Emaneten İdareten Kiralık Motor Arıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulda olsam ben verirdim motosikletimi gariban garajda yazı bekliyor..
Mete abi inşallah gönlüne göre bulursun bir motosiklet ;)

Ne yapayımki motorlarımı çok seviyorum ve onlardan ayrı kalamam be hacı:salut::salut::salut:

Çekilin acın madurun etrafını rahat nefes alsın . Ben hayırseverim ! :)
Bu konuyu görüşelim Metehanım .

Çekilin acın madurun etrafını rahat nefes alsın . Ben hayırseverim ! :)
Bu konuyu görüşelim Metehanım .

Değerli arkidişler acayüp gangeita makina parkından mondıal 125 znsini hafta sonu itibariyle bana tahsis edecek...

Allah razı olsun kendisinden...konuyla alakalı arkadaşlarda sağolsunlar varolsunlar...vi ar dı vord vi ar dı çildrın..:queen:

necatik35..rokcnrolla...ysn17..egelim43..immortalboss..askon...WOLKANWOLKAN..tigermbz...huska..ramizan83..cbr1100xx...Koray..alper150zc...clemenze..tarkan1981..by_alp...glock..nere.f...Holocaust46...jachammer...babaçi..zodium..lastromantic...cashmar54...carbon..takendy arkadaşlara alakaları için çok teşekkür ederim...

bu makinada skutır ama yavaş kullanırsam sıkıntı olmaz herhalde...yeni kasaymış bizim çayna gülü...:p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
pandaları sevme yardımlaşma yaşatma ve çoğaltma derneği başkanı acayüp biladeri tebrik ediyoruz

bu makinada skutır ama yavaş kullanırsam sıkıntı olmaz herhalde...yeni kasaymış bizim çayna gülü...:p

kaba etim ağrıyor diye bu motoru da satma hacım :p

F54

aga sen bi teşekür topiği aç hatta topik yetmez adama bi balık ekmek ısmarla eminönü'nde

pandaları sevme yardımlaşma yaşatma ve çoğaltma derneği başkanı acayüp biladeri tebrik ediyoruz

kaba etim ağrıyor diye bu motoru da satma hacım :p

kanka beleş mondıal er6 n den tatlıdır derler...

Fatihcim er 6 n vereydi dediğini yapardım ama 125 zn için gerek yok...:queen: ne gerek var la tantanaya...

Motosikleti
kanka beleş mondıal er6 n den tatlıdır derler...
Fatihcim er 6 n vereydi dediğini yapardım ama 125 zn için gerek yok...:queen: ne gerek var la tantanaya...

fuarda bi bomba patlat artık
ktm duke 200 al
bi adam gibi motorun olsun, üst sınıf, ne o öyle honda filan

fuarda bi bomba patlat artık
ktm duke 200 al
bi adam gibi motorun olsun, üst sınıf, ne o öyle honda filan

ulan tırto sen motordan anlasaydın derbı senda alırmıyıdn...Allahın Samsununda 1 tane DERBI marka motoru olan sensin...bu durum seni mi malako yapar...:pyoksa diğer Samsun nüfusunu mu..bir düşün...:queen:

Motosikleti
ulan tırto sen motordan anlasaydın derbı senda alırmıyıdn...Allahın Samsununda 1 tane DERBI marka motoru olan sensin...bu durum seni mi malako yapar...:pyoksa diğer Samsun nüfusunu mu..bir düşün...:queen:

arkadaşım ben bu moturu alırken araştırdım, teee nasadaki mehendislerle fikir teatisinde bulundum
capon mapon anlamam
varsa yoksa italyan (derbi ispanyol ama italyan design, donunda armani yazıyor)
rayzingin görmediği ilgi alakayı bunla gördüm melmekette

Ya bırak ganga bu enduro kros sevdan yüzünden motor almadın İstanbulda bile fazla gezemedik...bu gereksiz seçiciliğin kıldır tüydür muhabbetlerin yüzünden zaten geç de evlendin...sana garı beğendiremedik lan tüysüz şeftali...:queen:

sokakta trafik kavgasında dayak yedin gafanı gırdılar ..kim geldi yanına kim intikamını aldı...tabi ki ben...:pDerbiyi bana yolla diyorum malın gıymetleniyor...bırak ya arkadaşım...bana ne gerek Derbı merbi..:p.bak onurumla mondıale binerim yoluma bakarım senin pis krosuna kalmadık çok şükür...son olarak şey dicem...pis herif...oh rahatladım...:queen:

Motosikleti
söz, sana çokomel alacam

acayüp kardeş mete abiyi yolda bırakmadın inş sende yolda kalmassın mondi deyip geçme <koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi> derlermiş metehan abi yeti mondi n hayırlı ola

1. 125 zn değil 150 ZNX
2. Rengide mor bu konuyu nasıl aşarsın bilmiyorum. Yalnız ben birkaç aydır kullandım delikanlılıkta herhangi bir eksilme gözlemlenmedi :cherry:
3. Benzine karışmam.
4. Arka amotisörlerime yumuşak davran lütfen :)
5. Bende çokomel isterim. (çamlıca gazozuda yanında fena olmaz : )

1. 125 zn değil 150 ZNX
2. Rengide mor bu konuyu nasıl aşarsın bilmiyorum. Yalnız ben birkaç aydır kullandım delikanlılıkta herhangi bir eksilme gözlemlenmedi :cherry:
3. Benzine karışmam.
4. Arka amotisörlerime yumuşak davran lütfen :)
5. Bende çokomel isterim. (çamlıca gazozuda yanında fena olmaz : )

1.ulen ben 125 znyi kıçımdan mı uydurdum acaba...avatarında eşşek kadar 150 znx yazmasını bilemi farketmemişim...:p

2.pembiş bile olsa egsozu sağolsun başımla birlikte kerhaneye bile düşse kabulumdür...:queen:

3.benzine karışmam derken benzin masraflarını neden sen ödeyecektin...yani böyle bir ihtimali ben bile düşünmezken beleş motor bulmuşsam birde gıllısını arayıp benzin masrafını senden mi isteyecektim ganga...:queen:

4.artcı almıcam söz...temiz kullancam söz...çiçek gibi davranıcam söz...kaza bela çızık bözük herşey sorumluluğum altındadır..namusum ve şerefim üzerine buradan herkesin önünde söz veriyorum...

5.çokomel değilde sana snıcker ısmarlıcam söz...

6.motor şahaneymiş...vespalara benziyor...pırlanta maşallah kupon gibin...şık...

tekrardan minnettarım sana hacım...Allah razı olsun...

hatta abartıyorum 60 ı bile geçmeyeceğime dair söz veriyorum...en sevmediğim şey gavur malı gibi emanet mal kullanmak...

çukurlara çok dikkat edicemm...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

buralarda snicker neyin bilmeyiz biz
pisküvet ve çokomel vardır
bir tane de derbi senda

pis Anadolu insanı...defolun Kafkaslara...:p

acayüp kardeş mete abiyi yolda bırakmadın inş sende yolda kalmassın mondi deyip geçme <koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi> derlermiş metehan abi yeti mondi n hayırlı ola

valla nası bi ilaç gibi geldi biliyomusun...Allah tuttuğunu altın etsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zk0j.jpg
[/url][/IMG]

Meteciğim bizim evde eskiden kalma,biraderin çocuğun örümceği vardı sana uyarmı bilmem ama şuan boşta haberin ola...:queen:
Çocuk büyüdü şuan ilk 1e gidiyor kullanmıyoruz yani:queen::)ihtiyacını görecekse sana hemen kargolayabilirim :)
Önemli olan tekerlekli bişiler olması değilmi bundada var tekerlek hemde sorunsuz dönüyor :)

[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://b1112.hizliresim.com/s/8/zk0j.jpg[/url][/url]

Meteciğim bizim evde eskiden kalma,biraderin çocuğun örümceği vardı sana uyarmı bilmem ama şuan boşta haberin ola...:queen:
Çocuk büyüdü şuan ilk 1e gidiyor kullanmıyoruz yani:queen::)ihtiyacını görecekse sana hemen kargolayabilirim :)
Önemli olan tekerlekli bişiler olması değilmi bundada var tekerlek hemde sorunsuz dönüyor :)

yaramıza merhem sürüldü valla hacı oralara gelirsem detayları konuşuruz...:p sen onu bi garibana ver la evde tutma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar