1. 125 zn değil 150 ZNX
2. Rengide mor bu konuyu nasıl aşarsın bilmiyorum. Yalnız ben birkaç aydır kullandım delikanlılıkta herhangi bir eksilme gözlemlenmedi :cherry:
3. Benzine karışmam.
4. Arka amotisörlerime yumuşak davran lütfen

5. Bende çokomel isterim. (çamlıca gazozuda yanında fena olmaz : )
1.ulen ben 125 znyi kıçımdan mı uydurdum acaba...avatarında eşşek kadar 150 znx yazmasını bilemi farketmemişim...
2.pembiş bile olsa egsozu sağolsun başımla birlikte kerhaneye bile düşse kabulumdür...:queen:
3.benzine karışmam derken benzin masraflarını neden sen ödeyecektin...yani böyle bir ihtimali ben bile düşünmezken beleş motor bulmuşsam birde gıllısını arayıp benzin masrafını senden mi isteyecektim ganga...:queen:
4.artcı almıcam söz...temiz kullancam söz...çiçek gibi davranıcam söz...kaza bela çızık bözük herşey sorumluluğum altındadır..namusum ve şerefim üzerine buradan herkesin önünde söz veriyorum...
5.çokomel değilde sana snıcker ısmarlıcam söz...
6.motor şahaneymiş...vespalara benziyor...pırlanta maşallah kupon gibin...şık...
tekrardan minnettarım sana hacım...Allah razı olsun...
hatta abartıyorum 60 ı bile geçmeyeceğime dair söz veriyorum...en sevmediğim şey gavur malı gibi emanet mal kullanmak...
çukurlara çok dikkat edicemm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
buralarda snicker neyin bilmeyiz biz
pisküvet ve çokomel vardır
bir tane de derbi senda
pis Anadolu insanı...defolun Kafkaslara...
acayüp kardeş mete abiyi yolda bırakmadın inş sende yolda kalmassın mondi deyip geçme <koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi> derlermiş metehan abi yeti mondi n hayırlı ola
valla nası bi ilaç gibi geldi biliyomusun...Allah tuttuğunu altın etsin...