elveda cbr 125 , hoşgeldin gt 250r

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kadar güvenli bir sınıf atlama yapmışsın,125cc den 250cc ye...
Umarım hiç bir zaman başına kötü şeyler gelmez de mutlu mesut binersin motoruna
ben bu motorla ankara - akpörüden aşağıya uçmuştum rüyamda, o zamandan beri korkarım kendisinden:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
güzel devir çeviriyo makina :p

Güzelde lafmı yau :p Cıbır Yerine Keşke Bu Tr de olsa Dedirtiyo insna aslında bu gelmiş olsa TR ye. 600 F 10000 - 12000 den satılıyosa ikinci elleri bununda 8-9 aralığı olurdu diye tahmin ediyorum bunun 8-9 olmasıda kawa 250 + yanındada hyo 250 yi harcar yer bitirirdi diye bi mantık yürütüyorum :D yoksa honda yürütemiyomu bu mantığı ?

Güzelde lafmı yau :p Cıbır Yerine Keşke Bu Tr de olsa Dedirtiyo insna aslında bu gelmiş olsa TR ye. 600 F 10000 - 12000 den satılıyosa ikinci elleri bununda 8-9 aralığı olurdu diye tahmin ediyorum bunun 8-9 olmasıda kawa 250 + yanındada hyo 250 yi harcar yer bitirirdi diye bi mantık yürütüyorum :D yoksa honda yürütemiyomu bu mantığı ?

Şimdi arkadaş
4 tane çay bardağı kadar piston bunun için bi krank kolu subaplar kapak v.s. v.s. ne kadar işçilik ve ne kadar çok malzeme biliyomusun..
250 cc 4 silindire harcadığın parayı 600 cc ye harcıyorsun masraf aynı oluyor ama satış fiyatın yükseliyor..
Dolayısı ile kar oranı artıyo..
Şimdi firmalar daha çok kar elde etme amacında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimdi arkadaş
4 tane çay bardağı kadar piston bunun için bi krank kolu subaplar kapak v.s. v.s. ne kadar işçilik ve ne kadar çok malzeme biliyomusun..
250 cc 4 silindire harcadığın parayı 600 cc ye harcıyorsun masraf aynı oluyor ama satış fiyatın yükseliyor..
Dolayısı ile kar oranı artıyo..
Şimdi firmalar daha çok kar elde etme amacında :)

ne barionki parmak kadar çocuua :p

bu calfjuarezmı nedır yenı uye olmus foruma bana sanki forumdan uzaklastırılan kıngman gıbıme gelıyor kafadan hyoya gırmıs her kımse :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar