Elazığ MT –03.06.2007-Keban Gezisi.

Moto23 üyeleriyle pazar günleri gerçekleştirdiğimiz grup gezilerimize devam ediyoruz.Bu hafta Keban Fırat Alabalık Tesislerine doğru yola çıktık.Polis okulu önünde, arkadaşımız Abdullah GÜRALP’i grup lideri yaparak bir sıralama gerçekleştirdik.Bir iki aksama dışında bu sıralamaya uyduk.

Keban yolunu yarılayıp çeşme başında hem mola verdik hem de grupta kopma olup olmadığını kontrol ettik.Salih ŞİMŞEK arkadaşımız çıkışını geç yaptığından ancak burada katılabildi bize.Cengiz ACAY arkadaşımız eşiyle katıldı bu geziye.

İşte tekrar yola koyulduk.

Nihayet geldik Keban barajı kıyısındaki Fırat Alabalık Tesislerine. Bize ayrılan kısıma geçip hem sohpet ettik hem de yemeklerimizi yedik.Ulunay BALCI arkadaşımız biz masadayken katıldı aramıza.Hareket anında beraber olamasak da hevesini kırmayıp bize yetişt. Motosiklet aşkı bu olsa gerek.

Bu gezinin tek aksayan tarafı yemek sonrasını yeteri kadar değerlendiremeyişimiz, barajın keyfini biraz daha çıkaramayışımız oldu.Nasıl olduysa birden dönüş için hareketlendik ve Ulunay’ın daha yemeğinin gelmediğini bile fark edemedik.Neyse ki geç de olsa durumun farkına varıp bekleyip dönüşe beraber başladık.Salih ŞİMŞEK arkadaşımız bizden ayrılarak motosikletiyle Ankara’ya doğru hareket etti.Yolu açık olsun.

Bekleme anında İlhan GÖKCAN kros motoruyla bir tek teker gösterisi yaptı bizlere.

Yemek sonrası çıkışta köprü üzerinde poz vermesek olmazdı.

Sercenk EMİROĞLU arkadaşımız almış İbrahim GÜRALP’i artçı yapmış ağır ağır gidiyor, ben de ardından takip ediyorum. Bir ara bana öne geç diye işaret yaptı ve geçtim. Baktım hızlanmıyorlar, ben de ağır davrandım. Gariplerim iki kişiler diye gidemiyorlar her halde, basıp gidersem ayıp olur diye düşünmeye kalmadı ki arkamdan bir gök gürültüsüyle irkildim.Yahu ne oluyoruz demeye kalmadı, baktım bizim “Garipler”miş. Hay Allah müstahakınızı versin.Sonradan anlatıp bayağı güldük.

Heyyy yavrum be ! İşte yolların fatihi geliyor. Serdar SERTDEMİR ve Küheylanı Kanuni Tiger. Memleket bu sayede motor ve motorcu gördü. :p:queen::queen::p(Ya bütün grubun benim ardımdan geldiğini sanıyordum. Ne zaman geçip gitmiş şu Vızvız’lar beni, anlayamadım gitti. Allah Allah ! ):silent:

Bu güzel geziye katılan bütün arkadaşlara ve motosiklet aşkına, otomobiliyle bizi takip ederek yalnız bırakmayan Zülfü DAL-Gökhan DAL kardeşlere, Fethi TAN’a teşekkür ediyoruz.:cat:

Gezilerinizin hep aynı tat ve huzurla geçmesi dileği ile abi :rendeer:

Paylaşımınız için teşekkürler...fotoğraflar,keban çok güzel..Elazığ MT yi daha nice güzel gezilerde takip etmek dileğiyle sevgi ve saygılarımla..:cat:

Serdar hocam Gene geziyosunuz hadi iyi yol aşındırmalar. guzel bi gezi olmuş devamını devamlarını dilerim..
:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun valla çok güzel bir etkinlik olmuş gezdiğiniz gördüğünüz yerleri bizlerden esirgemediğiniz için çok teşekkürler.emek ve çabalarınız için sağolun.ayrıca ilhan kardeşimizede tekteker gösterisi için teşekkürler.

memlekette keyifli gezi organizasyonları gördükçe, burada keyfimiz kat be kat artıyor.
harika bir mekana gitmiş, gezinin hakkını vermişsiniz.
bize de yaşattığınız için teşekkürler.

:cat:------------Ümmett abii bende sana teşekkür ederimm---------- ....
Gerçekten ogünn çok güzel bir gezi olduu . böyle bir toplulukta bulunmaktan çok mutluyum ve gittikçe dahada büyüyerek dahada güzel geziler ve etkinliklerle site üyelerine güzel resimlerr ekleyeceğimize inanıyorumm moto 23 elazığda kurulduğundan bu yana her haftamız dolo dolu geçmekte ve bir hafta öncesinden gelecek haftanın pilanlarını yapmaktayızz buradan elazığ' daki kardeşlerimize de sesleniyorum birde metalden küheylanınız varsa gelin görüşelimm tanışalımm sizlerde moto 23 üyesi olabilirsinizz ..
S5002126.jpg

croos ayrıcalıktır :)

serdar23_Bilgem
Yarışçıların arasında kalmışsınız ya:)
Ahh o r6 yokmu görmeseydim moralim bozulmayacaktı şimdi neyse ya:)
Güzel bi gezi olmuş sağolun

Selam herkese. Bende Elazığ Motosiklet ve Motorsporları Kulübü üyesiyim ve bundan da son derece gururluyum. Diğer gezilerimiz gibi Keban gezimizde oldukça renkli ve samimi bir havada geçti.Katılan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.İnşallah daha bir çok aktiviteye imza atacak kulüp. Tüm Türkiye'deki motor dostları bizi izlemeye devam etsin. GAKGOŞLAR gümbür gümbür geliyor... Çünkü farkımız, KALİTEMİZ...!:cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum...Murat abi hoşgelmişsin ben Emre...:)

Gaziantep İl Temsilcisi
cok güzel bir gezi olmuş serdar hocam foto az ama allah kaza bela vermesın Gaziantep MT den Elazığ MT ye selamlar....:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok güzel bir gezi olmuş serdar hocam foto az ama allah kaza bela vermesın Gaziantep MT den Elazığ MT ye selamlar....:rendeer::rendeer:

a.s Gaziantep Mt.İnşl bir gün sizin oralarada uğrarız inşl...:rendeer:

arkadaşlar süpersiniz sahiden , elazığın etrafında gezecek bir sürü yer var , yolunuz açık olsun...

mes

Elazığ Mt'ye tebrikler.Resim çekerken bir de güneş arkadan gelseydi resimler daha aydınlık çıkardı:queen:...Muğla Mt'den sevgiler:rendeer:

Helal olsun Elazığ MT ye:cat:
Abi yannız motorları mıcıra sadece foto için mi soktunuz yavv:pale: İçim acıdı vallah. Dikkat ediniz, mıcır tehlikelidir.

Elazığ MT çalışıyor :cat:
Ama MTM ye elbette yetişemezler :queen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar