Eküriler Pazar Gezisi: Ağva

Forumda paylaştıgımız ağva gezisinin fotoları, yaklaşık 20 motorduk :). Forumdan ve çevremizden gelip renk katan herkese teşekkürler. 1-2 ufak tefek sıkıntı harici ciddi kaza bela sorun olmadan atlattık..

Fotolar dağınık yarısı prof yarısı öyleböyle çekilen düzgün ne varsa koyuyorum :) Bazı fotolar malesef buyuk boyutlu ıdı ve ofiste açtıgım ıcın konuyu bazılarını koyamadım

Saat 10 Levent bp de bulustuk ve çekmeköye geçtik

Çekmeköy shell in kapanması şoku ile yol kenarında durduk. Bazı arkadaşlar bize katıldı Grubu şile gözlemecilere gitmek için 2 e ayırdık, 'basanlar ve 'basmayıp tadına vara vara gelicekler' olarak :) Malum gezide her türden motor oldugu için ve ağva yolunda vırajlarda yavaş gideceğimiz için bu şekilde biz basanlar önden şile yolunu tadını çıkardık. Ardından diğer arkadaşlar ve bize bulusma noktasından katılamayan birkaç kişinin katılmasıyla sayımız arttı daha keyifli oldu :)

Şile gözlemeciler:

Ağva yolunda Shell de ve çıktıktan sonra prof fotolar çekildik :)

Ağva

Ağvada çay kahve içtikten sonra yağmur gelicek dediler bizde çamurlu vırajlı ağva yolu yerine Kandıra - Kocaeli - Ataşehir şeklinde döndük İstanbula, ara ara yagmur ciselesede yogun yagmura bazılarımız yakalanmadı, benim gibi istanbulun daha dışlarında oturanlar sağanagı yemek zorunda kaldı ama olsun :) yorucu güzel bir geziyi geride bıraktık..

Çok güzel bir gezi oldu, emeği geçen herkese teşekkürler :)

Bir kaç resim de benden.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimler ve paylaşım için teşekkürler.

Super Moderator
Bir sonraki artık nisan mayısı bulur herhalde .. Katılan herkese teşekkürler.

Super Moderator
O kadar resim ve açıklamadan sonra konuda cevap olmaması enteresan.

Kısmet ise, önümüzdeki yıl gezilere katılımcı olmak istiyorum. Beni de araniza kabul edersiniz umarım. :) Zira dışarıdan güzel bir aile gibi görünüyorsunuz. Umarım zaman ayırabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar