En sewdiğiniz köpek cinsi nedir

Hayatım boyunca bir çok köpek besledim, kangal, terier, coocker, ama gönlümün biriciği PASHA'm'dı, 90 kiloluk, kendini fino zanneden bir danua :) kucağıma çıkıp yatmaya çalışan, azarladığım zaman kafasını masanın altına sokup, poposu ortada olmasına rağmen, görünmediğini sanan, ''hayır'' dediğim anda, mum kesilen, ben dolaştırırken, dizimi bir adım geçmeyen, ama başkası dolaştırmaya kalkıştığında, hızla tasmasını çekip, kol bacak kırdıran bir yaratığım vardı. kalp krizi sonucu kaybettim kendisini, ve o günden sonra (3 sene oldu) köpek alma konusunda tereddütler yaşıyorum. sanki aynı şekilde sevemeyecekmişim gibi geliyor.

Great Dane...Hayat arkadaşı yapmak istediğim bir kuçu.. Cüssesine ve görünüşüne nazaran bu kadar hassas düşünceli ve duygusal bir köpek görmedim.. Köpek demeye bile dilim varmıyor açıkçası..
Çok üzüldüm köpeğinin ölmesine:( zaten iri köpekler maksimum 10 sene kadar yaşıyorlar bacaklarında sorun çıkıyor ilerini yaşlarda...
Bu arada biri salak demiş şuursuzca danualar için, önce bir araştırsın bari öyle konuşsun, o köpek belkide senden daha akıllıdır arkadaşım..

Şu anda beslediğim köpek sibirya kurdu husky
Ama gönlümde yatan köpek cinsi Rottweiler
rottweiler.jpg

aynen bilader rott rott roott ama bendede psikopat bi pitbull kırmızı burun war bide azıcık şuuru yerinde olsa köp oğlu köp çok akıllı amaa psko işte....

DİP NOT:KİLL=>7 Köpek Sayısız Kedi

yanlış anlamayın dövüştürmüyorum kaçıyo boyne.....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba

Hepsini severim. Hatta çoğu gezimde görürsünüz mutlaka bir köpek falan fotoğraflar koyarım siteye. Eğer öncelik sıralamasına göre koyarsam

1.Kangal
2.Akbaş
3.Alman Kurt (8 yaşını bitirmek üzere sahibi olduğum harika hayvan)
4.Golden Retriever (Her eve lazım çok eğlenceli bir hayvan)
5.Diğerleri

İşte benim sadık dostum

Görüşmek üzere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızım Ada.. :mrgreen:
[quote author=Fatos link=topic=1050.msg8211#msg8211 date=1168275952]
minnacık kızım ADA :) henüz 3 aylık... ;)
çok yaramaz bişi... tabir yerindeyse çok zilli bişi.... :D :)

çok sakin görünümlü... ;) aldanmayın bu görüntüsüne .. oyun yapıo ;D

benim patiklerimebayılıyo... :)

oyyy oyyyy yirim ben onu.... :) çok şeker dimi? :)

kızımız çok akıllı .. işine gelince aptal rolünü çok güzel oynayabiliyor... ;D
taliplisi çok ama vermiyoruz.... :D
bu kadar ... ;)

[/quote]

Dostum o köpekler çok oynak 2 dakka durmuyolar komşumda vardı ondan bahçeye cıkıyolardı bi o yana bi bu yana hop hop hoplayıp zıplıyor o köpeciğikle bir 7 8 yıl geçrimek insanı fiziken yorar gibime geliyor :queen: :queen: Ama çok sevimli keratalar.....

oynak oldukları doğru, ablamda var bir tane çünkü. :) amaaa. inanılmaz zeki yaratıklar. her eve lazım cinsinden hemde. ablamda uykuda solunum durması (apne) gibi bir sorun var, birinin yanında olup onu uyandırması gerekiyor böyle durumlarda ve fakat o yalnız yaşıyor. herkül (adına bakmayın 50 cm. bir şey.) ne zaman ablan uykusunda solunum durması yaşasa, hissediyor ve gecenin bir yarısında ya ablamın üstüne zıplayarak, yada aniden havlamaya başlayarak ablamı uyandırıyor. hayat kurtaran bir zeka örneği yani :) ama canı oyun istediğinde evde ne halı kalıyor, ne yastık, ne de kırılmadık biblo :queen:

Dostum o köpekler çok oynak 2 dakka durmuyolar komşumda vardı ondan bahçeye cıkıyolardı bi o yana bi bu yana hop hop hoplayıp zıplıyor o köpeciğikle bir 7 8 yıl geçrimek insanı fiziken yorar gibime geliyor :queen: :queen: Ama çok sevimli keratalar.....

Biliyorum ilk mesajımda da yazmıştım, bana çok benziyor Jack Russell'lar :cherry:

Hem evimde beslediğim, Hemde en sevdiğim cins SİVAS KANGAL Bizim köpekler:mrgreen: Ayrıca hayvanların geneli severim 2.Köpekteki favorim ise KURT :)
işte size bir kangal resme sığdıramadım bacaklarının tamamı çıkmadı 2 kişi zor kaldırdılar.Sivastaki şenliklerden birinde çektim.. :)

dost-sadık-sevecen-sevilen-becerikli-akıllı golden

saldırgan-asi-sadık-becerikli-akıllı rott ama ben danuaları seviyrum o ayrı bende pit bull ve senbernard olmasına ragmen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar