en iyi motosiklet

Motosikleti
Ns200 15"
GS = Gözleme Sürücüsü, GS sürücüleri genelde motosikletlerini gözleme yemek için kullandıkları için bizde böyle ad koyduk, GS sürücüleri kendi aralarında saygınlık ve rütbe belirlemek için her zaman üst modelleri tercih ederler. Şu an Gözleme Sürücüsü Kralı belirlediğimiz insanlar 1300 modellerine biniyor, F serisi GS kullananları gözlemecilerin önüne sokulması yasak. Eğer R serisi bir GS sahibiyseniz ve bunu bilmiyorsanız geçmişte kullandığınız süre boyunca boşuna kullanmışsınız.

[email protected] adresine hangi şehirden ve hangi GS modeline sahipseniz bize ulaştırın ardından sizide bu tarikata alabiliriz.

Bu kuruluşu söylemek istemiyordum fakat artık Bmw döşlanttan gelen haberle tarikatımıza katılan her üyenin verdiği destek Toprak Razgatlıoğlu’na bir fayda sağlayacığını söylemiştir.

:)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Biz yine de her Gs sürücüsüne gözlemeci demeyelim, içlerinde Nikkfurie gibi "Ben artık yaşayacağımı yaşadım, zekatımı fitremi verdim, garajımda Posche de vardı, bundan sonrası beni bağlamaz, hepinizin taa.." diyebilecek R 1200 Gs (kuru) sürücüleri de var. :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Şiledeki eğitim kovalayan motor sahiplerinin genelde hep gs kullanması, aynı şekilde mola yeri olarak gözlemeci seçen eğitmenlerin genelde gs’i gözlemecinin kapısına çekmesi dolayısıyla yayılmış bir söylem.

Bir miktar haklılık payı olmasıyla birlikte Gs sahibi olarak şunu duyduğumu söyleyeyim; “Ulan f900 gs adv çok güzel. Büyüğüne hiç gerek yok avrupada yer gök bunlarla dolu boşuna 2 katını ödeyip alıyoruz” dedim. “Fakir misin paran mı yok git 1300 al” denildi. Bu arada 1250gsa sahibiyim. Ayrıca 200km yol gitmeyeceksem marşa basmıyorum. Gittiğimiz yerde acıkmış oluyoruz kardeşim ne yapalım yol üstünde ne varsa duruyoruz. :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
evet herkese göre kullanılacağı alana göre değişir ama her şeyi yapacağınız bi motor istediğinizde pist istediğinizde uzun yol istediğinizde arazi istediğinizde apaçilik yapabileceğiniz ve ömrünüzün sonuna kadar kullanmak zorunda kalacağınız alet hangisi olurdu
Vallahi mesaja şöyle bir bakınca gördüm ki; elde avuçta ne varsa döküp anca 2015 modelini alabildiğim, bozulmazsa(avrupalı olduğundan az biraz tırsıyorum😊) ve kaza bela olmazsa bir ömür boyu binmeyi planladığım, saydıklarınızın hepsinden biraz biraz yapabilen bir motor almışım zati🤪 Tiger 800XRx ile uzun yol✔️ hafif arazi ve köy yolları✔️nadiren apaçilik(bir iki ufak gazlama, Nc750, Tracer 700 ile rolling gibisinden)✔️Bir tek piste çıkmadım henüz onu da Tommygun ile yaparız belki😬 Ama yok abi o parayı piste vereceğimize ayı gibi gezer, yer içeriz.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
... henüz üretilmemiş olandır. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Vallahi mesaja şöyle bir bakınca gördüm ki; elde avuçta ne varsa döküp anca 2015 modelini alabildiğim, bozulmazsa(avrupalı olduğundan az biraz tırsıyorum😊) ve kaza bela olmazsa bir ömür boyu binmeyi planladığım, saydıklarınızın hepsinden biraz biraz yapabilen bir motor almışım zati🤪 Tiger 800XRx ile uzun yol✔️ hafif arazi ve köy yolları✔️nadiren apaçilik(bir iki ufak gazlama, Nc750, Tracer 700 ile rolling gibisinden)✔️Bir tek piste çıkmadım henüz onu da Tommygun ile yaparız belki😬 Ama yok abi o parayı piste vereceğimize ayı gibi gezer, yer içeriz.
Piste çıkmak kaç para? Kaç porsiyon köfte yenir o parayla. Sen de köfteci sürücülere dahil oldun bi kere, salmayız. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Şu an gelirim Ducati alacak kadar olsaydı 2025 model Multistrada V2 çok hoşuma gitti, o şeytan her yola gelir. Klişedir ama en iyisi anahtarı cebinizde olandır...

Motosikleti
cbf 150
Kardeşler romalılar, gs kullanmamış adam GS i ilahlaştırır. GS denilen motoru bütün eğitimciler kullanır Türkiyede yanlız :) niyemi hedef kitleleri zengin dişçiler doktorlar entel danteller gibi bmw motor almış zenginlerdir. bu eğitmenlerin kart vizitleri genelde bmwsatış elemanlarınnın cebinden çıkar ve siz motoru aldıgınızda sizin cebinize girer :) zaten eğitim alacak parayıda sizin gibi cfmotocular veremez siz onların kitlesi değilseniz. bir kızla çıkmıştım zamanında bmw f650 almıştı eğitim falan aldıgını anlatıyordu sene 2005. geçtik şile yoluna koyulduk. Kız deli gibi sürüyor virajşara rossi gibi giriyor. Dedim az dur yavaş sen pistte değilsen nedir bu olay. Demezmi bizim hoca böyle kullanıyr doğrusu bu. Neyse kızdan ayrıldık 3 5 ay sonra. 2008de öldüğü haberini aldım. Şile yolunda. Özetle Türkiyede ki ne eğitmenlere güvenirim nede yollara. Gerçekten her bireyi yaptıgınız motoru istiyorsanız scrampler gibi birşeyler alın işte o tipte royal enfield da çıkardı hepsi çıkardı zaten. ben hayabusa ve vespayla mutluyum şimdi birde r25 çıktı başımıza oda güzel. bana göre hepsi güzel hepsiylede her yola girerim.

evet herkese göre kullanılacağı alana göre değişir ama her şeyi yapacağınız bi motor istediğinizde pist istediğinizde uzun yol istediğinizde arazi istediğinizde apaçilik yapabileceğiniz ve ömrünüzün sonuna kadar kullanmak zorunda kalacağınız alet hangisi olurdu
Hiç birşey düşünmeden street glide stage 5 falan diyesim var bu aralar inanılmaz cezbetmeye başladı hem konforlu hem hızlı harley fikri birazda tarz😅

efenim benim için burada peak etmiştir

1966 Honda RC116
50cc Parelel Twin
16HP
22500 Devir
175kmh

tek sıkıntı beni kalkışta itecek iki beyfendi lazımdır

şaka maka şu anki motorumdan çok memnunum ama bir makinenin günlük olarak kulanım üstünlüğünü belirtmek istesem o büyük ihtimal ile Suzuki Burgman 650 Executive olurdu

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Hiç birşey düşünmeden street glide stage 5 falan diyesim var bu aralar inanılmaz cezbetmeye başladı hem konforlu hem hızlı harley fikri birazda tarz😅
Harley Davidson'un motorları oynamaya cidden çok müsait, sente bozmadan silindir sökmenin rahatlığını bilince gönül rahatlığıyla her işi yapabilir bir insan. M8 motorlarda zaten supap ayarıda yok, aynı arabalarda olduğu gibi yağ basıncı ile çalışan iticiler kullanmışlar ayar yapılacak 2 yer var biri tahrik kayışı öbürüde debriyaj teli. Bana göre çok basit mekanikleri var, tek can alıcı nokta şanzıman, debriyaj ve motor için farklı yağ koyuluyor olması.

En sonda sanırsam Stage 4'e kadar yükseltiliyor.

Harley Davidson'un motorları oynamaya cidden çok müsait, sente bozmadan silindir sökmenin rahatlığını bilince gönül rahatlığıyla her işi yapabilir bir insan. M8 motorlarda zaten supap ayarıda yok, aynı arabalarda olduğu gibi yağ basıncı ile çalışan iticiler kullanmışlar ayar yapılacak 2 yer var biri tahrik kayışı öbürüde debriyaj teli. Bana göre çok basit mekanikleri var, tek can alıcı nokta şanzıman, debriyaj ve motor için farklı yağ koyuluyor olması.

Abi stage 4 den sonra farklı egzantiriklerle veya sandık motorlar var farklı firmaların 160 cı 230cı 200 250 beygir ha bide geçen internette şey gördüm stage 4 +kol krank yatak güçlendirme ile turbo takmışlar 400 lü beygirler hayal ürünü resmen bide kozmetik olarak çok oynanıyor ilerde param olursa bir harley alıp sürekli oynayıcam mümkünse hiç Bi ustaya gitmeden ama abi dediğin gibi şanzıman şöyle bi düşünündürüyor 😅

harleydeki modifiye tezgahı dediğiniz gibi bereketli , pistonu aynı pinden bağlamış harley dedemiz haha ... screaming eagle setler baya güzel hatta bir eleman bi ara 3 silindire çevirme kitleri satıyordu :LOL:

Motosikleti
Ns200 15"
Abi stage 4 den sonra farklı egzantiriklerle veya sandık motorlar var farklı firmaların 160 cı 230cı 200 250 beygir ha bide geçen internette şey gördüm stage 4 +kol krank yatak güçlendirme ile turbo takmışlar 400 lü beygirler hayal ürünü resmen bide kozmetik olarak çok oynanıyor ilerde param olursa bir harley alıp sürekli oynayıcam mümkünse hiç Bi ustaya gitmeden ama abi dediğin gibi şanzıman şöyle bi düşünündürüyor 😅
Hız ile Harley Davidson çok uzak kavramlar yahu, pazarda artist görmek gibi bir şey :D. Stage 4 yeterde artar zaten değişmedik motorda yer kalmıyor. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harleydeki modifiye tezgahı dediğiniz gibi bereketli , pistonu aynı pinden bağlamış harley dedemiz haha ... screaming eagle setler baya güzel hatta bir eleman bi ara 3 silindire çevirme kitleri satıyordu :LOL:
Harley Davidson'daki en sevdiğim motor EVO motorları, Harley Davidson'a sallarım ama hoşumada gitmiyor değil. 3 Silindir kitinide merak etmedim değil. :D

Bilmeyenler için EVO motorun çalışması, ilaç gibi mübarek. Her ne kadar Ducati sevdalısı olsamda aklımı çeliyor şunlar;
Gözünüzü kapatın ve kendinizi at üstünde gibi hissedin...

Hız ile Harley Davidson çok uzak kavramlar yahu, pazarda artist görmek gibi bir şey :D. Stage 4 yeterde artar zaten değişmedik motorda yer kalmıyor. :D
Ah şu para yokmu pazarda artisti ne oynatıyor 😀bizde hayal kuruyoruz boss hoss lar falan var v8 motor bide bazı usa zengin forumlarında tartışıyorlar o v8 e turbo mu yoksa hacim büyütmemi diye 🤣 şaka maka bi yana Allah hepimize gönlümüzce ve en önemlisi uzun yıllarca biteceğimiz günler nasip etsin

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Stage 4 maksimum 135ci oluyor şu an. Stage 5 kavramı yok. Custom yapılanlardan bahsetmiyorum. Doğrudan blok almak mantıklı, s&s stage kitleri daha yüksek performanslı. Yanlız öhlins falan takıp amortisör bir miktar düzeliyorda düzgün lastik bulunamıyor. Kontrolsüz bir güce dönüşüyor, stage 2 (filtre yazılım egzoz ve torque cam) ile çok keyifli oluyor. Street glide bu iş için yanlış (batwingten dolayı hızı sınırlandırılmış geliyor hatta) road glide daha mantıklıdır (sharknose daha stabil) Tabii hayal sizin, umarım yaparsınız.

Motosikleti
Ns200 15"
Stage 4 maksimum 135ci oluyor şu an. Stage 5 kavramı yok. Custom yapılanlardan bahsetmiyorum. Doğrudan blok almak mantıklı, s&s stage kitleri daha yüksek performanslı. Yanlız öhlins falan takıp amortisör bir miktar düzeliyorda düzgün lastik bulunamıyor. Kontrolsüz bir güce dönüşüyor, stage 2 (filtre yazılım egzoz ve torque cam) ile çok keyifli oluyor. Street glide bu iş için yanlış (batwingten dolayı hızı sınırlandırılmış geliyor hatta) road glide daha mantıklıdır (sharknose daha stabil) Tabii hayal sizin, umarım yaparsınız.
Genelde amortisörler konusunda ciddi şikayetler duyuyorum, bu kadar kötümü orijinal amortisörler?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar