Istanbul'da beklenen büyük deprem olunca ne bok yiyeceğiz çok merak ediyorum
Hepinize çok büyük geçmiş olsun . Yaralılara acil şifalar , ölenlere ise Allah'tan rahmet temenni ediyoruz. İnş. artçılar en kısa zamanda biter.Ben Elazığdayım. O sırada mutfakta laptop ile uğraşıyordum. Hayatım boyunca çok fazla depreme denk geldim ama böylesini görmedim. Depremin ilk sarsıntılarını hissedince ayağa kalktım. O sıra gelen yüksek bir darbe ile kendimi yerde buldum. Kalkamadım bir daha mutfakta masanın dibine sığınıp bitmesini bekledim. Mutfakta dolaplarda ne varsa yere indi. Korktuk gerçekten.
6.8 lik sarsıntı inince hemen dışarı çıktık. Millet zaten dökülmüştü. O anlık telaşla diğer güçlü artçıları hissetmedim. Ama sürekli deprem oluyor. Bugün akşam üzeri yine 5.1 lik bir sarsıntı oldu. Bi ara 5-10 dk da bir sallanıyordu.
Deprem ilk olarak 6.8 dendi ama sonradan 6.5 olarak düzeltildi. Yer yüzeyine yakın olduğu için çok yıkıcı bir şekilde etkisi hissedildi. Ve kuzeyden güneye birçok ilde hissedilmesini de buna bağlıyorlar.
Artık artçı depremlerden dolayı paranoyak olduk. En ufak sarsıntıda yinemi başladı diyorum kendi kendime. Umarım daha büyük bir felaket olmadan sarsıntılar durulur.
"İmar affı" çıkardı hükümetimiz.Büyük geçmiş olsun.
Yerle bir olan koskoca betonarme evi napmali?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------
Mavi Göl Apartmanına, daha önceki depremden sonra hasar alınca, yapılan etüt çalışması sonucu oturulamaz raporu verilmiş.
İyi de yaptırımı yoksa o "oturulamaz raporu" niye var, kim için var?