Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elektrik tesisatı değiştirmek istiyorum ve aynı zamanda motorun şasesinide boyamak fakat elektrik tesisatını sökünce toplayabilirmiyim sizce ince bir ayrıntısı varmıdır.
gayet basit bir olay,söktügün soketlere keçeli kalem ile karşılıklı numara koy sonra karıştırmayasın neyi nerden söktüm diye,ve ya etiketlendir kolay gelsin
arkadaşım elektirik tesisatını söküp atacaksan zor iş fişleriyle sökeceksen basit ama yanlış bağlantı yapma bn bütün tesisatı söktüm çok zorlandım yaparken ateşleme beynini bağlarken çok uğraştım 3 günde bağladım motoru çalıştırdım diğerleri basit ztn kolay gelsin
post it tarzı bi yapışkanlı kağıtla söktüğün her kabloyu ver karşılığını yazarak etiketlersen sıkıntı yaşamazsın. Ama bu basit şu aklımda deyip boş bırakma kolay gelsin.
yeni konu açmadan aradım ama cevabını bulamadım. mesela benim motor 150 cc kros elektrik tesisatını bulamadım . ama ramzey 200 cc ile birçok parçası aynı ve pyasada bolca var. ben şimdi bu 200 cc ramzeyin tesisatını alıp benim motora taksam uyarmı. tesisat ile motor gücünün bir alkası var mı. uymaz ise nereleri uymaz neyi değiştirmeliyiz.bilgisi olan var mı?