En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
ben sağ aynayı giderken arasıra (mecburen) sol elimle düzeltmeye çalışıyorum.motorun dengesi bozulur gibi oluyor. ama yine de terkedemiyorum. iyi bir aynalık almam lazım sanki ayarı hiç bozulmayacak

trafiğe çıktığımda her türlü kurala uyarım uymayıda seviyorum kurallı yaşamak güzeldir.
sadece yoldayken engel olamadığım aklıma kazalarla ilgili acayip şeyler geliyor hatta içim burkuluyor yüzümün şekli değişiyor motorumdan ineyim birşey yok kurtulamadım gitti.
tekeriniz düz bassın motorcular...

Sabırsızım, trafikteki saygısız, uyuşuk, kurallara uymayan insanlara tahammül edemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 cc ramzey scooter kullanırken sol dikiz aynasının sürekli kayması beni de deli ederdi ama daha yeni mondial 250 mct aldım umarım sorun yaşamam inşallah

garip garip tiklerim vardır aklıma gelmesin mesela sokak biter önümde araba durur ama benim aklıma gelmişse 3 kere gazı sonuna kadar köklemek yaparım 2 3 kere meydanda düşmüştüm böle garip huylarım yüzünden mesela 3 gün ön freni kullancam diye kendimi şartladım 3 4 kere düştüm scooter dan ama çok iyi ön fren kullanmayı ögrendim gece karanlık yollarda farkları kapatırım mesela arkadan gelen araba farketmemişti bir kere beni çok pis küfür yemiştim kendimden ve düşüncelerimden korkuyorum ve motorsiklet sürerken düşünmeden yol alabilmek için şarkı dinliyorum aklıma garip garip fikirlerin geldigini anladıgımda sayı sayıyorum çünkü eger aklıma bişi gelirse onu yapmadan içim huzur bulmuyor ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum allah yardımcım olsun .

Şehir içi trafikte, özellikle pik saatlerde, kalkışta yer yer vitesi 2. hatta 3. viteste unutup, kalkışa geçme girişiminde bulunabiliyorum nadiren. Ancak bunun zincire, motora, uzun vadede zarar verebileceği endişesini de taşımıyor değilim.:pale:

çukurlardan kaçmak için ani hareketlerde bulunuyorum, oysaki o an beni sıkıştıran bir araç olsa belkide çukurdan kaçayım diye aracı farketmeyip motoru altına sürecem..

birde motordayken beni sıkıştıranlara çok pis saydırıyorum. dün özellikle canıma tak etti sahil yolunun ortasında motoru durdurdum ve beni sıkıştıran aracın camından kafamı uzatıp baya bi bağırdım içeri. trafik kitlendi. araçtan inseydi döverdim heralde..

ybr ile burada bahseden diğer ybr ci,cbf ci(yani 100-150 cc olanlar)arkadaşlar gibi 120-130-140 yapamıyorum...:pr:
en fazla 80 bazen solamada filan 90 (arasıra) oluyor..
çokmu gerzeğim,çokmu tırsağım,çokmu beceriksizim yada aklım böyle olmasını mı düşündürüyor anlayamıyorum...:queen:

ben sol aynaya takilip kaliyorum surekli arkayi kesiyorum cok yakin takip halinde olsam bile aynaya 5 saniyden az bakamiyorum ileri gittigimi biliyorum geri ile ne isim var bak goz ucuyla sonra onunu takip et sanki arkadaki araba fren yapinca carpacak halim yok ya ondekine carpacaz o zaman ne yapmak lazim aynaya goz ucuyla bakip sonra on tarafi takip etmek lazim ama yapacak adam lazim .ve ben o adam degilim....

Motor üzerinde sigara içmek bana tatlı geliyor ama çok tehlikeli.Geçen gün montum yanıyordu.:)Bide otomobil şöförlerine karşı çok sinirleniyorum.Hemen kavgaya hazırımdır motor kullanırken.:)Bağırırım çok:D

Araba alışkanlığından kalan sinyal verdikten sonra kapatmamak
Aabada kendisi atıyor direksiyonu toplayınca, ama motosiklette atmadığı için bir sonraki dönemece kadar aynı sinyalle gidiyorum eğer gözüme çarpmazsa.

şu kafayla bile sarhoş olmadan daha düz yolda bile düzgün yürüyemiyorsam vay benim halime...

mayday mayday !

çook ara gazı veriyorum ben yav... bir de dikkatim yolun sağına soluna çok kayıyor maalesef ::shifty2:

scooter sürüyorsanız heleki maksi kötü alışkanlıklardan vazgeçemessiniz mp3 dinlersiniz sağı solu kesersiniz telle konuşursunuz... sakın maxi almayın şu an kısa ibr süreliğine burgman kullanmakdayım motor be kardeşim yolda giden mercedesli adam bile senin keyfine rahatlığına imrenerek bakıyor motora bak herifdeki keyife bak der gibi 60 bün euroluk arabaya biniyor birde amcam :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar