En Karizmatik Motorcu Yarışması (Renkli Resimli) :)

En Karizmatik Motorcu Kim ?

• Kullanılan toplam oy
    60
mete_han' Alıntı:
cimg2614small8cf.jpg
ne boy varmış beeeeeaaaaaa:queen:

k@os' Alıntı:
ooooo hocam süpersin yavvv... bravooo du bende ekleyeyim tabi bizde sendeki gibi 5 i bi yerde yok, bi 250 mct miz var, garibanlığın gözü kör olsun... çalışıyoruz ama yok...birde nedir hocam motorun markası modifiye varmı işin içinde ?

dostum ben genelde mondıalcılerle mesafeli bir tutum içinde olurum...neden diye soracaksan hani gezi falan olursa yanıma gelip ahanda ben şuyum deyip muhabbet etme ihtimalinin önüne şimdiden geçebilmek lazım...bir Harley yanına 250 MaCiT yaklaşırsa huysuzlanıyor...sakinleşmiyor...sonra uğraş dur değilmi...küsüyor valla bana...kişisel değil yanlış anlama...:queen: :rendeer:

kılıçbalığı' Alıntı:

anladık sayın kılıç kalkan balığı beyefendi...fekat siz konu dışına adım atmazdınız ne oldu hayrola...baktınızki bir ekşın var heyecan var hava atacam diye geldiniz buralara...biz burda vardık ve abicim...senin ziyaretinden önce konu dışını biz götürüyorduk...normalde diskalifiye olmanız lazım ama neyse size bir jest yapayım...bu ne yüksek egodur kardeşim...taam kendini seviyosun bizde seni seviyoz anladık ama ...bize karizmanla değil motor tekniğin ve tecrübenle gel artık...nerde Adana gezisi hadi bizim Kılıç reis orada..olmazki kardeşim böyle...nereye kadar hava atcan millete...birde başlık aç ki motor sürüş teknikleri falan diye...ama nerde artistik poz verilcek haspam orada...ayıptır ya...:queen: :rendeer: :wiinkk: :queen: :bounce:

Meliss' Alıntı:
...hepinizde birbirinizden karizmasınız falla....
amaa en karizmanız benim....:p :)

bir icraatini göremedik valla sitede...hangi karizma bu...bi foto eklede boyunun ölçüsünü görelim...in misin cin misin...:queen:

rEnE' Alıntı:
PECETELER BOZUYO ORJİNALLİĞİ BİRAS METE_HAN HOCAM :queen:

Denizlinin gülü rene...ve Mersinin bülbülü Psiko burada size uygun peçete işleri var...Kariyer:net de bakın...çalışma saatleride uygun...tek yapmanız gereken peçete ve kolonya ikram etmek Lavabodan çıkanlara...(peçeteye taktınız ya kafayı...ondan...):queen:

chocolateman' Alıntı:
Favori Metehan ve kılıçbalığı, ben eklemiyorum ayıp olmasın diye...

okan ve cocostar tık yok sizde ama maşallah geyiğe gelince parmaklarınız arı gibi çalışıyor...iki foto yollayında aday aday aday adayı olarak belki jüri özel ödülü alabilirsiniz...:queen:

delipoyraz' Alıntı:
bitirmiş abi konuyu, herkes diskalifiye, mete_han tek aday.. eeee böle olunca sonuçta bellii. ::alkiis:: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

hah bak aklı başında sağlıklı düşünüp doğru kararlar verebilen bir arkadaşımız...tebrik ediyor bir ömür boyu mutluluk ve esenlikler diliyorum...:queen:

FutureShock' Alıntı:
Bu da ben ve benim karaşimşek

Yarışmacı arkadaşlarar başarılar :p

valla hayatım sen bu mondıyle yarışmaya katılıyorsan bana başarı dilemene gerek yok...heheh...:queen:

xxxxx' Alıntı:
ne boy varmış beeeeeaaaaaa:queen:

sevgili xxxxx duygularımda yanılmam ama benim boyum posumla ilgilendiğini bilmezdim...:p bende nickine hastayım ne tesadüf değilmi...demek birbirimize çok yakınmışız haberimiz yok...ama ben seni göremedim henüz...o fidan gibi boyunu artık bir de ben görem hasret sona ersin...:queen: :rendeer: :queen: :rendeer: :p :wiinkk:

Son düzenleme:
Kazanmak neye yarar kaybeden olduğunda :cherry:

Mondial e istediğini de ama benim motoruma deme o bir mondial değil o benim için 600 RR.
O motorda 600 lük ruhu var.

Ben nie fotolarımı koydum bi sor . sor sor .

Her kez senin ne kadar karizmatik olduğunu farkına varsın diye.Sadece senin fotoların olsaydı değerin bilinmez di yaaaaa. İyi niyetimi suistimal ettin alıcaaan olsun :p :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han' Alıntı:
bir icraatini göremedik valla sitede...hangi karizma bu...bi foto eklede boyunun ölçüsünü görelim...in misin cin misin...:queen:

ya şimdi eklicem fotomu,, ayıp olacak :) :p hazır 1. seçilmişken , ben girip araya bozmiim birinciliğini :mrgreen: :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada moderatör arkadaşlar resim yollayan arkadaşları anket şıkkına ekleyebilirler mi acaba ?
Başka işleri yok bunla mı uğraşacaklar :)

Motorla beraber bi bu resmim var

tek bu resmim var motor üstünde o da benim değil zaten:salut:

yak305351305kl3053ls.jpg

Yaa hepsi çok süper fotolar bence arkadaşlar.. Karizma olması için altınızda bir motor olması bile yeter bence.. Ama ben oyumu Kılıçbalığı abiden yana kullanmak istiyorum. Harbi karizma çıkmış yani :cherry: Kılıçbalığı abi sormak istiyorum o şapkayı nerden buldun yaa.. aylardır öyle bi şapka arıyorum nerden nasıl bulurum bilmiyorum... etrafımda hiç satan bi yer yok.. nerden aldın o şapkayı abi bi söylesene :)

birincilik kılıçbaliginin simdilik. ben ekleyince bakariz;)
mete_han:D sana yakismio valla. motorlar fena diil ama:)

biz kimin kızından kötüyüz eyyyy cemaat.( bu cümle rezil olmaya hazırım anlamında kulanılmıştır.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler bombaa kıskandım benderesim atıcam eve gidince
:mrgreen:

hem frank zappa ya hem de sony (hell's angels) olan benzerliği yanındaki kendi özgün duruşuyla kılıçbalığı +1111 :)

Bütün fotoğraflar harika, bu da benden olsun. Gerçi makina bana ait değil ama...

Bu arada oyum Kılıçbalığına

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ooo bana hiç oy yok kendimi intihar ederim ayıp ayıp koca belçika polisi motoruna binmiş adamız

illa banada resim koydurtcaksınız:queen:

yok bea biz kimiz kardeşlerime kafa tutayım biz haddimizi biliriz:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar