanaması gecirip felc olan nisanlım son 1 aydır erenköy fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesindeki odasında diger hasta yakınlarının ''Nisanlın seninle hala evlenmeyi düşünüyormu'' sorusuna istinaden hem nisanlıma destek hemde oradaki kendini bilmez cahil insanlara bir cevap olarak çiçekçiden cam vazo içinde 11 adet kırmızı gül ve ''Seni seviyorum bu böyle biline'' notu ile birlikte gönderdigim sey..
Onu gercekten cok mutlu etti..Odasına cıkmak istemiyordu , morali yerine geldi..

En son ne zaman sahip oldugun seylerin kıymetini bildin..??

bu sene
en son ne zaman yalnız kalmak ve şehirden uzaklaşmak istedin motorunla?

@Ömer bu arada geçmiş olsun tekrar herşeyin düzeldiğine sevindim

Su anda.. Belkide herzaman... :(

"Kendimi de yanimda goturemeyecegim bir yer olsa, bir dakika durmaz atlar motoruma giderdim!!" :cat:

En son ne zaman deger verdigin biri sana hakaret etti?? :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gun.patronum ıs yerınde sövdü :salut:

en son ne zaman bowlıng oynadın??

Forumdan Uzaklaştırıldı
hıc calısmadım cozemıcemı bıldıgım ıcın :santa:
en son ne zaman bı kıza yıcekmıs gıbı baktın?? :joker:

her gün bakıom valla :queen: :queen:
en son ne zaman marşa basmadan önce YA ALLAH BİSMİLLAH DİYİP KASKINI,ELDİVENLERİNİ... TAM OLARAK GİYDİN?

Dün Akşam :) (Takip ediyorumda Melankolik takılıyorsun sürekli Kırıcam Kafanı)

en son ne zaman ''sabretmenin bir erkek için en önemli olgulardan biri olduğunu bir kez daha anladın?''

olayları zamana bırakmayı anladıktan sonra her zaman
en son ne zaman çok sevdiğin bir akraban yakının yada dostun edebiyen hayata gözlerini yumdu ve sen buna üzüldün ? :salut:

2 sene önce anneannemi kaybettim o benim için değerliydi.........
en son ne zaman sıkıntıdan gerçekten bunalıp masandan kalkıp herşeyi bırakıp gittin

Su an!!! :pr: Birakip gitmek kacmaktir bunuda cok iyi biliyorum...

En son ne zaman birinin sacmasapan bir lafi yuzune saaap diye bir tokat atti ve sen kendine geldin, ve kendine geldiginde gordugun seyden hayal kirikligina ugradin?

Uçak biletimi bulup üzerinde yazan dönüş tarihimi bir hatırlasam yazacağım ama bulamıyorum..Kısa süre önce diyelim..

En son ne zaman '' Ruhun öfke ve nefretle dolu iken dikkatini ve ilgini eski dostlarına + yeni dostluklara şans vererek ruhunu arındırdın? ''

okadar uzun zaman oldu ki walla ben bıle hatırlamıyorum ve bı uzun bı r surede bu kelımeyı soyleyeceğım bırı olmıcakk :pale: :salut: pekı en son ne zaman balangıç ve bıtıs noktanın aynı yer oldunu fark ettın?

en son ne zaman opuldun
dün
en son ne zaman sevdin
dün
en son ne zaman yalan soyleme zorudna kaldın
dün
en son ne zaman arakdaslarınla toplandın
dün
en son ne zaman mutlu oldun
dün
en son sevildin
dün