Emer sigorta patlamış

boy

Arkadaşlar, şu anda bazı yasal aksiyonlar aldığımdan dolayı şu anda Ercüment'in dalavereleri hakkında konuşamıyorum. Geçen hafta Perşembe gününden beri işi gücü bıraktım bu işle uğraşıyorum. Bu olaya kafayı taktım, artık parasında değilim, bu işi ya halledecem ya halledem. Son durumu sizlerle paylaşacağım.

Tam bir dolandırıcılık..Aynı durumdan bende mağdurum.Fakat şöylede bir durum var. Ercüment bu işi tek başına yapmıyor. Başak sigorta merkez ve ya Bakırköy bölge her neyse onlarda bu işin içinde. Doğru dürüst bir kasko şirketi 1 sene sonra sigortanız bitmeden önce hemen sizi arar, birdaha yaptırmak ister..İptal isteseniz neden diye sorar ısrar eder. Bu adamlar size haber bile vermeden sigortanızı iptal ediyorlar. Acente mototal vasıtasıyla milleti dolandırıyor, makbuz vermiyor. Telefonlar açılmıyor. Merkeze şikayet ediyorsunuz, bakırköy bölge sizi arar diyor arayan yok. O parayı başka yollardanda alırız ercüment rahat olsun..Asıl müşterisiyle ilgilenmeyn, böyle acentelerle muhattap edern Başak a bravo diyorum. Çevremdeki herkese anlatıyorm, allahtan çevrem geniş. Başak sigortaya çöp vermem bundan sonra, sevdiklerime tanıdıklarımada verdirtmem.

boy

@PaRiS-Zx10R
Tam bir dolandırıcılık..Aynı durumdan bende mağdurum.Fakat şöylede bir durum var. Ercüment bu işi tek başına yapmıyor. Başak sigorta merkez ve ya Bakırköy bölge her neyse onlarda bu işin içinde. Doğru dürüst bir kasko şirketi 1 sene sonra sigortanız bitmeden önce hemen sizi arar, birdaha yaptırmak ister..İptal isteseniz neden diye sorar ısrar eder. Bu adamlar size haber bile vermeden sigortanızı iptal ediyorlar. Acente mototal vasıtasıyla milleti dolandırıyor, makbuz vermiyor. Telefonlar açılmıyor. Merkeze şikayet ediyorsunuz, bakırköy bölge sizi arar diyor arayan yok. O parayı başka yollardanda alırız ercüment rahat olsun..Asıl müşterisiyle ilgilenmeyn, böyle acentelerle muhattap edern Başak a bravo diyorum. Çevremdeki herkese anlatıyorm, allahtan çevrem geniş. Başak sigortaya çöp vermem bundan sonra, sevdiklerime tanıdıklarımada verdirtmem.
Arkadaşım, aynen anlattığın şekilde bu iş. Senin durumun nedir? Senin ve benim gibi aynı şekilde mağdur olanlar varsa haberleşelim, bu parayı söke söke alırız. Adam bizden aldığı paraları sigortaya ödememiş cebe atmış. Esas ayıp koskoca Başak Groupama sigorta şirketinin, sen abuk subuk adamların acenteliğini kabul et, adam seni dolandırsın, sen de bunun acısını müşteriden çıkart, müşteriye haber vermeden kaskosunu iptal et ki, adamın motoru çalındığında adamı yüz üstü bırak.. Bu bahsettiğin firmaların hepsi bu tezgahın içerisinde.. Bence toplanıp bunlara topluca dolandırıcılık davası açalım. Ben hala işin üstündeyim, bir süre sonra Ercüment hakkında size başka şeyler de açıklayacağım.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mehmetçim benim poliçelerim aktif hale getirilmiş başak arayıp öyle söyledi, tabi benim makbuzlarım vardı.

Hoş halen kontrol etmeye vakit bulamadım, ama aktifsede değilsede bir dava durumu olursa haberim olsun bende davacıyım.

boy

Az önce Ercüment ile konuştum. Adam bu kadar olaya rağmen o kadar rahat ve kendinden emin konuşuyor ki.. Herşey yolunda diyor yaa.. Kafayı yiyeceğim.. Ben bu kadar adamı mağdur etsem uyuyamam.

Valla işin sonunda istediğimi alsamda kaskomu aktif hale getirtsemde ben bu Ercüyü fena bi dövmeden uyku uyuyamazdım :p
Dünya gerçekten küçük, aranır bulunur ,karşılaşılır..Unutmayın.İz bırakanlar unutulmaz..Bırakın şu adama izinizi yahu :p

boy

Kaskomun iptal edilmesinden bu yana kaskom geçersiz olduğundan dolayı aktif etseler bile poliçenin bitim tarihini uzatmaları gerekiyor. Sigortanın bunu bile yapacağını hiç sanmıyorum. Bu arada poliçemin üzerinde Emer Sigorta kaşe ve imzası da yok. Telefonda getirin kaşeleyeyim diyor. Bu herif nasıl iş yapıyor anlamış değilim. Demek ki bu ülkede her an, her türlü konuda işini sağlama alacaksın, bu kimseye güvenmeme işi de bir süreden sonra insanı şizofren yapar. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum ama her durumda Ercüment bu işten zararlı çıkacak. Telefonda bana paranın önemi yok önemli olan bizim imajımızın düzeltilmesidir diyor.. Eh madem para önemli değil neden sigortaya borç taktın? Madem para önemli değil neden insanların parasını geri ödemiyorsun? Bu herifin dediği tek tutarlı birşey yok.. Bugün kendisinden haber bekliyorum..

arkadaşa katılıyorum bende bilmiyorum da

Tebrikler o kadar laf arasından yapılan bi şakayı alıp üstüne bi şakada ben yapıyım demişsin çok aydınlatıcısın.

Büyük geçmiş olsun.Bence fazla bile beklediniz davayı açmakta adama neden hala güveniyorsunuz anlamış değilim.

@PaRiS-Zx10R

Arkadaşım, aynen anlattığın şekilde bu iş. Senin durumun nedir? Senin ve benim gibi aynı şekilde mağdur olanlar varsa haberleşelim, bu parayı söke söke alırız. Adam bizden aldığı paraları sigortaya ödememiş cebe atmış. Esas ayıp koskoca Başak Groupama sigorta şirketinin, sen abuk subuk adamların acenteliğini kabul et, adam seni dolandırsın, sen de bunun acısını müşteriden çıkart, müşteriye haber vermeden kaskosunu iptal et ki, adamın motoru çalındığında adamı yüz üstü bırak.. Bu bahsettiğin firmaların hepsi bu tezgahın içerisinde.. Bence toplanıp bunlara topluca dolandırıcılık davası açalım. Ben hala işin üstündeyim, bir süre sonra Ercüment hakkında size başka şeyler de açıklayacağım.

Arkadaşlar,anladığım kadarıyla Murat ve Samet'in sigortaları,Başak Groupama tarafından aktif duruma geçirilmiş.Sizlerin poliçelerini Ercüment'in kaşelemeyip sigorta şirketine yollamadığını anlıyorum.Bu durumda Eğer bir dolandırıcılık unsuru varsa Başak groupama'nın bundan haberi yokmuş gibi görünüyor.Acaba şirketle hiç temasa geçtinizmi? Şu an yazılanların hepsi hukuki bir davanın konusu olabilir ve mahkemede kanıt olarak kullanılabilir.Bence haklı olarak göründüğünüz bu durumu,hukuki yaptırımlar görebilecek ifadelerle zedelemeyin.İnşallah mağduriyetiniz en kısa zamanda giderilir.

boy

@DARKDIAMOND
Sizlerin poliçelerini Ercüment'in kaşelemeyip sigorta şirketine yollamadığını anlıyorum.Bu durumda Eğer bir dolandırıcılık unsuru varsa Başak groupama'nın bundan haberi yokmuş gibi görünüyor.
Başak sigortanın herşeyden haberi var, 230 kişinin poliçesini iptal eden onlar zaten. Ben 2-3 kez onlarla da görüştüm, şu anda Emer sigorta Başak sigorta acentesi değil, anlaşması fes edilmiş durumda ve adamın dünya kadar borcu var. İşin daha da detayı var ancak şu anda burada çok da detay vermek istemiyorum.

@DARKDIAMOND

Başak sigortanın herşeyden haberi var, 230 kişinin poliçesini iptal eden onlar zaten. Ben 2-3 kez onlarla da görüştüm, şu anda Emer sigorta Başak sigorta acentesi değil, anlaşması fes edilmiş durumda ve adamın dünya kadar borcu var. İşin daha da detayı var ancak şu anda burada çok da detay vermek istemiyorum.

O zaman baya baya organize bir iş var gibi görünüyor.Yatırılmış primlere rağmen devam etmeyen sigortalar,müşterinin mağduriyetinden bile haberi olmadığı durumlar,Bazılarının poliçelerinin devam edip bazılarının neye göre devam ettirilmediği bilinmeyen kaskolar,vs.:silent:Detay vermemekte sonuna kadar haklısın.İnşallah hak arayışınız olumlu sonuçlanır.Fakat tam bir "İşte burası Türkiye!" dedirtecek bir hikayemiz daha oldu.:farao:

boy

Cumartesi günü atladık arabaya Ercüment'in ayağına kadar gittik. Makbuzun orjinalini alabildik sonunda. Her sorduğum soruya hayat hikayesini anlatır şeklinde uzun uzun hikayeler ile cevap verdi. Yani sorduğum soruların cevabını alamadım. En sinir olduğum şey bu kadar rahat olan tavrı. Sanki biz onu dolandırdık. Bu hafta Başak sigorta ile görüşeceğim, kaskomu açmama veya kaskomu iptal ettiklerinden bu yana olan kaybımı uzatmadıkları gibi bir durum olursa gidip Ercüment'ten o parayı alacağım.

Cumartesi günü atladık arabaya Ercüment'in ayağına kadar gittik. Makbuzun orjinalini alabildik sonunda. Her sorduğum soruya hayat hikayesini anlatır şeklinde uzun uzun hikayeler ile cevap verdi. Yani sorduğum soruların cevabını alamadım. En sinir olduğum şey bu kadar rahat olan tavrı. Sanki biz onu dolandırdık. Bu hafta Başak sigorta ile görüşeceğim, kaskomu açmama veya kaskomu iptal ettiklerinden bu yana olan kaybımı uzatmadıkları gibi bir durum olursa gidip Ercüment'ten o parayı alacağım.

ben hala o herife iz bırakılması konusunda ısrarcıyım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar