En Güzel Savaş Fotoğrafı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Mondial Virago 50i
untitled2qt1.jpg

bu senin son konun oldu Bıyıklı abi :pale: siteden atıldın :pale:

ama atılma sebebi bu değil :wiinkk:

araştırdım ve yazısını okudum biraz daha sakin olsaydı diyeceğim ama zaten tek hakkı vardı en ufak hatada banlandı neyse konu dışına çıkmayayım

araştırdım ve yazısını okudum biraz daha sakin olsaydı diyeceğim ama zaten tek hakkı vardı en ufak hatada banlandı neyse konu dışına çıkmayayım

Forum kuralları gayet açık. "Hiçbir uyarı yapılmaksızın" diyor. Üye olurken bunları kabul etmiş sayılıyorsunuz. Bu konuyu da konu dışına çıkarmayın lütfen. Fotoğraf hakkında yorum yapınız :p :)

nasılda korkuyor artık. :mrgreen: bıyıklı konu dışına çıktı banlandı. şimdi konu dışına çıkmayayım diyor. ama burası zaten "konu dışı" bölümü :queen: :queen:

nasılda korkuyor artık. :mrgreen: bıyıklı konu dışına çıktı banlandı. şimdi konu dışına çıkmayayım diyor. ama burası zaten "konu dışı" bölümü :queen: :queen:

Atılma nedenini iyi okursanız konu dışına çıktığı için olmadığını anlarsınız. Sanırım kimse fotoğraf ile ilgili yorum yapmayacak.

tırtsıyorum tabi modlarla iyi geçinmek lazım bişi olursa hemen isğiyonlamak lazım zaten geçen benden önce ispiyonlamışın elemanı :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar