"en son ne zaman" oyunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şuan tam olarak bunu hissediyorum
en son ne zaman yaptıklarından pişman olsanda yinede kabullenip üzülmeden yoluna devam ettin?

Bu arada bunu şu sıralar yapsan fena olmaz, dost tavsiyesi, sanırım öyle bir sorun yaşıyorsun ama sakın unutma hayat herşeye rağmen devam ediyor ve yaşanacak çok güzellikler var, asla pes etme :)

SU ANDA!!! PISMANIM AMA GERI DONUS YOLUNU BILMIYORUM! BILIYORUM BIR CIKIS AYDINLIK VAR HEP KARANLIK DEILDI BU MAGARA AMA MERAK VE HEYECANDAN COK ICERILERE DALMISIM! :pale:
DOST TAVSIYELERI ISE YARAMIYOR BIRI KAPIDAN ELINI UZATIP CEKSE FENA OLMAZ!! :salut:

en son ne zaman birini KAYBETMEKTEN KORKTUGUN icin ona "Seni Seviyorum" diyemedin??

ahhhhg böyle sorumu sorulur yarama bastın ahhhg :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: aslında ona hiç seni seviyorum diyemedim ve gidiyor o gidiyor ztn onsuzdum iyice yalnız bırakıyor beni ühüüüüü hüüüüewww :salut: :salut:
en son nezaman motora binerken yan sehpayı açık unutup hareket ettin?

hatırlamıyorum ama bazen oluyor
en son ne zaman çok sevdiğin birisini acı çekmemesi için kırdın bilerek ve o bunu hissetmediği için her gün için içini yedi ? :salut:
bu arada ne dertliler varmış sitemizde

Net tarihi hatırlamıyorum ama birkaç hafta önce yaptım..

Aslında hissediyordun karşı taraf ama birde hissettiğinin tam tersi olma ihtimali varya işte o insanın kendini için için yemesine neden olan...

en son ne zaman herşeyi göze alıp bildiğin doğrunun peşinden gittin?

EN SON NE ZAMAN

Ben degil ama "O" gitti...
Dogrusunun pesinden... Gittiginde anladi ki bu onun dogrusu degil, gormek istedigi dogruymus!
Yol genisti, renkliydi, sonsuz uzunlukta gorunuyordu nerden bilsin orda, az ilerde tepe oldugunu bu yuzden sonsuz uzunlukta gorundugunu! Tepeye kisa surede ulasti ve o hizla asagi dustu! :salut:
Hayal kirikligi yasadi...

En son ne zaman "ARTIK BU SONDU!" dedin??

yaz okulundaki bilmemkaçıncı derse de girmeyince artık bu sondu dedim ama bundan sonrada gireceğimi sanmıyorum : )
En son ne zaman etrafındaki herkesin delirmiş olduğunu adam gibi arkadaşının olmadığını farkettin?
not : ben sık sık farkediyorum belki de bu gibi hobisel siteler aynı karakterde ve aynı şeylerden hoşlanan insanları birleştirdiği için çok önemli... Böylelikle insanlar kendi kafalarına göre arkadaşlar bulabilir...

grubumuzun dağıldığını anladığımda
en son ne zaman çok sinirlenip bişeyler kırdın ?

bu sabah onu rüyamda görüp kalktığımda Neden beni sevmediğine sinirlendim birden hızlıca kafamı duvara vurdum ama çok acıdı yaa kanamadı ama fena şişti.

En son nezaman artık sevmeyeceğim dedin fakat 1dk sonra onun o tatlı bakışlarını görünce vazgeçtin???

2 ay önce beni telefonda çok kızdırmıştı defol git dedim 10 dk sonra onu görünce bütün sinirim geçti

en son ne zaman kendini ölü gibi yorgun hissettin :queen:

Haftasonundan beri her gun!
Kendini olu gibi yorgun hissediyorsun bir seyleri yanlis yaptigini dusunuyorsun demektir! Ne demis atalarimiz "Yorgunum ama mutluyum :p " Tabii bunu soyleyen neden soora soylemis ona bakacaksiniz :cherry:

En son ne zaman "Bensiz daha mutlu olur diye cok sevdigin bir insanin hayatindan cekilme karari aldin, icin aciyarak?" :pr:

arkdşm sorunu yazmamışsın neyse bn yazaym

ne zaman birini çok svdin yalnız o seni hiç tanımadı,ona karşı secdiğini söyleyemedin ve bir gün snn gözyaşların dökülürken gitti.???? :salut: :salut:

Yahu arkadaşlar oyunu iyice Barbara Cartlandın Aşk Romanlarına çevirdiniz :pr: :) Hayır işin kötüsü herkesin aşk hayatı içler acısı anlaşılan :salut: Neyse sorunun cevabı hiçbir zaman

En son ne zaman tatil yaptın

5 sene önce bar işletirken 48 uyumadım yandaki marketçi 24 saat açıktı ama 48 saat sonra 1 gün uyanmadım :cherry:
en son ne zaman eski aşkını çok özledin ve onun yerini kimsenin dolduramayacağını hissetdin ve onunda acaba öyle mi hissediyordur diye düşündün ? :salut:

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: ühüüüüüüeeeew ühüüüüüüew ppuuuurp
bn hayatımda sdce bir kez aşık oldum bir kz kız için ağladm.Ağlaya ağlaya yanaklarm nemden çürüdü.Ama o bni sevmiyoooor.Üstelik tayinciler ve dün gitti.ooooooooooooffffffffffffffffff oooooooooofff ulaaaaaaaaaaaayn ahhhhhhhhh ulaaaaa ahhhhhh
ben napacam yaa napacam yaaa keşke bnden nfrt etsydideonu görebilseydim ... :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

en son ne zaman bilg.de oyun oynarken monitöre kafa atıp klavyeyi yerden yerlete çaldın?

Motosikleti
Su Motoru
Valla ben hiç monitöre kafa atmadım ama geçenlerde Counter strike maçımız vardı turnuva maçı, yenildik ve bir an mouseu kaldırdım tam fırlatacaktım ki 90$ verdiğimi hatırladım vazgeçtim :cherry:

En son ne zaman gerçekten mutlu olabileceğin iki insan arasında tercih yapmak zorunda kaldın ve bu tercihi yıllarca yapamayacağınızı düşündünüz? ...

hiçbir zaman ,tercih etme şansım olmadı bana hep tek tek geldiler ya da ben öyle zannediyorum, bilmem cevap olarak sayılır mı?
olsun ben yine de sorumu soruyorum en son ne zaman geberesiye çalışıp , beynin bile çalışmaz hale geldikten sonra eve döndüğünde bi de duş alıp ayaklarını uzatıp bi akşam çayı içerken sigaranı yakıp nefesini çekerken mayışmış bi şekilde "ulan hayat buymuş be , ne para ne pul ne karı kız , hayatın zevki küçük şeylerde saklıymış meğer anasını satiim" ı iliklerinde hissettin???...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen hafta, ama çay yerine hafif alkollü bi şeyler içiyodum.

en son ne zaman rüyanda (kabus) sınava girdin ve soruları yapamadığını farkettin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar