elveda cbr 125 , hoşgeldin gt 250r

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sakın almaaa gt250r ....

Üzerine biraz daha koy git 2004-2005 model japon al...

Gt250r Arıza çıkarır , sorun çıkarır .Japondan sakın şaşma.

en azından gt250r çinliler kadar dandik olmayan kullananların çoğunun aşırı beğenisini toplamıs bır motor.Bu asırı japonculukta nedir anlayamadım =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
en azından gt250r çinliler kadar dandik olmayan kullananların çoğunun aşırı beğenisini toplamıs bır motor.Bu asırı japonculukta nedir anlayamadım =)

Benim gibi cbf250 gibi bir japonu satıp gt250r alırsan 1 ay sonra satarsın sonra sen de benim gibi japoncu olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim gibi cbf250 gibi bir japonu satıp gt250r alırsan 1 ay sonra satarsın sonra sen de benim gibi japoncu olursun.

Arkadaşım tmm makinenin kronik problemleri var ancak bu problemlerin oluşumu kadar çözümüde var :) mesela krank mili SEn Makineyi sıkıştırır redline redline gidersen mazallah topcase de yok krank mili yanına alamadığın için :d kırılanı eline alırsın :) ama Nabza Göre ŞErbet misali Kullanan ARkadaşlarda Var Aramızda Hiç Bir Sorun Yaşamıyolar Neden Acaba ? Hee ALtındakinin Şekline Aldanırda Gidip 4 Silindir Makinelere Kafa Tutarsan Motoruda Yersin Kendinide :) O sınıfta ki bi japonu Ele Alalım Kawa Zx 250 R 33 Hp Hyo ya Göre Daha Fazla Ama Daha Zayıf. (Fiziksel olarak) onun Kesicisi Falanda Var. Ama Onunda Bi Cürmü Var... Unutmayalım....

hepiniz çok saolun bu arada düzgün kullanıkdıktan sonra çinliler bile sorn çıkarmaz stubborn yada stubburn kullanıcı ısımlı levent abide yaklaşık 30.000kmde çin chooper vardı hiç sorunu yoqtu...
eğer dersenkı benzın paranı vergini karşılarım ozaman 600f almayı düşünürüm tabi =) mâlum öğrenci olunca enjeksiyonlu 250cc alabiliz =)
türkiyede düşük cc seçeneği yoq kawa 250 nın tipi hoşuma gıtmedıgı gibi fiyatı fazla ...hyosungu niye okadar küçük gördüğünüzü anlamıyorum:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepiniz çok saolun bu arada düzgün kullanıkdıktan sonra çinliler bile sorn çıkarmaz stubborn yada stubburn kullanıcı ısımlı levent abide yaklaşık 30.000kmde çin chooper vardı hiç sorunu yoqtu...
eğer dersenkı benzın paranı vergini karşılarım ozaman 600f almayı düşünürüm tabi =) mâlum öğrenci olunca enjeksiyonlu 250cc alabiliz =)
türkiyede düşük cc seçeneği yoq kawa 250 nın tipi hoşuma gıtmedıgı gibi fiyatı fazla ...hyosungu niye okadar küçük gördüğünüzü anlamıyorum:silent:

Anlattığım Sebeptendir muhtemelen ilhan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben cbf250'mi satıp gittim gt250r aldım.Motor çok güzel , titreşimsiz , rahat, güzel yol tutuşu var , 150 km hızı düzde rahatlıkla geçebilecek bir motor.Ancak şimdi kafayı vuruyorum.CBF250 ile 20 km daha yavaş gitseydim de problem yaşamasaydım diye.Ben şahsen gt250r'nin gövdesine falan hiçbirşey demiyorum ancak motor yaramaz malesef.CBF250 ile bir günde 500 km yol yapsan dinlenmek istemez ancak gt250r kibar bir motordur malesef.Fazla zorlamaya gelemez.Ben şahsen gt250r'yi kimseye tavsiye etmem.Şimdi tekrar cbf250 almayı düşünüyorum.Yol yakınken vazgeç derim.Yine de seçim senin.

Arkadaşım tmm makinenin kronik problemleri var ancak bu problemlerin oluşumu kadar çözümüde var :) mesela krank mili SEn Makineyi sıkıştırır redline redline gidersen mazallah topcase de yok krank mili yanına alamadığın için :d kırılanı eline alırsın :) ama Nabza Göre ŞErbet misali Kullanan ARkadaşlarda Var Aramızda Hiç Bir Sorun Yaşamıyolar Neden Acaba ? Hee ALtındakinin Şekline Aldanırda Gidip 4 Silindir Makinelere Kafa Tutarsan Motoruda Yersin Kendinide :) O sınıfta ki bi japonu Ele Alalım Kawa Zx 250 R 33 Hp Hyo ya Göre Daha Fazla Ama Daha Zayıf. (Fiziksel olarak) onun Kesicisi Falanda Var. Ama Onunda Bi Cürmü Var... Unutmayalım....

Len yapmışsın edebiyatını yine...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) Yalnışım varsa Düzelt abi SEnde CBF 250 den indin. Marka Model Meselesi Değilki Bu Herşeyin Bi Cürmü Var. Fazlası Herşeye Zarar :)

Doğrusun Erayım Cbf 250 nin yeri BENDE başka
Bana görede zorlamazsan iyi ama zorlarsan o makina yemez...:cat:

Son düzenleme:
Bir cabbarcan daha yuvadan uçtu,Hayırlı olsun dostum ynei motorun :)

Bir cabbarcan daha yuvadan uçtu,Hayırlı olsun dostum ynei motorun :)

hepimiz cbr ciyiz :p iyi güzel motorduda tekrardan söliyim 250cc lik hakkı var onun 125 çok az be . bu arada saol ya 2 gun sonra olmadı en geç haftaya carsamba teslım alıom :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepimiz cbr ciyiz :p iyi güzel motorduda tekrardan söliyim 250cc lik hakkı var onun 125 çok az be . bu arada saol ya 2 gun sonra olmadı en geç haftaya carsamba teslım alıom :rendeer:

250 CC 4 Silindiri varda Getirmio pis herifler :) CBR 250 RR :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar