En iyi termal içlik ?

Malum havalar yavaştan motor havasına kaymaya başladı. Sezonu erken açmak için şöyle güzel bir içliğe ihtiyacım var . Merino sentetik karışımı olanlar çok iyi diyorlar ancak kafam karıştı ne almalıyız şimdi biz ? Ben de şuan decathlonun basit seviye içliği mevcut.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Malum havalar yavaştan motor havasına kaymaya başladı. Sezonu erken açmak için şöyle güzel bir içliğe ihtiyacım var . Merino sentetik karışımı olanlar çok iyi diyorlar ancak kafam karıştı ne almalıyız şimdi biz ? Ben de şuan decathlonun basit seviye içliği mevcut.
Decathlon basit seviye ve bir de onun bir üst seviyesi var bende gayet memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermoform hangi modeli kullanıyorsun dostum. Heavy thermal olanı mı? Arctica olanı mı?

Son düzenleme:
Decathlon basit seviye ve bir de onun bir üst seviyesi var bende gayet memnunum.

Thermoform hangi modeli kullanıyorsun dostum. Heavy thermal olanı mı? Arctica olanı mı?

bunu kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yec

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Decathlon un basic seviyesi scooter da bayağı iş görüyor. Sağanak yağmurda ıslanmış olmama rağmen, bacaklarımda herhangi bir üşüme olmadı. Ama nakedla yaşasaydım aynı durumu, muhtemelen bacaklarımı hissetmiyor olurdum yolun sonunda.

bunu kullanıyorum.
Decathlona kıyasla fiyatlar iyiymiş aslında.

Yaşadığın yeri bilmiyorum ama, ben doğuda yaşıyorum İçi yünlü bir tayt giyiyorum sıcak tutuyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

bunu kullanıyorum.
Eyvallah, Yapıştırdım bir takım, dursun kenarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar