En Nefret Ettiğiniz Ses??

En nefret ettiklerini işaretle yoksa aşşağı işaretlersin:)

• Kullanılan toplam oy
    18
En Nefret Ettiğiniz Ses??

Bilmiyorum nerden esti bu konu ama bi açıyım dedim:)
İstediginiz kadar işaretliyebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mesela uyuyorsam köpek sesi,asfaltı yapan yada kazan adamların sesi,maç seyredıyorsam annemin sesi:)ders çalışıyorsam televizyonun sesi, dışardaysam aşırı korna sesleri bide Mobilet ve eksozu patlak scooter ın sesi:) eet eet bıde yazın yazlıktaki gece sivri sineklerr

inşaat küreğinin az kumlu betona sürtülmesi.birde küçük oğlumun hiç durmadan diit diit diye evde motor sürmesi bisikletle beni taklit ediyormuş:queen:

Ya arkadaslar anket aççaktım konu daha güzel olcaktı ama yanlıs yere tıklayınca konu direk acıldı:)Böyle idare edelim.

tebeşirin tahtada çıkardığı ses birde tırnağınız fln sürer ona ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ::23343:: ::23343:: ::23343:: ::23343::

kulağımın yakınında çiğnenen sakız sesi
darbeli matkabın çalışırken çıkardığı ses

tırnaklarımla tahtaya sürerek ses çıkarmayı seviyorum:queen:

İlginç bir başlık:) Tencereye sürten metal kaşık sesi, dişlerimin kamaşmasına sebep olur nedense...Bu sesin çıkmaması için elimden geleni ardıma koymam:)

walla benim çok fazla, o yüzden maddeler halinde yazacağım, tabi bu kadar değil, bunlar şimdi aklıma gelenler:

1- istifra sesi,
2- boğazdaki jelimsi sıvıyı çıkarma, yani boğaz temizleme sesi (adı bile iğrenç diye böyle açıklama gereği duydum),
3- fış fış fış burun çekme sesi,
4- çocuk zırıldaması ve zırlaması (çocukları severim fakat bu çıkarttıkları sesler uzun sürerse, çocuğa bakıp canice hayaller kuruyorum) :mrgreen:
5- ’seleee vaaar, sepeeet de vaaaaaaaaaar’ diye bağıran çingenenin sesi (tahammülü zor, çünkü çok yırtık bir ses),
6- karasinek ve sivrisinek sesi,
7- toplu taşıma araçlarının korna sesleri,
8- polislerin anons sesi (01 XT 660, sağa çek yamahaaa) :queen:
9- gereksiz zamanlarda çalan tlf'umun sesi,
10- cak cak cak diye çıkan sakız çiğneme sesi,
11- yemek yerken çıkarılan tüm sesler, :pr:
12- uykumdan eden her türlü ses,
13- sessizlik gereken yerlerde çıkan her türlü ses (sinemada popcorn, öpüşme sesi gibi)

yeterli mi :mrgreen:

aklıma geldikçe yazarım :p

Kolay kolay seslere sinirlenmeyen biri olarak ,bir ses beni deli ediyor:

Yuruyen diskolar...

Gercekten anlamakta gucluk çekiyorum.Gecenin bir saatinde bangır bangır camlarımızı titretmekten ne zevk alıyorlar? Bizim kafamız bu sesi kaldırmazken o arabanın içinde nasıl oturuyor bu insanlar? Ayrıca sesi fazlaca açıp gezinince başları göğemi eriyor?

Yanlış anlaşılmak istemiyorum . Bende muziği seviyorum evimde müzik dinlerken cok sevdigim parçayı duyunca bende sesini açıyorum: çünkü bu bir özgürlüktür bu benim hakkımdır . Ancak özgürlük kavramını iyi bilmek gerekir ; özgürlük bir kişiye yada birşeye bağlı olmadan istediğini yapabilmektir. Bununla birlikte bir başka şahsın hakkının başladığı yerde benim haklarım biter.Örn: Benim yaşamaya hakkım vardır ancak bir başkasının elinden bu hakkı alamam çünkü benim haklarım ve özgürlüğüm bu noktada sınırlıdır.

Kısaca ben müziğin sesini açtığımda hiçkimseyi rahatsız etmeyecek yükseklikte ayarlıyorum . Müzik dinlemek, yüksek sesle dinlemek benim hakkım ve özgürlüğümdür. Ancak komşularım veya başka insanlar bundan rahatsız oluyorsa bu hakkım bu noktada sınırlıdır.

Yürüyen diskolar muziğin sesini sonuna kadar açıp ortalıkta gezerken benim haklarıma saldırıda bulunmuş oluyorlar.Bilmeyenler için bu tür hak ihlalleri karşınında yasalar çeşitli cezaları öngörüyor. Yani evimde gürültüsüz bir ortamda rahatsız edilmeme hakkı bana yasalarca verilmiştir.

tırnak törpüsünün sesi ııyyyyy içim gıdıklandı.
abartılı açılmış egzost sesi
falan filan

aga en önemlisini yazmamışınız yada ben göremedim,,

Motorla giderken orasından burasından bi ses gelmesi bazen gıçırtı bazen subab sesi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar