en iyi motosiklet

Stage 4 maksimum 135ci oluyor şu an. Stage 5 kavramı yok. Custom yapılanlardan bahsetmiyorum. Doğrudan blok almak mantıklı, s&s stage kitleri daha yüksek performanslı. Yanlız öhlins falan takıp amortisör bir miktar düzeliyorda düzgün lastik bulunamıyor. Kontrolsüz bir güce dönüşüyor, stage 2 (filtre yazılım egzoz ve torque cam) ile çok keyifli oluyor. Street glide bu iş için yanlış (batwingten dolayı hızı sınırlandırılmış geliyor hatta) road glide daha mantıklıdır (sharknose daha stabil) Tabii hayal sizin, umarım yaparsınız.
Tamamıyla custom bahsetmeye çalıştım zaten ama bende aynı soruyu merak ediyorum orjinal amortisörler cidden o kadar kötümü ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tamamıyla custom bahsetmeye çalıştım zaten ama bende aynı soruyu merak ediyorum orjinal amortisörler cidden o kadar kötümü ?
İşin içine custom girerse stage olayı ortadan kalkıyor, o başka konu. Amortisörü Amerikanın düz yollarında kullanmak için tasarlanmış. Çok yüksek performans beklememek lazım. Frende keza çok iyi değil. Büyükte bir kütleyi durdurmaya çalışıyor sonuçta.

Konu amacından sapmasın.

Bu tabiri Motosiklet Camiası kullanıyor ama ne olduğunu bende bilmiyorum :)) Bilen biri yazarsa bizde ne olduğumuzu öğrenelim.
Misal belki ben Kokereççi vs olurum.
İtiraf ediyorum..
Ben Gözlemeci oldum.
Bugün ilk defa Motorumla turladim. 50 km yaptım..soğuktan ayaklar üşüyünce uzatmadim. En kısa zamanda pantalon şart..
Buca Belenbasinda keşkek yiyecektim..yokmuş. Bende ilk motor gezimde gözleme yedim !!
Akşam yukleyebilirsrm foto yüklerim.
Denekki sonraki motorum GS olacak ;)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İtiraf ediyorum..
Ben Gözlemeci oldum.
Bugün ilk defa Motorumla turladim. 50 km yaptım..soğuktan ayaklar üşüyünce uzatmadim. En kısa zamanda pantalon şart..
Buca Belenbasinda keşkek yiyecektim..yokmuş. Bende ilk motor gezimde gözleme yedim !!
Akşam yukleyebilirsrm foto yüklerim.
Denekki sonraki motorum GS olacak ;)
Ben ilk motor gezimde boğazda balık yemiştim. Bpğazda deyince öyle lüküs bir restoran anlaşılmasın, masaya kağıt üzerine getirilen salaş bir yerde yemiştik.
Sonradan köfteci oldum. :)

Ben ilk motor gezimde boğazda balık yemiştim. Bpğazda deyince öyle lüküs bir restoran anlaşılmasın, masaya kağıt üzerine getirilen salaş bir yerde yemiştik.
Sonradan köfteci oldum. :)
Bir ara manzaralı yerde mola verdim.
Sonra çalıştırdım..1 e takınca stop etti..
Yine calistirdim..
1 e taktım stop etti.
Düşündüm...
Dikkatlice çalıştırdım...1 e taktım..stop etti..
Tam Motorcu arkadaşı arayacağım...
Düşündüm....
Düşündüm...
Jeton düştü..
Ayakligi açık unuttuğum için olabilir dedim..
Ayakligi kapattım...
Vitese taktım...stop etmedi :))
Öğreniyoruz....

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bir ara manzaralı yerde mola verdim.
Sonra çalıştırdım..1 e takınca stop etti..
Yine calistirdim..
1 e taktım stop etti.
Düşündüm...
Dikkatlice çalıştırdım...1 e taktım..stop etti..
Tam Motorcu arkadaşı arayacağım...
Düşündüm....
Düşündüm...
Jeton düştü..
Ayakligi açık unuttuğum için olabilir dedim..
Ayakligi kapattım...
Vitese taktım...stop etmedi :))
Öğreniyoruz....
hazır mola vermişken motor da çalışmıyorken oturup bi gözleme yiyebilirdi ama o bir gs sürücüsü değil o bizden..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu tabiri Motosiklet Camiası kullanıyor ama ne olduğunu bende bilmiyorum :)) Bilen biri yazarsa bizde ne olduğumuzu öğrenelim.
Misal belki ben Kokereççi vs olurum.
Kokoreççinin anlamı farklı sanki bence başka bir şey seçin.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
90 li yillarin basinda Ankara Tunalida duvarin önüne motorlari dizer , gelene gecene bakip patates kizartmasi yerdik.

pen patatesciyim demekki.

Hadi itiraf et, kesin o patateslerin yanında lüp lüp lüp bira içiyorsunuzdur.

Eskiden tanıdığım bir abim vardı adam eski müfettiş , amerikada falan tarım bilmemnesinin müfettişliğini yaparmış , uzun lafın kısası 90larda uçaktan indikten sonra kızılay meynadanındaki patates kızartmacısında her seferinde patates bira yaparmış ... herif kaliforniyadaki maceralarını anlatmayıp o patates ve birayı üstün betimleme ile anlatırdı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eskiden tanıdığım bir abim vardı adam eski müfettiş , amerikada falan tarım bilmemnesinin müfettişliğini yaparmış , uzun lafın kısası 90larda uçaktan indikten sonra kızılay meynadanındaki patates kızartmacısında her seferinde patates bira yaparmış ... herif kaliforniyadaki maceralarını anlatmayıp o papatates ve birayı üstün betimleme ile anlatırdı
Ben Ankara'da Aspava tarzı patates kızartmasını seviyorum. Patates kızartması üzerine sıcak salça sos, onun da üzerine kaşar rendesi ama Aspava'larda bira yok.

he valla bunlarla ne güzel uzun yola gidilir araziye girilir :D

benim için heralde tenere 700 ne yazıklarınız kadar ağır ne o kadar yakıyor arazi kabiliyeti de belki en iyisi tenere olmasaydı africa derdim de o da biraz ağır kaçıyor çok da içiyor
Bunları alan kenara da bir cross atar ya. Bunları sürmesen de olur, otur izle.

Ben Ankara'da Aspava tarzı patates kızartmasını seviyorum. Patates kızartması üzerine sıcak salça sos, onun da üzerine kaşar rendesi ama Aspava'larda bira yok.
Aspavadaki patates kızartmasının asıl olayı üzerine bolca tereyağı eritilmiş olmasıdır , bilinenin aksine dolu olan günlerde daha iyidir aspava'nın patates kızartması çünkü müşteri olunca seri yaparlar o yüzden sıcacık gelir ... ölürem aspavam

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
millet öğrenciyken makarna yer ben bi eşşeklik edip airfryer almıştım sadece patates kızartması yiyordum artık midem bulanıyor gördükçe

hazır mola vermişken motor da çalışmıyorken oturup bi gözleme yiyebilirdi ama o bir gs sürücüsü değil o bizden..
Gözleme yedikten sonra oldu bu ..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kokoreççinin anlamı farklı sanki bence başka bir şey seçin.
Olaylar ani gelişti.. Hiç aklımda yokken Tescilli Gözlemeci oldum. Önceki mesajlarımda olayı yazdım.. :))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tescilli Gözlemeci... Dikkatli Bakan Motorumuda görebilir :))

Ona bir isim bulmam gerek.

Son düzenleme:
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Siparişi verir birayı da başka mekanda hallederiz artık. Organizasyona ekleyelim hemen.

millet öğrenciyken makarna yer ben bi eşşeklik edip airfryer almıştım sadece patates kızartması yiyordum artık midem bulanıyor gördükçe
Aynısı bende tavuk için geçerli , annem 11 ay boyunca rahmetli anneanneme bağırsak kanserinden dolayı bakıcılık yapmıştı

Babam ve ben 11 ay boyunca sanki vahi gelmiş gibi sadece tavuk içeren tarifler yapmıştık , tavuk penne alfredo , nugget , fransız tipi tavuk klüp sandviç ... hayatımız forest gump filmindeki bubba karakterinin "karides ile çok tarif yapılabilir ; karides buğlama , karides salatası , karides sandviç , karides turtası , karides çorbası ..." repliğinin tavuk ile keychange edilmiş hali idi

Bu arada konuya bir değer eklemek için bu başlıktaki sorunun cevabını veriyorum ... Kawasaki KLR 650 ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Dominar 250
Muhtemelen s1000xr olurdu ancak en iyi motosiklet diye bir şey olsa herkes aynı motoru alırdı. Seçenek olmazdı.

Kaskın içinde çığlık attırarak bağıra çağıra sürdürecek motosiklet en iyi motosiklettir kitabımda.
Ağır kronikleri olmasın yeter.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Iste en iyi motosiklet :cool:

of3brkf.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar