Elveda...

Sevgili motosiklet severleri , foruma 2 aydır girmiyordum ve girmeyeceğim gibi gözüküyor :pale: nedeni ise ailem... :cyclopsan motosiklete hayır diyorlar :pale: kazalar vs bahane ediyorlar :pale: yapacak birşeyim yok , malum yaş 16 ekonomi aileye dönük :pale: annem motor alma iki seneye (2010 da ) araba alıcam diyor kadar bende kabul ettim :queen: ama içimde hala motosiklet tutkusu var dışa vurulmak isteyen , onu da elim ekmek tuttuğunda alacağım inşallah.. sanmayınki motosiklet aşkım da sona erecek :cat: foruma elimden geldiğince gireceğim , takip ederim.

Bunu burada belirteyim , dönüşüm Yamaha XJR 1300 veya Suzuki GSX 1400 ile olacak.. Sağlıcakla kalın.

Yamaha XJR 1300

Suzuki GSX 1400

Son düzenleme:
güle güle kardeş,biz burdayız hade bakem dönüşün muhteşem olsun:rendeer:

dostum gitmene gerek yok bence burda kal .. kimse bu günlere kolay gelmedi.. umut yoksa şansda yok ....bi düşün

dostum gitmene gerek yok bence burda kal .. kimse bu günlere kolay gelmedi.. umut yoksa şansda yok ....bi düşün

aslında haklısın be abi , umutlu olmak lazım ama böyle giderse olmayacak :( bu yaz havaalanında çalışabilirim aylık 1200 ytl den 3 ay boyunca , sonunda elde edeceğim para 3.600 ytl ama ailem motora para vermemi istemiyor :( belki gizli alabilirim :queen: bilmiyorum ama işim çok zor :(

hocam araba alırım hikayalerine kanma ben bu lafları çok dinledim benim şimdi motorum bile olmazdı çalıştım çabaladım ailemden habersiz 100kh aldım onu babama verdim 95 suzuki gsxr 750 aldım alamadım arasındayım aldıydım da motoru test sürüşü yapan usta kaza yaptı motorda bişey yok grenajları kırak ama yatıyo orda:pr:

herşeyin hayırlısı olsun biraderim........

sağolasın mete abim

hocam araba alırım hikayalerine kanma ben bu lafları çok dinledim benim şimdi motorum bile olmazdı çalıştım çabaladım ailemden habersiz 100kh aldım onu babama verdim 95 suzuki gsxr 750 aldım alamadım arasındayım aldıydım da motoru test sürüşü yapan usta kaza yaptı motorda bişey yok grenajları kırak ama yatıyo orda:pr:

kanmıyım mı :pale: bu yaz almaya çalışayım o zaman motoru ne yapalım :pale: hadi hayırlısı.

Gülegüle git...:salut:
Güle güle gelirsin inşallah kardeşim...:rendeer:

Motosiklet aşkı ''tıp'' demekle durmuyo....

kanmıyım mı :pale: bu yaz almaya çalışayım o zaman motoru ne yapalım :pale: hadi hayırlısı.

benden sana tavsiye babam emekli olmadan 4 sene önce söylerdi annem seneye araba alcaz diye her yıl sölerdi sonra arabadan vaz geçtim bana motor alın dedim babamın emekliliğine 2 sene kalmıştı annem seneye istediğini alırız dedi sonraki yıl bekle babanın emekliliğine 1 yıl kaldı sana istediğini alıcam dedi tabi babam emekli olana aldım ben 100kh yi. sonraları babamada öğrettim o da kullanmaya başladı bana hep derdi eskiden motor mu vardı yürü diye. şimdi kendi yürümüyo elletmiyo bile 100 kh mondialine. bu arada 95 suzuki gsxr 750 için grenaj seti aranıyor kafalık dahil:cat::cat:

valla bana kimse izin vermemisti:) kardesim haric herkes karsi cikiyordu... hayal ettim, savastim, aldim...
bi daha yapacam da, ne zaman bilmiyorum:)

benden sana tavsiye babam emekli olmadan 4 sene önce söylerdi annem seneye araba alcaz diye her yıl sölerdi sonra arabadan vaz geçtim bana motor alın dedim babamın emekliliğine 2 sene kalmıştı annem seneye istediğini alırız dedi sonraki yıl bekle babanın emekliliğine 1 yıl kaldı sana istediğini alıcam dedi tabi babam emekli olana aldım ben 100kh yi. sonraları babamada öğrettim o da kullanmaya başladı bana hep derdi eskiden motor mu vardı yürü diye. şimdi kendi yürümüyo elletmiyo bile 100 kh mondialine. bu arada 95 suzuki gsxr 750 için grenaj seti aranıyor kafalık dahil:cat::cat:

öyle olacak benimkide galiba :pale: kendim biriktirip kendim alıcam onlar görür :queen:

arkadaşlar anneme bişey oluyo galiba shadow un bi resmini gösterdim 10.000 ytl ye ikinci eli çıkar dedim tamam oğlum söz alıcam dedi :queen: ne oluyor dünya tersine mi dönüyor :queen: çok mutluyum vallah siteyi miteyi bırakmıyom :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar