El yapımı Kask Kamerası :)

Merhaba arkadaşlar :)

Bu aralar kasklara takılan kameralara sj4000 ve go pro gibi ürünlere merak saldım.
Çok iyi bir alet.Gerek başınıza gelen olaylar gerek yol videosu kaydetme.
Öncelikle sj4000 almayı planlıyorum da para biriktiriyorum şuan. Kullanmış oldugum Galaxy S3 ü takıcaktım sonra 311 i taktım
Onu alana kadar Bende ucuz kaskıma evde boşta kendi başına takılan kullanılmayan Nokia 311 telefonu ""kuru havalarda kullanma amacıyla"" kaska iki adet cırt ile sabitledim ve fakir işi el yapımı basit Kask kamerası yapmış oldum.
Kaydetmeye başlatıp telefonu kaska yerleştiriyorum,kulaklık yoluyla mikrofonuda kaskın içine koyuyorum böylece rüzgarden etkilenmicek ve kaskı takıp yoluma devam ediyorum.
Elimde olanları değerlendirmeyi çok severim zaten böyle kaska böyle kamera uygun
. :queen: :wiinkk: :cherry: :)

en kısa zamanda Videosunu ekleyeceğim.

--- YAĞMUR DA Kullanılmıyor.
--- Görüş açısı değiştirilemiyor.
--- Telefonu yerinden çıkarmadan durdurulup başlatılmıyor.

VlDygV.jpg

Son düzenleme:

MCV

Ekonomik ve pratik çözüm olmuş.Eline sağlık.Önemli olan yapacağı iş

Sj4000 wifi modeli kameram var ama bu yaptığın işi çok çok beğendim. Şimdi diyorum ki ulan niye benim aklıma gelmedi. Galaxy wonderi bu iş için kullanabilirdim

aynısını birkaç ay önce deneyip, çük kadar açıyı çekebildiğini görünce, eve dönüp bir sj4000 sipariş ettim. yol kamerası diye alıyoruz, bu yöntem ile sadece tam karşında olanları kaydedebilirsin.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
sen on u nasıl çalıştırcan hacı :d ha bide iyi olmuş tak kulaklığu ağız kısmında kalan havalabndırmadanda sohbet edersin :D

Bitane o yol kamerasından almayı düşünüyordum adı ne karın ağrısıysa işte. Evde de bir tane tlefon duruyor bende onu takarım bari :D

Yorumlarınız için sağolun pratik bir çözüm oldu fakat dediginiz gibi gorus acısı tam karsısı na denk geliyor.Buda işe yaramıyor
Once kayita baslayip telefonu sonra sabitliyorum. :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar