Eksoz yardım!

Arkadaşlar bende 2008 model Aprilia RS 125 var. Motoruma iyi bir eksoz taktırmak istiyorum. Fakat motoruma uygun 2. el iyi bir eksoz bulamıyorum. Nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Valla o guzelım makınaya ses ıcın egzoz takıyorsan pek bısı degısmez sonucta 2 zamanlı ancak performans arttırmak ıcın dıyorsan onu bılemem... Extrema ya bır sor ıstersen...

GKN

2. el türkiyede zor ama ebay da istemediiğin kadar var, gianelli..
öle el yapımı kaytırık kuyturuk çeyler alma sakın exuplı makinan egzozuyla oynamaya gelmez, anca orjinal performans kitlerini bulabilirsen faydalı olacaktır..

2. el türkiyede zor ama ebay da istemediiğin kadar var, gianelli..
öle el yapımı kaytırık kuyturuk çeyler alma sakın exuplı makinan egzozuyla oynamaya gelmez, anca orjinal performans kitlerini bulabilirsen faydalı olacaktır..

el yapımı bukadar kötümü arkadaşlar ya ben anladım bişey p2 önerdiğin
markalar nelerdir söylermisin açıklamalarını bekliyorum

Moderatör
2 zamanli ve exup sistemi olan bir makinada egzos'u degistirmek deveye hendek atlatmaya benzer.. Bizzat kendim denedim, exup'i saglikli calistiracak egzos bulana kada 4 tane degistirmistim zamaninda.. Birak tasarlayan muhendis hangi egzos'u uygun gorduyse o kalsin..

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ben sesten ziyade performans için egzoz taktırmayı düşünüyorum. Bahsettiğiniz performans kitini nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa, yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar