En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
Önümdeki araçla mesafemi korurken, arkamdaki aracın sağımdan geçip önüme girmesi ve takip mesafemei yok etmesi halinde beni geçen aracı önce sellektör ve kornalarla taciz edip sonra aragazla onu geçiyorum.
Bir de bazen trafik sıkışıkken dengim bi motor görürsem onu bi şekilde gaza getirip önüme alıyorum sonra da açtığı yoldan ilerliyorum.

Bana bakan oluyor mu diye arabalara veya yayalara falan bakıp dikkatimi dağıtıyorum :mrgreen:
Beğenecekler motorumu! :mrgreen:

hızlı giderken dikkatimi yola değil de bana bakan birileri var mı diye etrafa veriyorum,bunu yavaş giderken de yapıyorum ve kısa süreli de olmuyor :sunny::pale:
bir de viraja girerken motoru yatıramıyorum virajı çok yavaş bir hızda ve düpdüz alıyorum :farao:

Tek elimi (Sol) sürekli deponun üstüne koyuyorum(Dirsekten). Özellikle uzun yolda :(
Birde oturduğum yerden arkaya dönüyorum. aynaya baksam bile.. .:(

Diğer olduğundan konu başlığına yazıyorum.

Motorum CBR 250R, Ankara'da kullanıyorum.

Gerek 0 km/s'den kalkışlar olsun, gerek de 1-2-3 viteslerde akselerasyon olsun şehir içi yoğun trafikte, hemen hemen çoğu ortalama 1.4-1.6 arabadan hızlısınız, 2.0 arabalara da düşük hızlardan akselerasyonda kafa tutulur rahat biçimde. Bu alt yazıyı geçtikten sonra şunu söliyim, mesela Eskişehir Yolu olsun, İstanbul Yolu olsun ve çeşitli noktalardaki 70 km/s ile sınırlı önden plaka okuyan radarların altında sırf radarı geçtikten sonra gaza gömelen arabaları 100-110 km hızlara radar tokatlamak için yavaşlıyorum. Hele iş atan arabalar oluyor, yanlarına gelip 3 korna yapasım doğuyor. :)

Bi de trafik ışıklarında kapış isteyen son mohikanlara bitiyorum, dayanamayıp asılıyorum.

Ama 120'yi geçtikten sonra 160-170'e şayet çıkarsa motor, bi yarım saat sürdüğünden hızlanması, Doğan-Şahin falan geçip gidiyor yanımdan, çok kahroluyorum. Arabayı da motoru da satıp çok düşündüm 30 milyara bi GSX-R 1000 almayı ama, hayat işte, bir V8 jip kadar da yakmayı yemiyor. Araba 1.4, motor 250'den devam orta direklik bâki.

eğer en öndeysem ışıklarda yanımdakiyle kapışma isteği. Hem apaçilik hem riskli hemde motoru yıpratıyo.

Diğer olduğundan konu başlığına yazıyorum.

Motorum CBR 250R, Ankara'da kullanıyorum.

Gerek 0 km/s'den kalkışlar olsun, gerek de 1-2-3 viteslerde akselerasyon olsun şehir içi yoğun trafikte, hemen hemen çoğu ortalama 1.4-1.6 arabadan hızlısınız, 2.0 arabalara da düşük hızlardan akselerasyonda kafa tutulur rahat biçimde. Bu alt yazıyı geçtikten sonra şunu söliyim, mesela Eskişehir Yolu olsun, İstanbul Yolu olsun ve çeşitli noktalardaki 70 km/s ile sınırlı önden plaka okuyan radarların altında sırf radarı geçtikten sonra gaza gömelen arabaları 100-110 km hızlara radar tokatlamak için yavaşlıyorum. Hele iş atan arabalar oluyor, yanlarına gelip 3 korna yapasım doğuyor. :)

Bi de trafik ışıklarında kapış isteyen son mohikanlara bitiyorum, dayanamayıp asılıyorum.

Ama 120'yi geçtikten sonra 160-170'e şayet çıkarsa motor, bi yarım saat sürdüğünden hızlanması, Doğan-Şahin falan geçip gidiyor yanımdan, çok kahroluyorum. Arabayı da motoru da satıp çok düşündüm 30 milyara bi GSX-R 1000 almayı ama, hayat işte, bir V8 jip kadar da yakmayı yemiyor. Araba 1.4, motor 250'den devam orta direklik bâki.
Motorla doğan-şahinlerle mi kapışıyosun ? bir ankaralı olarak iğreniyorum her türlü kuş serisi araçtan.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sıkışık trafikte benim kamyon kılıklı motorumu sağdan soldan geçerek marifet yaptığını zanneden apaçi kardeşlerimi falakaya yatırma fikrinden bir türlü kendimi alamıyorum.

Hyosung gt 250r motorumla en cok uyuz oldugum onumde bı aracın gıtmesı. Hıc sevmıyorum onumde bı aracın gıtmesını ne motorda ne arabada. Onumde ne var ne yok vıraj nasıl rahat etmek ıstıyorum :) bıde benı sıkıstıran arabalar oluyor arada mesela ford transıt marka araclar pesımden gelıyo hanı yarıs yapar gıbı arkamı bırakmıyo bı sure dayanabılıyorum duz yolda benı tokatlıyo ıllakı ya da ne olur ne olmaz dıye saga cekıp gecmesıne ızın verıyorum ama yedıremıyorum :):):)

Hyosung gt 250r motorumla en cok uyuz oldugum onumde bı aracın gıtmesı. Hıc sevmıyorum onumde bı aracın gıtmesını ne motorda ne arabada. Onumde ne var ne yok vıraj nasıl rahat etmek ıstıyorum :) bıde benı sıkıstıran arabalar oluyor arada mesela ford transıt marka araclar pesımden gelıyo hanı yarıs yapar gıbı arkamı bırakmıyo bı sure dayanabılıyorum duz yolda benı tokatlıyo ıllakı ya da ne olur ne olmaz dıye saga cekıp gecmesıne ızın verıyorum ama yedıremıyorum :):):)

Ne transit gtr yi geçiyor mu :silent:

Seyir halindeyken düşüncelere dalıyorum şayet artçım beni dürtene kadar yoksa sabit gaz aynı pozisyon basıp gidiyorum :pr:

Aşırı kontrollü sürüyorum. Tüm arkadaşlarım deli oluyor :p
Arazide dönüşlerde görüş yoksa yarı hız giderim. Arkadaşlarım ise tam gaz, her daim geride kalırım. Riski sevmem. Yaşamak güzel.
Uzun yolda limitim bellidir. 80-100 km arası üstüne çıkmam. Araçların sağından yada solundan benden yavaş değilse geçmem. ihtiyaç duymam. geride kalırım.
Umrumda olmaz. varacağım yere en fazla 15 dk geç kalırım. Malesef her zaman da geç kalırım. Tüm arkadaşlarımın oğlum çok yavaş gidiyorsun demesine kulak tıkarım.
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim. Kurallar dahilinde, limitlerde kullanırım. Ekobislerin geçeceği kadar da yavaş gitmem :D
14 yaşında motosikleti tek başıma kullanmaya başladım. 18 yıllık motorcuyum. Hiç bir şekilde kaza yapmadım. Allah düşmanımın başına dahi vermesin.

araba şoförlerinde büyük hata yapanlara söver sayarım birde gazı her kesişimde tekrar küçük bir gaz verme hareketi yapıyorum.

Genelde çok sakin sürerim motorumu fakat o sakinlik içindeyken yanıma biri yanaşıp kapışalımmı gibi hareketler çekince çileden çıkıyorum ve 15 senelik motor geçmişimi tekrar hatırlayıp :) o arkadaşları yanıma yanaştıklarına pişman edebiliyorum bugüne kadar da hiç kaybettiğim olmadı geçenlerdede 4 adet motorcu yunus arkadaşları üzdüm çok kötüyüm çokkkkk :)

yol boşken motorun arkasına yapışıp korna çaldıklarında başka biri oluyorum hatta arkamda artçım varsa önce çalma işte çalma lan diye mırıldanıp sonra bildiği duaları ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar