En büyük Hayalime Kavuştum :)Allahım Kaza Bela Vermesin.

Allah kaza bela göstermesin ya cook güzel sıfırmı ?benim var motorum ama yazları sürüyorum ya :( ehliyet yok ya =) öf

Canım İzmirlim Hemşerim Ehliyetini Al ACı haberini Alırsam Başta ben üzülürüm Ehliyetini bekle Kendini ve Başkasının Hayatını riske atma Madem Çok istiyorsun Git buca Gölete trafiğe Kapalı alanda sür :wiinkk:

hayırlısı olsun.. insanoğlu tatminsizdir. 5000 km sonra başlarsın bu yavaş gidiyor demeye :)
kazasız belasız binmen dileğiyle..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun...:rendeer:

maşaallah sülün gibi motor allah kaza bela vermesin.yanlız biraz kuyruğu yamukmu nee:mrgreen:(unutma sadakanı ver)seni kazalardan belalardan nazarlardan korur.dikkatli kullan allah kaza bela vermesin

Mersin İl Temsilcisi
senin bir önceki motorların neydi??

( bu arada kimi alırsan al gel yanıma, başımın üstünde yeriniz var .))

cihancım güle güle kullan....

Eywallah Abilerin abisi Zaten kaskımın içinde artık hep tebessüm ede ede Güle güle Yolculuk ediyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------

hayırlı olsun cihan..

Çok Sağol Ustam Bu mutlu günümde Mutluluğumu paylaştığınız için Size 1000 lerce kez Teşekkür ederim..:rendeer:

hayırlısı olsun.. insanoğlu tatminsizdir. 5000 km sonra başlarsın bu yavaş gidiyor demeye :)
kazasız belasız binmen dileğiyle..:p

Sağlığımız ve amddiyatımız el versinde Allah değiştirmeyide sağlam bi bünyede nasip etsin ozaman bize Kardeş Daha bunları konuşmak için erken ama 60.000 lik tecrübem var :wiinkk: inş Daha İyilerine beraberce kavuşur Nice 5000 lere Girerizz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 PM ----------

Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun...:rendeer:

Sağol ablacım İftarda yediğin tabildotu unutamıyorum umarım Sofran kadar Bizler gibi bereketli arkadaşlarında her daim yanında olur .:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 PM ----------

maşaallah sülün gibi motor allah kaza bela vermesin.yanlız biraz kuyruğu yamukmu nee:mrgreen:(unutma sadakanı ver)seni kazalardan belalardan nazarlardan korur.dikkatli kullan allah kaza bela vermesin

Sadaka Evet KArdeş Deyinilen en güzel konulardan birtanesiydi Allah Rağzı olsun Vericem İnşaallah Bi elime para geçsin direkt.. :cat::rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız çok guzel motor maşşallah :)

Teşekkürü Borç bilirim :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 PM ----------

hayırlı olsun kazasız yollar

aman dikkat ufak motora benzemez:rendeer:
Çok Çok Çok Teşekkür Ederim Dedecimmm :) Evet Bizim Çin malı Pır Pır 150 liklerle uzaktan Yakından hiç ama Hiç alakası yok birden 100 Deyi verio Japon Çitası mübarek :mrgreen: Zaten Sonbaharda Aldım Yerler Soğuk Sınırları zorlıyamam ee Birde Alışma Dönemi Var Motorun Rodajı olduğu Gibi Bizlerinde Bir rodaj süresi Olmalı Dimi ama :cat:

Allah kaza bela yüzü göstermesin kardeşim:cat:
'' Sabrın sonu selamettir '' deyimi doğruymuş demek ki:)

Hayırlı olsun cihan ;) grupta 2 kırmızı cıbır oldu :D [gerçi satmak üzereyim ama olsn ] :p

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız keyifli sürüşler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar