Elektirikli bisikletin tozunu aldım :)

Kaza yaptım tek hasar bende... Bankaya gitmek için atladım motora uygun şeritte uygun süratte ilerlerken yuki marka elektrikli bisiklet kamikaze yapar gibi yola atlayıp "u" dönüşü yapmak istedi her ne kadar panik frene idmanlıda olsam kaçacak delik kalmadı ve motoru iğne deliğinden geçirmeyi başarsamda sol ayağımı geçiremedim, elektirkli bisikletin işaretlemiş olduğum yuvarlak yerdeki demire ayağımı vurdum ( resim için tıklayın ) vurmanın etkisiyle ayağım geri doğru gitti ve topuğum artçı demir ayak pedine vurdu biraz yalpaladıktan sonra düşmeden ilerleyebildim. Birşey yok sandım baştan ama kafamı aşağı indirdiğimdeki manzara tüyler ürpertir cinstendi... Diz kapağının 1 karış aşağısı hizasında pantalon yırtılmıştı ve 1 lira büyüklüğünde (uzunluğu genişliği eni boyu aynı) açılmıştı ayağım o korkuyla direk durdum ve motoru yolun ortasında bıraktım adama bağırmaya başladım o sinirle, sonra içimden " Ne yapıyon la olan olmuş zaten" diye geçirdim oturdum kaldırıma ayağıma bakıyorum ne var ne yok diye :p topaç topaç olmuş yağ bezeleri dışarı çıkmıştı iyice korkmaya başladım bi yandan akan kanda cabası... Devlet hastanesine 20 metre uzaklıktayız ve millet ambulans aramaya çalışıyor meraklı milletimizde trafiği kilit noktasına getirdi 10 15 dakikaya anca ambulans gelirdi. Yahu dedim çevirin bir araba zaten 2 adım ötede hastane var derken birisi korna yaptı gel işareti yaparak. Bindim doğru acile dikiş falan atarken kaza yaptığımız adamcağız geldi, adamın gözleri dolmuş kendi acımı dindirdim sıra geldi adamı teselli etmeye... Adamcağız üzülmüş babam yaşındaki adama bağırmıştım her ne kadar haklıda olsam... Ağzımdan kötü bir söz çıktımı abi bağırdığım için kusuruma bakma dedikten sonra hastane polisi geldi motorun ruhsatını ehliyetimi falan aldı motor yol üzerinde kaldı ne yapcaz dedim. Trafik ekiplerinin orda olduğunu ilgileneceklerini söyledi. Allah razı olsun trafik ekiplerinden motorumu çekiciye yükleyip parka çekmişler... Duydum eyvah kimbilir nasıl taşıdılar düşürürlermi çizerlermi sıra geldi onu düşünmeye :mrgreen: karakola ifade vermeye götürdüler şikayetçimisin kardeş dedi komiser yok değilim dedim diğerine sordular oda değilim dedi oldu bittiye geldi... Abim gelip aldı arabayla dedim ki
- sür çabuk otoparka motoru alacam
- lan olum manyakmısın akıllanmadınmı bırak kalsın alırsın sonra
- yav sen sür

aklımda halen nasıl taşındığı var neyseki gittim motor garajda duruyor ilk işim sağına soluna bakmak oldu Allahtan düzgün taşınmış ve sabitlenmiş sıfır kusur ve çizikle taşımayı başarmışlar...

50 TL çekici parası
5 TL de otopark parasını verince bir rahatlama çöktü içime anlatamam...

bugün olayın üzerinden 3 gün geçti 2 gündür motorla geziyorum :p ailem ve arkadaşlarım deli gözüyle bakıyorlar...

huni+karikat%25C3%25BCrleri444+%25281%2529.jpg

geçmiş olsun inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın..ihtiyar adamda çok korkmuş ha belliki..
Motosiklet böyle bişey işte iş yerinde ayağım yandı kaza sonucu evde kalıp ayağımı uzatmam lazım..ama nerdee işim çıktımı atlayıp gidiyom gene gideceğim yere..:)

sağolun çok teşekkür ederim topuğumda bayağı incinmiş topallıyorum topallayarak inince motordan garip gözlerle süzüyorlar çok garip bir duygu şu motosiklet halen anlayamadım binmesem rahat edemiyorum :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motorcu işte akıl ne gezer ,bacağımız kopsa gider atv alır yine bineriz :))))

S40

Geçmiş olsun.. Ah şu dış etkenler... Sırf onların yüzünden olan oluyo bizlere. Tabi mobeselerde gördüğümüz bariz dikkatsiz motosiklet sürücüleri hariç.

resmini çizmiştim ama en başa eklemeyi unutmuşum :)

kırmızı elektrikli bisiklet mavi kutu benim ve sağdakilerde park halindeki araçlar

Uploaded with ImageShack.us

Kaza yaptım tek hasar bende... Bankaya gitmek için atladım motora uygun şeritte uygun süratte ilerlerken yuki marka elektrikli bisiklet kamikaze yapar gibi yola atlayıp "u" dönüşü yapmak istedi her ne kadar panik frene idmanlıda olsam kaçacak delik kalmadı ve motoru iğne deliğinden geçirmeyi başarsamda sol ayağımı geçiremedim, elektirkli bisikletin işaretlemiş olduğum yuvarlak yerdeki demire ayağımı vurdum ( resim için tıklayın ) vurmanın etkisiyle ayağım geri doğru gitti ve topuğum artçı demir ayak pedine vurdu biraz yalpaladıktan sonra düşmeden ilerleyebildim. Birşey yok sandım baştan ama kafamı aşağı indirdiğimdeki manzara tüyler ürpertir cinstendi... Diz kapağının 1 karış aşağısı hizasında pantalon yırtılmıştı ve 1 lira büyüklüğünde (uzunluğu genişliği eni boyu aynı) açılmıştı ayağım o korkuyla direk durdum ve motoru yolun ortasında bıraktım adama bağırmaya başladım o sinirle, sonra içimden " Ne yapıyon la olan olmuş zaten" diye geçirdim oturdum kaldırıma ayağıma bakıyorum ne var ne yok diye :p topaç topaç olmuş yağ bezeleri dışarı çıkmıştı iyice korkmaya başladım bi yandan akan kanda cabası... Devlet hastanesine 20 metre uzaklıktayız ve millet ambulans aramaya çalışıyor meraklı milletimizde trafiği kilit noktasına getirdi 10 15 dakikaya anca ambulans gelirdi. Yahu dedim çevirin bir araba zaten 2 adım ötede hastane var derken birisi korna yaptı gel işareti yaparak. Bindim doğru acile dikiş falan atarken kaza yaptığımız adamcağız geldi, adamın gözleri dolmuş kendi acımı dindirdim sıra geldi adamı teselli etmeye... Adamcağız üzülmüş babam yaşındaki adama bağırmıştım her ne kadar haklıda olsam... Ağzımdan kötü bir söz çıktımı abi bağırdığım için kusuruma bakma dedikten sonra hastane polisi geldi motorun ruhsatını ehliyetimi falan aldı motor yol üzerinde kaldı ne yapcaz dedim. Trafik ekiplerinin orda olduğunu ilgileneceklerini söyledi. Allah razı olsun trafik ekiplerinden motorumu çekiciye yükleyip parka çekmişler... Duydum eyvah kimbilir nasıl taşıdılar düşürürlermi çizerlermi sıra geldi onu düşünmeye :mrgreen: karakola ifade vermeye götürdüler şikayetçimisin kardeş dedi komiser yok değilim dedim diğerine sordular oda değilim dedi oldu bittiye geldi... Abim gelip aldı arabayla dedim ki
- sür çabuk otoparka motoru alacam
- lan olum manyakmısın akıllanmadınmı bırak kalsın alırsın sonra
- yav sen sür

aklımda halen nasıl taşındığı var neyseki gittim motor garajda duruyor ilk işim sağına soluna bakmak oldu Allahtan düzgün taşınmış ve sabitlenmiş sıfır kusur ve çizikle taşımayı başarmışlar...

50 TL çekici parası
5 TL de otopark parasını verince bir rahatlama çöktü içime anlatamam...

bugün olayın üzerinden 3 gün geçti 2 gündür motorla geziyorum :p ailem ve arkadaşlarım deli gözüyle bakıyorlar...

http://2.bp.blogspot.com/-cCMh-Nzad.../s1600/huni+karikat%C3%BCrleri444+%281%29.jpg

O genel pisikoloji hepimizde var :D merak etme tek degilsin Huni ler olarak arkandayız :D

hunili gençlik diyorsun yani :mrgreen: teşekkürler çok sağolun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun. Boş ver en kötü kazan bu olsun yahu....:rendeer:

geçmiş olsun
bende 1 ay hastanede yattım doktorlar yüzde 30 şans vermişler bana çıktıktan sonra kolumu yatmaktan dolayı oynatamıyordum 1 hafta sonra ilk işim motora binmek olmuştu
şimdi beni görenler allah kurtardı ama sen gene motora biniyorsun diyor
tek değilsin arkandayız... :)

Geçmiş olsun,ucuz atlatılmış bir kaza,oradan 0.5saniye daha erken geçtiğini farz et ve tabiki 0.5 saniye sonra:) tam arası olmuş yani.Tekrar dan geçmiş olsun...

Geçmiş olsun.
Yanlış anlama ama motosiklet botlarını incelemeni tavsiye ederim cok güzel modeller var günlük hayatta karda kışta giyilebilecek cinslerden. Malum önümüz kış.

Çok geçmiş olsun. Geçenlerde "U" dönüşü yapan Ford C-Max'a vurdum birden azımdan küfür kaçtı. Adamla cadde de birbirimize girdik araya girdiler ayırdılar falan. 2 gün sonra cadde de o adamı gördüm ışıklarda yanına durdum. Camını tıkladım bana "ne var yine canına mı susadın" dedi. Her ne kadar kavga etmiş olsakta ettiğim küfürden ötürü özür dilerim dedim. Adam birden 180 derece döndü. Kusura bakma arkadaş bende sinirliydim farketmedim seni falan derken yeşil ışık yandı. İkimizde helalleştik yola devam ettik. Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar