eksoz zat150 kırıldı ne yapacaz?

slm arkadaşlar eksozum kırıldı ne yapacağım servis karışmıyor büyük vida takmış zeki arkadaşlar:pale: ne yapacağımı şaşırdım norman kaynak olmazmış:pale:
lütfen yardım::sos::

Son düzenleme:
Yapcak bişi yok motorun mu derdin var... hem 200 ytl değildir benim ki bile yamaha olmasına rağmen 150 ytl sağa sola sor bakalım....

ozman 5 mm lik filan bi sac alıp oraya göre kesip vida deliğini delip normal kaynakla kaynatmak gerikiyo. üsten koparıp..

Yapcak bişi yok motorun mu derdin var... hem 200 ytl değildir benim ki bile yamaha olmasına rağmen 150 ytl sağa sola sor bakalım....

senin ybr 3500 ytl, 150 zat 3800 ytl tabi arada fark olacak,ne de olsa çin malı motor kimseye nasip olmaz çin malı motor heee:queen: :queen: :queen:

kaynaklı yerden çıkarılıp yerine 2 - 3 mm sacdan parça eklenip vida için delik açılır ve tamir olur.
durum o kadar vahim değil
kaynak için ince kaynak elektrodları var onlar ile kaynak yapılması lazım. saca kaynak kanalı açılıp önceki kaynak bölgesinin taşlanıp düzeltilmesi lazım.
sabitlemek içinse altına bir pul bir rondela üzerine egzost bağlantı sacı rondela ve pul konulursa gevşeme yapmaz

Tuğrulözbek in dediklerini sanayide bir oto egsozcusuna yaptırabilirsin ilave olarak pul la birlikte oraya uyucak bi lastik te bulabilirseniz esneyince tekrar kırılmaz. 2-3 cmlik saçıda kaynaklar üstünede ısı ya dayanıklı boya kullanırsınız ;)

Moderatör
1- Sanayi'ye git
2- Herhangi bir egzost tamircisine gir
3- Goster
4- Tamir ettir
5- Evine geri don
Not : Sabah erken saatlerde git, i$leri gucleri yokken.. Yoksa ilgilenmezler. Ayrica borcum ne diye sordugunda eger gercekten esnaf bi ustaysa at bi siftah der sende atarsin 10 YTL..

1- Sanayi'ye git
2- Herhangi bir egzost tamircisine gir
3- Goster
4- Tamir ettir
5- Evine geri don
Not : Sabah erken saatlerde git, i$leri gucleri yokken.. Yoksa ilgilenmezler. Ayrica borcum ne diye sordugunda eger gercekten esnaf bi ustaysa at bi siftah der sende atarsin 10 YTL..

bu da güzel ratik türk zekası :queen: ya ne yapcağımızı bilelim önce adam yanlış bişe yaparsa:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum oraya kaynak yapıcaksın yada ek alıp yaptırıcaksın.arkın dedgını gıbı 10 ytl tutar.yenı egsoza ne gerek var para savurmayın dısarıya

eywah sazan gıbı atlatık hortlamış. pişti oldum:mrgreen:

Son düzenleme:
bence herhangi eksozcu yapar bu işi çok büyük bir sorun diil....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bendede aynı sorun vardı normal kaynak yapmıstı servıs hıcbı ıse yaramadı tekrar kırıldı....
bugun servısten ustayla bı egzoscuya gıttık...
oksijen kaynağı ıle ıkı dakkada yapılıyor.....
not: zatların cogunda varmıs bu problem bendekı de bunun aynısıydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar