en iyi motosiklet

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
evet herkese göre kullanılacağı alana göre değişir ama her şeyi yapacağınız bi motor istediğinizde pist istediğinizde uzun yol istediğinizde arazi istediğinizde apaçilik yapabileceğiniz ve ömrünüzün sonuna kadar kullanmak zorunda kalacağınız alet hangisi olurdu

Yol endurolari cogu seyi yapiyor,o seriler iyi.
bir de bmw 900xr ve 1000xr iyidir.
Eski kasa ktm 990 smt iyidir.
suzuki 650sv iyidir.bu saydiklarim,ismini saymadigim yol edurolari ile birlikte,cogu motordan avantajli all around motosikletler.
Tercihim sadece ses icin bmw 1000xr,pesine 900xr yada 990smt olurdu

Bu: gsxr1000rr
DSC_0080.jpg

Olmazsa bu: S1000rr hp4
000060done.jpg

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bu: gsxr1000rr
DSC_0080.jpg

Olmazsa bu: S1000rr hp4
000060done.jpg
he valla bunlarla ne güzel uzun yola gidilir araziye girilir :D

benim için heralde tenere 700 ne yazıklarınız kadar ağır ne o kadar yakıyor arazi kabiliyeti de belki en iyisi tenere olmasaydı africa derdim de o da biraz ağır kaçıyor çok da içiyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arazi dediğinizde iş değişiyor, amortisör konusunu es geçerek arazide size dişli lastik gerek. dişli lastikle de pistte keyif alamazsınız. Pistte kullanılan lastikler de uzun yolda erken bitecek olup size masraf açacaktır. Ben eskinin sport touring tipli motorlarını seviyorum yani karenajlı, nispeten alçak, oturuşlu ve oturuş pozisyonu baston yutmuş gibi değil, gidonu yüksek.

Motosikleti
Ns200 15"
Spontini

Balıkesir’e dağ yollarından götürdü bu yüzden uzun yol ve arazi şartlarını karşıladı, Anlas’ın deli astronot mucidinin bulduğu Winter Grip 2 lastiklerle asfaltta sevişircesine yatabiliyorsunuz torku sayesindede tekere rahatlıkla gelebiliyor.

Daha ne olsun?

Klasik motor aşkım yüzünden Norton Comanndo 750 yada Jawa 300 Cl olsun isterdim hızla işim yok ben eski zaman adamıyım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hem asfalt hem bozuk satıh göz önüne alındığında BMWS 1000XR ..
Bu işin nirvanası..

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Motosikletler 2'ye ayrılır; Kawasaki ve diğerleri..

Seçimlerinizi aynı marka içinde farklı modeller arasından yapabilirsiniz.

Şaka len şaka, hemen küfretmeyin :)
bi ömürü h2sxle geçiririm ama yanına bi de scooter gerekli olur o yüzden sayılmaz :D

evet herkese göre kullanılacağı alana göre değişir ama her şeyi yapacağınız bi motor istediğinizde pist istediğinizde uzun yol istediğinizde arazi istediğinizde apaçilik yapabileceğiniz ve ömrünüzün sonuna kadar kullanmak zorunda kalacağınız alet hangisi olurdu
kesinlikle ne olursa olsun gs 1250 veya xl 650 ikisi arasında çok fark var biliyorum mesela gs in üst düzey amortisör sistemi ve yolda ayrodinamikten kuş gibi gitmesi veya kara düzen transalpin neredeyse hiçbi güven vermeden ölümsüz v motorunu iliklerine kadar hissettirmesi bide haliyle karbüratörlü makine çok sağlam yakar biraz düzensiz çalışır ama tadı bambaşkadır yani illede ikisinden biriyse cevabım gene ikisi olurdu

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kesinlikle ne olursa olsun gs 1250 veya xl 650 ikisi arasında çok fark var biliyorum mesela gs in üst düzey amortisör sistemi ve yolda ayrodinamikten kuş gibi gitmesi veya kara düzen transalpin neredeyse hiçbi güven vermeden ölümsüz v motorunu iliklerine kadar hissettirmesi bide haliyle karbüratörlü makine çok sağlam yakar biraz düzensiz çalışır ama tadı bambaşkadır yani illede ikisinden biriyse cevabım gene ikisi olurdu
aramıza yeni gözlemeci katılmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar