Eldivende EN13594 lazım mı?

Motosikleti
78ao7802
SCOYCO MC12 bunda yazmıyor ama bu hoşuma gidiyor

SCOYCO MC148 bunun etiketinde yazıyazıyormus en13594

İlla EN13594 lazim mı elin üstünde ve avuç içinde koruma olması yetmez mi?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
türkiyede zaten en13594 sertifikasız motosiklet eldiveni satışı yasak aynı markanın bi ürününde sertifika olup diğerinde olmayacağını sanmıyorum

Motosikleti
78ao7802
Soruyorum satıcılara yazmıyor diyorlar 1.ye 2. Ye yaziyor diyorlar bu etiket mevzusu cok sacma degil mi
türkiyede zaten en13594 sertifikasız motosiklet eldiveni satışı yasak aynı markanın bi ürününde sertifika olup diğerinde olmayacağını sanmıyorum

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Üreticiler her bir model için renk ve kalıp farklılıkları hariç ayrı ayrı sertifika alıyorlar. Her bir sertifika için ücret ödediklerinden; birkaç farklı modeli bulunan benzer ürünlerden birisi için sertifika alıp diğerlerini arada kaynatıyorlardı. Bu yıla kadar bu şekilde satabildiler.
Şimdi sertifikalı ürünü kontrol ettiklerinden yeni veya sertifikasız sattıkları modeller için sertifikalı üretim yapmak durumundalar. Tahminimce piyasayı yokluyorlardır. Satışı kuvvetli olan modeller için sertifikaya başvuracaklardır. Sertifika alma ve üretim sürecinden dolayı yeni sertifikalı ürünler birkaç hafta veya aya kadar ancak mağazalarda olur.
Belki de üretim yapan firmalar, kolluk kuvvetlerinin sertifika kontrolünün bir süre sonra azalacağını veya biteceğini düşünüyor olabilirler.

Motosikleti
Honda CRF250L
Ben bu sertifika olayının, polisle çok ters dusmedikçe kontrol edilecek,bir mevzu olduğunu düşünmüyorum.

Veya eldiven diye göstermelik sarı iş eldiveni falan takmadıkça

İstanbul vb metropelleri bilmiyorum ama ben daha bu eldiven sertifikalı mı diye sorana ne denk geldim ne de bir başkasında duydum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar