SmirnouF Katılım 17 May 2006 Mesajlar 2,547 3 Şub 2007 #21 discilerin dolgu yaptigi matkapimsi o aletin disime dokundugunda cikardigi ses iste o an disciyi tutup kafasini boyle yapasim geliyo --) r:
discilerin dolgu yaptigi matkapimsi o aletin disime dokundugunda cikardigi ses iste o an disciyi tutup kafasini boyle yapasim geliyo --) r:
Burcu Katılım 20 Kas 2006 Mesajlar 1,233 4 Şub 2007 #22 mobileti unutmuşum walla, benim için en önemlilerinden biri o (gıcıklık yönünden) r:
roa Katılım 21 May 2006 Mesajlar 93 4 Şub 2007 #23 Sakız Sakız özendirmek için reklamları bile var iğğğğğğğ çak çakr:
Motorize_deli Katılım 11 Ocak 2007 Mesajlar 770 4 Şub 2007 #24 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. arkadaşlar zırzırlayan bir çocuktan daha beyin yorucu bişi olamaz. Heee var var hayatta en cok beyin ütülüyen şey BAYANLARIN dırdırı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
arkadaşlar zırzırlayan bir çocuktan daha beyin yorucu bişi olamaz. Heee var var hayatta en cok beyin ütülüyen şey BAYANLARIN dırdırı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
SmirnouF Katılım 17 May 2006 Mesajlar 2,547 4 Şub 2007 #25 BUnReCU' Alıntı: mobileti unutmuşum walla, benim için en önemlilerinden biri o (gıcıklık yönünden) r: Genişletmek için tıkla ... mobilet sesi degil ama platinli bi mobiletin radyo dinlerken yanimda gecerken cikartigi o cizirti hiyYyyyyyyy nefret !!!
BUnReCU' Alıntı: mobileti unutmuşum walla, benim için en önemlilerinden biri o (gıcıklık yönünden) r: Genişletmek için tıkla ... mobilet sesi degil ama platinli bi mobiletin radyo dinlerken yanimda gecerken cikartigi o cizirti hiyYyyyyyyy nefret !!!