Emrello ve Osbourne'un Kaçış Rotaları - 2 Mudanya/Trilye/Gölyazı

güzel gezi olmuş tekeriniz düz bassın.

Teşekkürler, hepimizin :)

Yahu tozu dumana katanlardansızın, hani ansızın seher vakti dalanlar gibi...:cat:

Beni benden aldın gene Yüce baba..
Eyvallah :)

geziniz güzel olmuş emeğinize sağlık bu yemek neyemeği merek ettim :wiinkk:

Teşekkürler, her ne kadar foto altı yazılarda çuvallasam da çok keyifli olduğu doğru :)

O Turna balığı. Tatlı su balığı. Uluabat Gölü'nden çıkıyor. İlk kez yedim ben de, beğendim şahsen :)
Direk göl kenarındaki bir mekanda salata ve içecek dahil fiyatı 13 TL gibi birşeydi. Merak edenler için..

Motorunuza ve yüreğinize sağlık.Mükemmel görsellikte buram buram tarih,doğa ve sanat kokan bir gezi olmuş.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

geziniz güzel olmuş emeğinize sağlık bu yemek neyemeği merek ettim :wiinkk:

[.jpg[/img]

bende merak ettiydim..:p

O Turna balığı. Tatlı su balığı. Uluabat Gölü'nden çıkıyor. İlk kez yedim ben de, beğendim şahsen :)
Direk göl kenarındaki bir mekanda salata ve içecek dahil fiyatı 13 TL gibi birşeydi. Merak edenler için..

vay güzel bişeye benziyor...ben nugget tarzı bişey sandımdı...:p

Güzel kareler yakalamışsınız...ama ben birşeyi farkediyorum güzellikler hep kenar mahallelerde...Türkiyenin gerçeği...düşük gelir..fakirlik...yani Anadoluda işler yolunda gitmiyor...işsizlik parasızlık göçe zorluyor...göç edende merkez illerde asgari ücrete 12 saat 6 gün full tıme çalışıyor...vs vs

ayağınıza kadrajınıza foto makinanızda şarj edilebilir pilin ömrüne sağlık...:cherry:

engin, gezinizi çok geç gördüm :) güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflar da çok güzel görünüyor.ayaklarınıza sağlık.
Bir dahaki gezinize çağırırsanız hani ben de seve seve katılırım :)

Engin, abi gezi yazısı yayınlıyorsun bir haber vermiyorsun. :cherry: Aradan iki ay geçmiş neredeyse şimdi tesadüfen fark ettim!

Neyse ben de birkaç not ekleyeyim:

Arkadaşlar bu Osbourne arkadaşımız artık endurocunun hası olmuştur; kendisi naked motorla toprak yola dalıp TA'ya nal toplatan bir insandır. Engin artık enduro mu alıcan, kros mu alıcan al da rahat edelim. :queen:

Şaka bir yana çok güzel bir gezi oldu o gün. Sabahın köründen akşama kadar gezdik. Yalnız dönüşte kuzeyden bayağı rüzgar aldık, otobanda biraz da basınca kulaklarım 15 gün çınladı. Arkolu pamuk teknolojisine dönmek lazım, uyduruk tıkaç işe yaramıyor.

Bu gezide en hoşuma giden güzergah Trilye (Zeytinbağı) ile Gölyazı arasındaki asfalt yoldu. Çok az araç var ve çevre çok güzel.

Aslında zaman ayırıp Ulubat (Uluabat) gölünün çevresinde ciddi turlamak lazım. Mümkünse çadırla gidilip toprak yollara dalınmalı. Çok keyifli bir güzergah olacağından şüphem yok.

Rapor için tekrar teşekkürler Engin. :cat:

:)

Bir de emrello için bir çift sözüm olacak.
forumda fazla rastlasmadigimiz bir arkadas.
Ya benim aktif oldugum yerlerde aktif degil,ya da hiç aktif degil.
Gezi yazilari disinda hakkinda hiç bir fikrim yok.
Ne is????:wiinkk:

Gizemli adam olmak kolay değil! :p

Aslında forumda bayağı bir aktif sayılırım ama karşılaşmadık demek ki...

Hmm bir süredir kaçak ve güzemli dam modunda ilerliyorum bende. Keyifliymiş aslında :) Neyse de bu yakında gene bir kaptırmaca yaparız gibime geliyor Emre :)

Şimdi kızacam az gelecek o yüzden çok kızmam lazım, o da fazla gelir. MT İL GRUPLARI diye bi sayfa var. Gezi yapacaksınıziBursa'ya geleceksiniz, BURSA MT'ye yazmayacaksınız. Oldu mu şimdi. Yalnız yalnız gezmişsiniz. Tamam mutlaka keyif almışsınızdır ama en azından bizim gruptan 3 veya 4 kişi de size eşlik ederek gezinizi daha güzel hale getirebilirdik. bkz.http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/90415-bursa-mt-golyaziya-gidiyor.html

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hmm bir süredir kaçak ve güzemli dam modunda ilerliyorum bende. Keyifliymiş aslında :) Neyse de bu yakında gene bir kaptırmaca yaparız gibime geliyor Emre :)

Gizemini yiyeyim senin, koca Antep senin yanlis baglanmis posulu fotograflarini konusuyor.
Ne gizemi?:thumright

Tekerinize sağlık güzel gezmşsiniz de Engin hoca seni 85 kere aradım. Çalıyor cevap veren yok.
Gel senin şu depo kapağını halledelim diyecektim. Müsait olduğunda uğra.

Çok güzel bir gezi olmuş.Engin seninle uzun zamandır görüşmedik, en son 2 sene önce mt nin şile gezisindeydik ve sen bir daha bu tür toplu gezilere katılmayacağını ama özel gezilere beni çağıracağını söylemiştin.Ben o günden beri senden davet bekliyorum.Haberin olsun..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar