En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sıkışık trafikte zaman zaman kaldırımdan gidiyorum :p

zemin uygunsa otoyol rampalarından inerken +150 km/h süratte gidonu bırakıp kollarımı açıyorum melekler şehrinde bisiklet sürerken Meg Ryan'ın yaptığı gibi. sonumuz benzemez inşallah :D

hıza dair ne varsa herşey ama hamdolsunb ir sorun çıkmadı şuana kadar.bundanda tereddüt etmiyorum mutluyum yani.

zemin uygunsa otoyol rampalarından inerken +150 km/h süratte gidonu bırakıp kollarımı açıyorum melekler şehrinde bisiklet sürerken Meg Ryan'ın yaptığı gibi. sonumuz benzemez inşallah :D

Ben de içimden geldikçe yapıyorum onu, rampaya pek ihtiyaç duymuyorum. Bir de 180+ ile depoya oturarak gitmek çok zevkli ama rüzgarla epey bir cebelleşiyorsun.

Bir de İzmit Santral Yokuşu'ndan inerken envai çeşit şebeklik. Hatta bazen müstahcen şebeklikler :)

Arabalardaki manitalara bakarken yolu unutuyorum :bounce: özellikle yazın ....
Kol ve bacak kasmaları bazı arkadaşlardaki gibi bendede var ...
Motorun --Ramzey 125 (ama beş vites :queen: ) -- gittiği kadar gidiyorum .. vs . vs . :pr: o yüzden chopper istiyorum . Sakin olmak gerek

1. ileri derecede eğitim almadığım için (zaman olayı) vites geçişlerimin sarsıntılı olması,
2. hala motosiklet kullanırken sakin olmayı öğrenememek,
3. köpeklerden korkmak,

Zinciri yağladığım zaman çoğu zaman lastikler de yağlanıyor silmeye üşeniyorum.

öndeki aracı yakından takıp edıyorum.bunu arabada yaptıgım gıbı motorda da yapıyorum zira arabayla gecen ay ondekıne bındırdım.o da ondekıne bındırdı.ne kadar trafık olursa olsun hız onemlı degıl bellı mesafeyı korumak lazım.ben cok yavaş carpmama ramen bısuru masraf.ne gerek vardı yanı bır annık dalgınlıgıma geldı

gerçek olanı ise motosikleti araba gibi kullanıyor olmam. Belki de kötü değil iyi bir özellik bu. Yani aralardan gitmiyorum, trafikte bekliyorum, emniyet şeridini kullanmıyorum vb. Yok biraz abarttım galiba ama böyle işte bazen böyle oluyor. :)

aynen:cat: ben de bazen bakıyorum kendime, ışıkta, sağ şeritte bekleyen 2. yada 3. araç benim. yan taraflar boş ama geçmiyorum, aklıma geliyor dur şurdan geçeyim; sonra..
şehir içinde ne gerek var, gidiyoruz işte...

Kısa mesafelere gittiğim sürece koruma ekipmanı kullanmıyorum,birde önümdeki aracın dibine yapışıyorum.

valla arkadaslar önce emniyet cok önemli kafamız birseylere bozulduysa sinirliysek oan sakın motorunuza binmeyin kndimden biliyorum sok sinirliyken motora bindigimde farkına varmadan o kızgınlıkla asırı sürat yaptıgımı ve emin olun oan gözünüz birsey görmüyor o yüzden korumaları mutlaka kullanın
en sewdigim ise motorla giderken müzik dinlemek tamam belki yanlıs bi durum arkanizdaki aracın uyarı amaclı kornaya bastıgını duymuyorsunuz ama beni rahatlatıyor
virajlarda ve kavislerde bende kendimi cok sıkıyorum ve mutlaka elim frenin üzerinde oluyor benim motorum bisan pasicif 150cc biraz agır motordur malüm bilirsiniz virajlarda öle yatırayim olayı cok zor o yüzden virajlarda cok kasiliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar