- Konu Yazar
Forumda paylaştıgımız ağva gezisinin fotoları, yaklaşık 20 motorduk
. Forumdan ve çevremizden gelip renk katan herkese teşekkürler. 1-2 ufak tefek sıkıntı harici ciddi kaza bela sorun olmadan atlattık..
Fotolar dağınık yarısı prof yarısı öyleböyle çekilen düzgün ne varsa koyuyorum
Bazı fotolar malesef buyuk boyutlu ıdı ve ofiste açtıgım ıcın konuyu bazılarını koyamadım
Saat 10 Levent bp de bulustuk ve çekmeköye geçtik

Çekmeköy shell in kapanması şoku ile yol kenarında durduk. Bazı arkadaşlar bize katıldı Grubu şile gözlemecilere gitmek için 2 e ayırdık, 'basanlar ve 'basmayıp tadına vara vara gelicekler' olarak
Malum gezide her türden motor oldugu için ve ağva yolunda vırajlarda yavaş gideceğimiz için bu şekilde biz basanlar önden şile yolunu tadını çıkardık. Ardından diğer arkadaşlar ve bize bulusma noktasından katılamayan birkaç kişinin katılmasıyla sayımız arttı daha keyifli oldu 
Şile gözlemeciler:

Ağva yolunda Shell de ve çıktıktan sonra prof fotolar çekildik

Ağva

Ağvada çay kahve içtikten sonra yağmur gelicek dediler bizde çamurlu vırajlı ağva yolu yerine Kandıra - Kocaeli - Ataşehir şeklinde döndük İstanbula, ara ara yagmur ciselesede yogun yagmura bazılarımız yakalanmadı, benim gibi istanbulun daha dışlarında oturanlar sağanagı yemek zorunda kaldı ama olsun
yorucu güzel bir geziyi geride bıraktık..
Fotolar dağınık yarısı prof yarısı öyleböyle çekilen düzgün ne varsa koyuyorum
Saat 10 Levent bp de bulustuk ve çekmeköye geçtik

Çekmeköy shell in kapanması şoku ile yol kenarında durduk. Bazı arkadaşlar bize katıldı Grubu şile gözlemecilere gitmek için 2 e ayırdık, 'basanlar ve 'basmayıp tadına vara vara gelicekler' olarak
Şile gözlemeciler:

Ağva yolunda Shell de ve çıktıktan sonra prof fotolar çekildik

Ağva

Ağvada çay kahve içtikten sonra yağmur gelicek dediler bizde çamurlu vırajlı ağva yolu yerine Kandıra - Kocaeli - Ataşehir şeklinde döndük İstanbula, ara ara yagmur ciselesede yogun yagmura bazılarımız yakalanmadı, benim gibi istanbulun daha dışlarında oturanlar sağanagı yemek zorunda kaldı ama olsun