En hafif motosiklet hangisi.

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir motosiklet almayı düşünüyorum fakat oturduğum apartmanda motoru koyacak yer yok mecbur bina girişinde 8 basamaklı merdivenden indirip binanın demirlerine kilitleyeceğim fakat önceki kullandığım motosikleti bu merdivenlerden indiremiyordum bu yüzden defalarca çalınma tehlikesi yaşadı şuanda alacağım motosikletin 100 kilodan hafif olmasını istiyorum mobilet tarzı olamaz ben 150 ve üstü motor istiyorum bir marka ve model öneriniz varmı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
50 cc ufacık bi scooter al
kallavi bi bünyeye sahipsen koymaz sana.. kucakla indir aşağı :cat:

50cc trafikte tehlike oluşturur çünkü işyerime giderken otobandan geçmek zorundayım bende 100 cc scooter vardı o bile yetmiyordu hem kucaklayıp taşıyabileceğim hemde hızlı bir motor lazım.

takır takır iniyorda çıkarırken 3 4 tane adam gerekiyor birkere önceki motoru indirdim ama tekbaşıma çıkartamadım.

uçuyu benimki kanat takmayı düşünüyüm ama babam kızıyo

en hafif tazı nın motoru

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak dostum ben sana Mondial 125 ZN öneririm 125 cc hem otobandada gidersin rahat rahat hemde 97 kilo kaldırırsın yani kolayca:wiinkk:

125 zn minicik çukurda hoplatıyo adamı. cross al cross. ama merdiven çıkarken bi gaz kesersen düşersin Allah göstermesin.

sen hem hafif olsun hemde 100 cc den aşağı olmasın istiyosun hemde mobilet olmasın diyosun birinden fedakarlık etmek zorundasın ama 100 cc moblyetteler var onları tavsiye edebilim 90-100 km hıza çıkabilirsin onlarla hemde 60 kg civarı bi motor

crosslar hakkında bilgim yok ama sağlam motorlara benziyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence scooterlara bak

sen istediğin bi motoru al bence yanınada 10tane sağlam kilit al:cat: adam bi bakar üşenir zaten:queen::queen: bizim burda hırsızlar önceden arabadan radyo çalmak meşhurduya bizim tanıdığın arabayada bulaşmışlar ben biliyorum o radyoyu milattan önce bişeydi öle bi sıkışmışki çıkaramammışlar yerinden not bırakmışlar arabanın içine hadi bizi geçtim arabana klas bi radyo al bu ne böle diye:queen::queen:

işin bu boyutunu düşün bence al bi tane ybr kilitle 10yerinden:) koyarsın kapının önüne bide alarm taktır bence düşün

Cross motor bence en iyisi 125 cclik bi Cross yada 200 lük ramzey Crosslar işini görür çıkartırkende çalıştır al vitese elinle it gidondan bi yandanda yavaşca gaz ver rahatlıkla çıkar.İnmekten bahsetmiyorum bile keyfini çıkara çıkara in:rendeer:

Model istiyosan Hyosung un var bildiğim kadarıyla resmi sitesine gir bak yamaha nın var ramzey,zongsehn?,skygo,asya falan bir çok Cross var dediğim markaların sitelerine bakarsan bulursun:cat:

Sen en ybr al cok kücük deil ama scooterlerden kolay cıkar merdiveni...

bence merdivene çıkarmana gerek yok, kaldırım müsaitse ve görünebilirliği varsa.her gün indir çıkart zor iş.al bitane agiliti 125 bak keyfine ama,koyma yeri içinde kalın inşaat demirlerinden demircide yaptırıp betona yere matkapla delik açıp balyozla çakılır, oraya uygun kalın demirden halka yaptırılır, motoru oraya sabitlersin.

Bencede dısarda yapacagınız saglam bir kilit mekanizması ile bu eziyeti cekmenize degmez.

Ama illaki içeri alacagım diyorsanız size yeni çıkan KYMCO AGILITY CITY 125
modelini öneririm. 100 kg agırlıgında.
hemde 16 lık büyük jantlarıyla scooterdan daha dengelidir.

Ölçüler 2040 x 740 x 1240
Ağırlık (kg) 100
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 125cc
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6
Yağ Kapasitesi 0,9 lt
Sele Yüksekliği 780 mm
Max. Güç (Hp/d/d) 9.5Bg / 7500dev/dk
Max. Tork (Nm/d/d) 9.8