En büyük Hayalime Kavuştum :)Allahım Kaza Bela Vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız keyifli sürüşler:rendeer:

Teşekkür ederim Luck Luke :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------

sen iftara gelmemişmiydin caddede :silent: yaparız yapırz :cherry:

Ben cbr 125 r Grubundan Zannettim :) Gelmiştim hatta senin motorla ilgili konuşmuştuk Allah Banada nasip etti :) Tüyo verirsin pazar günü Buluşalımda :silent::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

senin bir önceki motorların neydi??

( bu arada kimi alırsan al gel yanıma, başımın üstünde yeriniz var .))

Abi mobylette salcano 100 2 ht yarı otomatik honda titan en sonuncusu Çelik motor martian 150 scooter dı şimdi Bu aslan parçası Yatıyor gönlümün En güzel köşesinde .)

Teşekkür ederim Luck Luke :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------

Ben cbr 125 r Grubundan Zannettim :) Gelmiştim hatta senin motorla ilgili konuşmuştuk Allah Banada nasip etti :) Tüyo verirsin pazar günü Buluşalımda :silent::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 PM ----------

Abi mobylette salcano 100 2 ht yarı otomatik honda titan en sonuncusu Çelik motor martian 150 scooter dı şimdi Bu aslan parçası Yatıyor gönlümün En
güzel köşesinde .)

Evet ordan hatırladım zaten ismini :cherry: motor kac model? ve kac binde aldın?

heaa 0 aldın demek :cherry: iimiş ozaman :wiinkk: ne biliyim gecen gün repsole felan bakicam diyodun ; bunuda heralde 2.el almiştır sandım :p

:wiinkk::wiinkk: Repsol Olmadı Daha güzeli oldu Boşver :) Bu akşam Eyüp Sultana Gidicem inşaallah Bi Motor namazı kılıyım 2 rekat :mrgreen: Yani Şükür namazı Birde sadakkamı verdimmi Allah bereket versin :queen::bounce:

hayırlı uğurlu olsun cihan yeni kınalı kuzun allah kaza bela vermesin:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Cihan , güle güle kullan.

Hayırlı olsun Cihan , güle güle kullan.

Eywallah Kardeş Yorum yapan o elleriniz gönülleriniz Her Daim Beraber olsun :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:14 PM ----------

:cat::cat::cat::cat: al bendende okadar :wiinkk:

Sağol Cannercim Eksik olmayın Sizleri Seviyorum :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------

Bu akşam bi Eyüp sultan yapıyım peder ile :) Varmı gelicek

she

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeşim,güle güle kazasız keyifle kullanmak nasip etsin
darısı da olmayanlara inşallah

hayırlı olsun kardeşim,güle güle kazasız keyifle kullanmak nasip etsin
darısı da olmayanlara inşallah

Amin Sağol Kardeş Ybr Tokatçısı Oldum Şu sıralar :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 PM ----------

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle

Teşekkür ederim Hondacı ARkadaşım Eksik olma :wiinkk::rendeer:

hayırlısıyla kazasız belasız kullan. aynen dediğin gibi Allah olmayanlara da versin (bana da)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar