En büyük Hayalime Kavuştum :)Allahım Kaza Bela Vermesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi gözün aydın Cihan Allah ayırmasın motorundan seni kazasız belasız inş. güle güle sür :rendeer:

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH AZA BELA VERMESİN

ABİ KAÇ YAPIYOR BU :cherry:

Hadi gözün aydın Cihan Allah ayırmasın motorundan seni kazasız belasız inş. güle güle sür :rendeer:

Eywallah emre abim Çok sağolun YEşim ablama selamlar Sizleri Yüreğinizden öpüyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 PM ----------

HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLAN ALLAH AZA BELA VERMESİN

ABİ KAÇ YAPIYOR BU :cherry:

Daha önce söylemiştim Beni Tatmin edicek kadar :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Daha nice güzel motorlara inşallah.:)

hayırlı olsun kardeş.hayalimdeki motoru almışın darısı başıma artık ne diyelim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ,hani derler ya mutluluğun gözlerinden okunuyor ,seninde bu topiğe yazdıkların ne kadar mutlu olduğunu yansıtıyor ,mutluluğun daim olsun

Motosikleti
Hornet
hayırlı olsun..Benimde Çok istediğim motorlardan bitanesi allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin:)
Bende motorumu yeni almama rağmen daha almadım ama bi taraflarına nazar boncuğu iliştir:p

Bu arada Dün senin motorun aynısından ışıklarda yanyana geldik..Üzerindekilerde ne kask ne bişey :pr:
Bende kask falan filan böyle scooter'a binip kask takıyor misali bi baktı tabi bende ona baktım böyle yazık dercesine yeşir yanar yanmaz teker yapıp uzadı qitti..:pr:

Bu sinek siklet japonun sana hayırlı olsun İnş. 600 rr ve 1000 rr larla tanışırsın.Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ,hani derler ya mutluluğun gözlerinden okunuyor ,seninde bu topiğe yazdıkların ne kadar mutlu olduğunu yansıtıyor ,mutluluğun daim olsun

Allah razı olsun Avkan Abim Çok sağol Bi nazar Boncuğu Takıyım ya Şeytani kırmızı bu :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

Bu sinek siklet japonun sana hayırlı olsun İnş. 600 rr ve 1000 rr larla tanışırsın.Allah kaza bela vermesin.

Herşey Zaman ile oldu Oda Zamanla Sadece Benim değil Hepimizin olur Arkadaşlar. Ben mutlu olunca Nasıl sizde oluyorsanız Sizinde mutluluğunuz Benim 4 gözle Beklediğim medarı iftaharım olacaktır:pale:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Uğurlu ve kadimli olsun!
Motorunla nice nice özgürce kilometrelere!

Allah razı olsun Avkan Abim Çok sağol Bi nazar Boncuğu Takıyım ya Şeytani kırmızı bu :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

Herşey Zaman ile oldu Oda Zamanla Sadece Benim değil Hepimizin olur Arkadaşlar. Ben mutlu olunca Nasıl sizde oluyorsanız Sizinde mutluluğunuz Benim 4 gözle Beklediğim medarı iftaharım olacaktır:pale:

Ozaman şöyle düzelteyim. Allah Çinliye bulaştırmasın.

Ozaman şöyle düzelteyim. Allah Çinliye bulaştırmasın.

Amin Bulaşan Arkadaşlarımızada Allah sabırlar ve bol paralar Versin :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------

Hayırlı olsun Cihan.Güle güle kullan.Maşallah.

Sağol Ergün Abim Hakettim ama dimi :cyclopsan Çok çektim Çinliden Sende sorduğum sorularan Anlamışsındır beni :cat:

Benim canavar için en iyi Yarış ve cadde lastiği metzeller Sportec M3 mü ? arkadaşlar Daha iyisi varmı :silent:

Metzeler
17" 1532500 130/70 - 17 62S TL Lasertec Aydın motorda 130 luk arka lastik 190 tl varmı başka alıcak En iyi Yol tutuşu viraj kabiliyeti o lastikmiş arkadaşlar Varsa alıcak beraber gidelim İndirim yapsınlar ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------

SAğol ablam Sizler Yanımda olun yeter. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:30 AM ----------

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Daha nice güzel motorlara inşallah.:)

Sağol Emre abim eksik olma :cat:

Allah kaza bela göstermesin ya cook güzel sıfırmı ?benim var motorum ama yazları sürüyorum ya :( ehliyet yok ya =) öf

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar