En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

En kötü sürüş alışkanlığınız nedir?

• Çok hızlı sürüyorum.

Oy: 552 31.4%
  • Çok yavaş sürüyorum.

Oy: 84 4.8%
  • Öndeki aracı çok yakından takip ediyorum.

Oy: 213 12.1%
  • Kendime çok güveniyorum, dikkatsizim.

Oy: 202 11.5%
  • Gergin ve aşırı heyecanlıyım.

Oy: 218 12.4%
  • Güvenlik ekipmanlarını kullanmıyorum. (kask,mont,vb.)

Oy: 268 15.2%
  • Diğer (Konu başlığına yazın)

Oy: 222 12.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,759
Cevap diğer;
birincisi aynaları yeteri kadar sık kontrol etmiyorum,
ikincisi virajlara yaklaşırken yaptığım frenleri farkında olmadan viraja girdikten sonra da devam ettiriyorum, farkettiğimde elimi çekiyorum ama viraj bitmiş oluyor :p
üçüncüsü arkadan yanaşıp habire kornaya basan otomobil olunca acaip stres oluyorum, yolun ortasında zınk diye durup "ne var" dememek için kendimi zor tutuyorum.

Sürekli tek teker ile gidiyorum :p Bu şakası, gerçek olanı ise motosikleti araba gibi kullanıyor olmam. Belki de kötü değil iyi bir özellik bu. Yani aralardan gitmiyorum, trafikte bekliyorum, emniyet şeridini kullanmıyorum vb. Yok biraz abarttım galiba ama böyle işte bazen böyle oluyor. :)

bende tam tersi,arabayı motor gibi kullanıyorum,emniyet şeridi,şerit ihlali,ani şerit degiştirme. zaten bunun yüzünden geçen gün hızlı şerit ihlali yaptım koca kamyonetle,amir gördü beni yazdı 150 ytl cezayı sonra 50 km yoluen sagdan 1 saatte aldım tın tın..:pr: :pr:

acip pimpirikli bi adamım aynaya bakmadan asla serit deiştrmem edebinle sürerim motoru dicem yalan olcak hele ki arkamda biri paso sellektör yapıosa o kadar qevşiom ki inadına ibreyi düşürüom motorda orta boş ayak ayak üstüne atiom allla bide siqara yakalbilsem işte waryaa...hehe :) bu kıl olunca da qazlayıp qidiom yakalayabiliosa bravoooo!!!! ışıklarda sırf kıllıqına tam ortada en önde dururum onların kı tasıtta bnmkı diil mi die:salut: ve her kalkışta yanına sokulmaya calışan taksiciyi tokatlamak kadar qüzel bişi olmaz bu dünyada!!!!!!!!!!!hele ki qece 3te istanbul yolunda kamyoncularla yarışmak en büyük fantezim..bayılıom bayılıom zevkten 4 köşe oluorum :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
En sevmedim sürüş alışkanlığım. Aklıma koyduğum zaman koşullar ne olursa olsun, bütün risklere rağmen motosiklete atlayıp yola çıkmam

Ne yolu kaplayan biçerdöver, ne Hacile teyzenin inek sürüsü, ne sarhoş sürücüler, ne sağanak yağış beni durduramaz.

Aklımdan geçirip te motora binemediğim zamanlar afakanlar basıyor, yakayı bağrı dağıtıp sarseri mayın gibi sokaklarda koşturmak istiyorum:cyclopsan

şu yazılanları okudumda onları ben yapsan heralde sonum fena olurdu...
3 kez düz 2 kez de vitesli motorun üstüne çıkıp sınava giren , 2005 mart ayından beri 250c kullanan ve o zamandan beri bi kaza bile yapmayan (canım biraz tatlıdır) ama boş yol bulduğunda motorum kanuni 250c ile ibrede 115 şi görmüşlüğüm vardır... doktor bey beni sorunum nedir acaba???

=))

Her ne kadar sakin, istikrarlı ve kendime bir limit belirlesemde. Kendimi tutamıyorum ve gaza basıyorum. Sonra ben ne yapıyorum diyorum yavaşlıyorum. Sonra bi bakıyorum ibre fırlamış yine, sonra tekrar yavaşlıyorum. Bu böyle devam edip gidiyor.

önümde giden her arabayı geçmek istiyorum... ama bunlar geç geç bitmiyor :queen:

önüme gelen her arabayı sollamak istiorum baska bişi düşünemiorum bazen(tabii sollayamıorum altımdaki motordan dolayı ama ii oluyo),araba sürücülerine yayalara cok cabuk snirleniyorum.

en kotu surus alıskanlıgım hızlı ve dıkkatsız kullanmam ama daha kotusu bunların hep ruyalarımda gerceklesıyo olmasıı:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu Ben Evde Oturuyom Kendi Kendime Bundan Sonra Yavas Kullanicam Hiz Yapmiycam Diyorum Sonra Ise Gitmeye Hazirlaniyorum Bizim EV Ank Da H.gazide Isyerim Balgatta Dolmusla 1 Saat Sürüyor bazen 1saatide geciyor Ben 13 Dakikada Gittim Bide Sabah Ne Bicim Trafik Var Buyur Iste Hani Evde Kendime Sölediklerim Nerdeeeeeeeee:p
Yaw Bu 2 Teker Hastalik Yaw 200 M Yavas Gidiom Sonra Dayanamiyom Köklüyom Gazi Abi Napiyim Yaww Aralardan Sagdan Soldan Her Taraftan Deliyim Deli Hatta Zir Deli

Yarım debriyaj kullanıyorum , veya ani kalkış yapmak için bir anda debriyaj brakıyorum :pale: Ve bunun sonucunda da şu an debriyaj sıyırıyor :salut: Değişmesi gerek :pale:

onumde pinekleye pinekleye giden araçlar bana yol vermedikleri zaman on kaldırıp arka tamponlarını aşagıya indirmeyi düşünüyorum her sanıyede... Galiba onumdekide bu düsüncemi anlayıp bana yol veriyo sıka sıka :queen:

Şİmdiye kadar hiç olmadı ama bakalım elbet bi gün birinin tamponunu aşagıya indircem :pr:

acip pimpirikli bi adamım aynaya bakmadan asla serit deiştrmem edebinle sürerim motoru dicem yalan olcak hele ki arkamda biri paso sellektör yapıosa o kadar qevşiom ki inadına ibreyi düşürüom motorda orta boş ayak ayak üstüne atiom allla bide siqara yakalbilsem işte waryaa...hehe :) bu kıl olunca da qazlayıp qidiom yakalayabiliosa bravoooo!!!! ışıklarda sırf kıllıqına tam ortada en önde dururum onların kı tasıtta bnmkı diil mi die:salut: ve her kalkışta yanına sokulmaya calışan taksiciyi tokatlamak kadar qüzel bişi olmaz bu dünyada!!!!!!!!!!!hele ki qece 3te istanbul yolunda kamyoncularla yarışmak en büyük fantezim..bayılıom bayılıom zevkten 4 köşe oluorum :queen:

Sen harbiden deli lleoo sun :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
benim en kötü alışkanlıklarım boş bir yolda motorun önünü kaldıramadan edemiyom. birde olmazsa olmazım benim motorun gücünde bi motoru tokatlamaya calışmak tabiki.coğu zamanda takatlıyom.trafikte en cok kızdığımda dikkatsiz otomobil sürücülerinin motorları farketmemesi...

Mikrofonlu kulaklığı bağladığımda, uygun bi hızla yokuş aşağı giderken birisi ararsa, çağrıyı cevapladıktan sonra ellerimi bırakıp muhabbete başlıyorum ve yokuşun sonuna kadar böyle gidiyorum. O sırada muhabetin içeriğine göre, sanki konuştuğum insan karşımda oturuyomuş gibi ellerimle çeşitli hareketler yapıyorum...

Yandan geçen arabalardaki insanların yüz ifadeleri tam fotoğraflık! Tavsiye ederim...

Topic için teşekkürler okuması gayet zevkliydi.Ben virajlara o virajın girilebilecek son limitlerindeki süratlerle girmeye çalışıyorum (Ama sadece şehir dışında)Onun dışında bütün kurallara uyduğuma inanıyorum.AMA NE KADAR KURALLARA UYDUĞUMU SÖYLESEMDE UYMADIĞIM BİR GÜNÜMDEKİ HATA 23 AYIMIN YATAKTA GEÇMESİNE NEDEN OLDU

ben kendimi hiç tutamıyorum herzaman her yerde basmak geliyo içimden tehlikeli ama hayırlısı bakalım bigün nereye uçcaz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar