Süper Moderatör (BBRR)
durum nedir ..
@aYe
Yarın herşey belli olacak...
Arkadaşım, aynen anlattığın şekilde bu iş. Senin durumun nedir? Senin ve benim gibi aynı şekilde mağdur olanlar varsa haberleşelim, bu parayı söke söke alırız. Adam bizden aldığı paraları sigortaya ödememiş cebe atmış. Esas ayıp koskoca Başak Groupama sigorta şirketinin, sen abuk subuk adamların acenteliğini kabul et, adam seni dolandırsın, sen de bunun acısını müşteriden çıkart, müşteriye haber vermeden kaskosunu iptal et ki, adamın motoru çalındığında adamı yüz üstü bırak.. Bu bahsettiğin firmaların hepsi bu tezgahın içerisinde.. Bence toplanıp bunlara topluca dolandırıcılık davası açalım. Ben hala işin üstündeyim, bir süre sonra Ercüment hakkında size başka şeyler de açıklayacağım.Tam bir dolandırıcılık..Aynı durumdan bende mağdurum.Fakat şöylede bir durum var. Ercüment bu işi tek başına yapmıyor. Başak sigorta merkez ve ya Bakırköy bölge her neyse onlarda bu işin içinde. Doğru dürüst bir kasko şirketi 1 sene sonra sigortanız bitmeden önce hemen sizi arar, birdaha yaptırmak ister..İptal isteseniz neden diye sorar ısrar eder. Bu adamlar size haber bile vermeden sigortanızı iptal ediyorlar. Acente mototal vasıtasıyla milleti dolandırıyor, makbuz vermiyor. Telefonlar açılmıyor. Merkeze şikayet ediyorsunuz, bakırköy bölge sizi arar diyor arayan yok. O parayı başka yollardanda alırız ercüment rahat olsun..Asıl müşterisiyle ilgilenmeyn, böyle acentelerle muhattap edern Başak a bravo diyorum. Çevremdeki herkese anlatıyorm, allahtan çevrem geniş. Başak sigortaya çöp vermem bundan sonra, sevdiklerime tanıdıklarımada verdirtmem.
pert nası bi renk baba ya . Bi tarif etsene :cherry:
arkadaşa katılıyorum bende bilmiyorum da
Tam bir dolandırıcılık..Aynı durumdan bende mağdurum.Fakat şöylede bir durum var. Ercüment bu işi tek başına yapmıyor. Başak sigorta merkez ve ya Bakırköy bölge her neyse onlarda bu işin içinde. Doğru dürüst bir kasko şirketi 1 sene sonra sigortanız bitmeden önce hemen sizi arar, birdaha yaptırmak ister..İptal isteseniz neden diye sorar ısrar eder. Bu adamlar size haber bile vermeden sigortanızı iptal ediyorlar. Acente mototal vasıtasıyla milleti dolandırıyor, makbuz vermiyor. Telefonlar açılmıyor. Merkeze şikayet ediyorsunuz, bakırköy bölge sizi arar diyor arayan yok. O parayı başka yollardanda alırız ercüment rahat olsun..Asıl müşterisiyle ilgilenmeyn, böyle acentelerle muhattap edern Başak a bravo diyorum. Çevremdeki herkese anlatıyorm, allahtan çevrem geniş. Başak sigortaya çöp vermem bundan sonra, sevdiklerime tanıdıklarımada verdirtmem.
@PaRiS-Zx10R
Arkadaşım, aynen anlattığın şekilde bu iş. Senin durumun nedir? Senin ve benim gibi aynı şekilde mağdur olanlar varsa haberleşelim, bu parayı söke söke alırız. Adam bizden aldığı paraları sigortaya ödememiş cebe atmış. Esas ayıp koskoca Başak Groupama sigorta şirketinin, sen abuk subuk adamların acenteliğini kabul et, adam seni dolandırsın, sen de bunun acısını müşteriden çıkart, müşteriye haber vermeden kaskosunu iptal et ki, adamın motoru çalındığında adamı yüz üstü bırak.. Bu bahsettiğin firmaların hepsi bu tezgahın içerisinde.. Bence toplanıp bunlara topluca dolandırıcılık davası açalım. Ben hala işin üstündeyim, bir süre sonra Ercüment hakkında size başka şeyler de açıklayacağım.
Başak sigortanın herşeyden haberi var, 230 kişinin poliçesini iptal eden onlar zaten. Ben 2-3 kez onlarla da görüştüm, şu anda Emer sigorta Başak sigorta acentesi değil, anlaşması fes edilmiş durumda ve adamın dünya kadar borcu var. İşin daha da detayı var ancak şu anda burada çok da detay vermek istemiyorum.Sizlerin poliçelerini Ercüment'in kaşelemeyip sigorta şirketine yollamadığını anlıyorum.Bu durumda Eğer bir dolandırıcılık unsuru varsa Başak groupama'nın bundan haberi yokmuş gibi görünüyor.
@DARKDIAMOND
Başak sigortanın herşeyden haberi var, 230 kişinin poliçesini iptal eden onlar zaten. Ben 2-3 kez onlarla da görüştüm, şu anda Emer sigorta Başak sigorta acentesi değil, anlaşması fes edilmiş durumda ve adamın dünya kadar borcu var. İşin daha da detayı var ancak şu anda burada çok da detay vermek istemiyorum.
Ercüment Allah belanı versin !!!
Cumartesi günü atladık arabaya Ercüment'in ayağına kadar gittik. Makbuzun orjinalini alabildik sonunda. Her sorduğum soruya hayat hikayesini anlatır şeklinde uzun uzun hikayeler ile cevap verdi. Yani sorduğum soruların cevabını alamadım. En sinir olduğum şey bu kadar rahat olan tavrı. Sanki biz onu dolandırdık. Bu hafta Başak sigorta ile görüşeceğim, kaskomu açmama veya kaskomu iptal ettiklerinden bu yana olan kaybımı uzatmadıkları gibi bir durum olursa gidip Ercüment'ten o parayı alacağım.