Eldivenlerimi düşürdüm bir bakabilir misiniz?

Aşırı saçma bir konu olacak ama bir umut buraya yazayım dedim. Dün aksam çantamın açık kalması nedeniyle istanbul maltepe küçükyalı arası sahil yolunda eldivenlerimi düşürmüşüm :pale: bulan olursa insaniyet namına iletişime geçebilir mi? :):king:

Motosikleti
BWS 100
Ohoo abi senin is biraz polyanna olmus :)
Gecmis olsun umarim denk gelir bulursun.

Bir arkadaş egzozunu düşürmüştü de başka bir motorcu arkadaş, egzozu yoldan alıp bulmuştu kendisini :cherry:
Ama seninki çok zor :)
Akşam sahil yolundan geçicem, bakarım.
Kadıköy yönünde mi düşürdün yoksa kartal yönünde mi?

Teşekkürler. Valla hangi yönde düşürdüğümü bilmiyorum. Küçükyalıdan kartal yönüne gittim maltepe ışıklardan döndüm küçükyalıya geldim. O esnada çanta açıkmış. Eldiven nerde eldiven nerde derken bu sabah işe giderken dank etti çantadan uçtuğu..

Bulunması zor tabi de işte yine de bir denemek istedim :)

Super Moderator
Bir arkadaş egzozunu düşürmüştü de başka bir motorcu arkadaş, egzozu yoldan alıp bulmuştu kendisini :cherry:
Ama seninki çok zor :)
Akşam sahil yolundan geçicem, bakarım.
Kadıköy yönünde mi düşürdün yoksa kartal yönünde mi?

O egzozun sahibi bulunmuş muydu ya? Hatırlıyorum konuyu

Egozoz düştü amenna, nasıl anlamamış sahibi düştüğünü ? :mrgreen:

umarım bulursunuz.. Ekipmanların içerisinde eldivenler başka bir öneme sahip manevi olarak ..

Konu önlere gelsin dedim , çok şiiiyapmasak benim yoruma :)

32 sn beklemem gerekirmiş, 32 saniye de dünya kurtulur, canı sıkılır insanın.. :p

8 sn kalmış, çok sabırsızım

Senin eldiven büyük ihtimal ergenin birinin eline geçmiştir sağa sola duvara taşa yumruk atıyordur. Geçmiş olsun..

İlk eldivenimi bir sürü para verip almıştım.Motosikleti otoparkdan cıkardım çalıştırırken apuş arama koydum.İlerledim bir an eldivenlerin elimde değilde kıçımda olduğunun farkına vardım.Sonra baktım ki sağ el yok .ara babam tara bulamadım.Kesin bir bebe aldı .Kanki bak uzay adamı eldiveni buldum deyip götürdü evine .

Ben de baktım o gün maalesef bulamadım.. Aynen bir ergenin eline geçtiyse yaşıtları üzerinde denemelere başlamıştır bile :)
gantsixs1.jpg

Geçen gün disk kilidi hatırlatma kablosunu kargodan aldım, arkadaşa giderken düşürdüm. Yarım saat sonra fark ettiğimde üşenmeyip gittim ve caddenin ortasında duran kabloyu buldum.

Biraz şans tabi bu işler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar